Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Cum opresc comunitaurii masini cu semnalul de culoare alb-albastra?Prost soferul ala de a oprit.

Ideea e ca o data cu infiintarea acestor pseudopolitisti, tot omu necajit tre sa scoata de acum si spaga pentru gardieni publici, ca daca era un sofer adevarat nu oprea si isi vedea de drum.

Acesti politisti comunitari desfasoara activitati de paza si in piete, iar nu demult cu ocazia unui conflict intr-o piata(bineinteles ca atunci cand e vorba de munca de politie nu ii gasesti) cativa vanzatorii din acea piata au venit si au inceput sa mi se planga ca sunt taxati de catre politistii comunitari, zilnic ,atat cu bani cat si cu produse agricole si nu stiu unde sa se duca sa-i reclame ca au inceput sa cresca pretul si nu mai fac fata.Chiar in urmatoarea zi am fost de serviciu si mai mult am stat prin zona pietei respective si bai fratilor!!!!carau cu sacosa la masina particulara fara nici cea mai mica jena.M-am dus la ei cu gandul sa-i vad cum o dau din colt in colt si sa vezi mirare,ne-au intrebat daca vrem sa ne faca rost de ceva mere si noua ca oricum tre sa mai ia o tura si pentru sefii lor.

Mai grav si mult mai inuman decat faptul ca opresti un om al strazii si sub pretextul ca tot ce a castigat din cersit se confisca si "se preda suma confiscata la sediu " nu cred ca am mai intalnit, cam asta fac cei din politia locala(nu toti dar destui)si mai rau e ca se confunda cu politistii.Va rog sa ma credeti ca am ramas blocat cand un coleg de-al meu ne-a povestit la o cafea ca a fost intrebat de un cersetor cum poate sa-si recupereze banii confiscati de catre politia comunitara.Intrand colegul mai in detalii cersetorul ii spune ca ii prinde pe strada , ii urca in masina sub pretextul ca ii duc la ei la baza si ii duc la periferia orasului, unde ii buzunaresc si ii lasa acolo sa vina pe jos in oras.

Trist e ca probabil astfel de specimene mai intalnim si la noi dar oricum imginea politiei incepea sa se schimbe in bine dar avand in vedere ca politistii comunitauri sunt frecvent confundati cu politistii, imaginea Politiei Romane are grav de suferit si se pare ca nimeni nu vrea sa schimbe asta.

Pacat ca politia a ajuns in detrimentul intereselor guvernantilor un "ciot" din care se taie atunci cand mai trebuiesc dati afara bugetari din administratie(si nu interne).

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Normal n-au voie, dar în cazul de faţă e vorba de o excepţie, mai exact de "Art 7; lit "i" din Legea 155/2010".

Citez pe cei de la adevărul "Pentru că încălcase legea, circulând pe o stradă unde este interzis accesul maşinilor de mare tonaj" - link stire.

Modificat de Catalin
NU mai cita postul anterior!
Publicat

mda.. momentan e singura speta unde pot opri masini in trafic... si sper sa ramana asa...

Publicat

Ba ar trebui sa-si vada de pietele si aleile parcurilor din dotare, nu sa-si bage nasul unde nu le fierbe oala!

Publicat (modificat)

bun si daca nu ii opresti si se ia dupa tine si intr`un final te opreste prin cine stie ce metoda,nu d-alta dar am fost oprit de un rutierist cu masina personala a lui printr`o ciobanie de genul ,deci de la astialalti nu am nicio pretentie si ma astept la ORICE , ce faci atunci ? pe cine chemi ? chemi politia ? pompierii ? Daca mergi si le faci plangere la seful lor ala oricum o sa ii scoata ca doar sunt ai lui.

Doi la mana ,comunitarul nu are voie sa te opreasca decat daca intri pe interzis ... etc . Iti face semn sa opresti , tu nu esti pe interzis deci iti vezi linistit de drum ,apoi dupa ce treci constati sau nu constati ca cel care iti face semn sa opresti de fapt e un agent de circulatie de la rutiera ce facea educatie cu ei(sau cine stie ce in comun cu ei) si nu comunitar , dar cum seamana intre ei n-ai fost in stare sa observi si sa iti dai seama ce si cum e .N-ai oprit la semnal...pac pac te-ai facut pieton doar pentru faptu ca ai vrut sa fii smecher si sa nu opresti la comunitari .Si daca pleaca agentul de la circulatie intr-un oarecare excess de zel cu masina de comunitari dupa tine ? Ce se intampla atunci ?Sau comunitarul conduce si celalalt sta pe geam si urla dupa tine sa opresti si tu nu vrei pentru ca ai impresia ca e comunitar.Tocmai de asta s-au ales uniformele astea ca sa induca lumea in oroare si sa fii nevoit sa tragi pe dreapta la astfel politisti.

Am vazut mai demult un filmulet prin olanda sau ceva de genul la fel cu o masina cu girofare albastre si sirena , omul tragea pe dreapta , le oferea prioritate cum era si obligat prin lege ,ei opreau in spatele lui, cand se coborau la el , se lua si pleca .Ei plecau iar dupa el, iar tragea pe dreapta etc.A facut chestia asta de vreo 4-5 ori cu el, in ultima instanta au scos pistolul si au inceput sa traga =))

Modificat de CristiXP
Publicat

iti continui drumul si suni la 112 si le spui ca sunt niste nebuni in spatele tau care se dau ce nu sunt...

• Apreciez 2
Publicat

dar ce se intampla daca nu opresti la semnalul lor?

nu e specificat in nici un act normativ, doar daca vin primariile cu un HCL

• Moderator
Publicat

Comunitarii nu pot aplica sanctiuni pt neoprire la semnal.

Publicat (modificat)

Eu unu m-aş plimba cu ei în spatele meu prin tot oraşul. Şi mi-aş suna şi prietenii să vadă cum mă plimb ca Moş Crăciun cu camionul de la Coca Cola, plin de luminiţe. :naughty:

Modificat de minutzu
  • Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Va riscati prea tare, astia la cate filme cu politisti vad la TV s-ar putea sa intre in voi cu masina sau sa foloseasca armamentul. Nu va puneti cu mintile odihnite si neantrenate!

• Apreciez 3
Publicat

@danpin -hai in Timisoara si te dau o tura cu masina prin oras sa vezi cati conducatori auto se trag pe dreapta sau opresc la semnalele maidanezilor locali.mai opreste cate o femeie (ex:vecina mea a fost oprita de asemenea specimen,ma sunat ,iam spus sa blocheze usile masinii ,sa ridice geamurile si sa ignore individul.Ce crezi ca a patit?nimic.a plecat cu coada intre picioare vociferand find la un pas sa sara lumea la el ).De tampiti ,sunt prosti de dau in gauri daca le mai dai si importanta ......

A ! sa nu uit ! asa cum spunea @arcan intr-un alt post in Timisoara sa renuntat la acordul cu maidanezii locali asa ca este exlus sa gasesti un agent al Pol Rutiere in masina maidanezilor .

• Apreciez 1
Publicat

si daca nu opresti la semnalul "comunitatilor", inseamna ca nu poti primi amenda acasa pentru fapta savarsita?

ma gandesc ca te pot identifica dupa numarul de inmatriculare si tot nu ai scapare

• Displace 7
  • Moderator
Publicat

Nu au dreptul să constate faptul că un conducător auto nu a oprit la semnal, mai ales că pentru această contravenţie se reţine permisul de conducere. Sunt curios cui vor aplica sancţiunea în cazul unei maşini a cărui proprietar este o firmă cu probleme (în lichidare sau faliment). :naughty:

Publicat

atunci legea ii facuta prost

ori le dadea "putere" deplina, ori ramaneau cum era inainte, cu contraventii din HCL

• Displace 10
  • Membru
Publicat

ori nu mai existau deloc, si angajau firme de paza, care sunt mai multe, iar concurenta face ca serviciile oferite sa fie mai bune.

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Degeaba va chinuiti sa-i explicati lui polistul1921, nu o sa inteleaga, el face parte din randul gardienilor/comunitarilor ce se viseaza peste noapte politisti.

Nu cred ca poate exista o dovada mai clara a nivelului intelectual al acestor indivizi, observati ca nu a fost in stare sa scrie corect username-ul la inscrierea pe forum ... probabil si-a creeat contul de membru inainte de masa. :doh: :ner:

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

vezi, la asta nici nu s-a gandit

P.S. vai si-amar de tara in care traim!

de aceea foarte multi tineri se gandesc sa plece in strainatate, romanul e tare in gura, face de toate, dar cand il pui la fapte e stangaci rau de tot

P.S.2 mai astept minusuri, ca imi place ;)

Modificat de polistul1921
  • Displace 13
Publicat

Ei hai, nu fi penibil.Nu crede ca Poli Timisoara e Manchester United ca sa o cunoasca toata lumea. Nu te da in stamba ca am inteles.Esti de al lui Cojan...

• Moderator
Publicat

Afirmatia ca exista un epicentru al prostiei este o diversiune. Prosti se gasesc pe toate drumurile.

Nu-i asa?!?!

Publicat

si daca nu opresti la semnalul "comunitatilor", inseamna ca nu poti primi amenda acasa pentru fapta savarsita?

Si care e fapta savarsita? Neoprirea la semnalul comunitarului?

• Apreciez 2
Publicat

@polistul1921 ,incearca tu sa ma opresti....am o skoda visinie,iti promit o plimbare pe capota cu toate riscurile :-)))

dupa aia poti sa mergi la taticul Cojan sa ma parasti ,ca sa vezi ce afectat sunt .........

• Apreciez 1
Publicat

@Sony

n-ai inteles

ma refeream la faptul ca circuli pe interzis, politistul local iti face semnal regulamentar de oprire, dar tu nu opresti

banuiesc ca vei fi sanctionat pentru fapta savarsita, respectiv circulatie pe interzis, dar nu poti fi sanctionat si pentru neoprire la semnal. am dreptate sau nu?

• Membru
Publicat

Si cum stabileste comunitaurul cine a condus autoturismul pentru a aplica sanctiunea, daca conducatorul auto refuza sa opreasca la semnal? :doh:

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.