Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

:))

Da, şi azi dimineaţă erau în zona pieţei Mihai Viteazu, scriau amenzi pentru parcare în faţă la Spitalul ORL. Atâta zel nu am mai văzut la ei, mai ales că era ora 08.30 AM, duminică dimineaţa.

Publicat

Nicio problema, cu pile iti anuleaza seful lor de tura procesul verbal(numai la ei se poate asa ceva). Asta daca n-ai carton cu politia comunitara in geam...

Publicat

Eu n-am nici de IPA nici de PLA. Aşa că nu-mi fac probleme d-astea. :) Şi cu şefii lor de tură chiar nu am nici o socializare.

Publicat (modificat)

politie-locala-trafic-30.jpg

TIMISOARA. Ora amiezii, locatie centrala, un singur echipaj. Soferii care nu respecta legea trebuie sa traga pe dreapta, iar scandalul nu-i ocoleste deloc pe oamenii legii. Politistii locali au mai bine de o luna de cand pot da amenzi pe partea de circulatie si o fac fara nicio rezerva.

Nicusor Badescu si Iasmin Boghici sunt cei doi agenti pe care i-am gasit facandu-si treaba pe bulevardul Republicii din centrul Timisoarei la ora amiezii. Le fac semne soferilor care vin sa aprovizioneze magazinele din zona sau celor care decid sa stationeze pe bulevard, desi nu au voie. Nici biciclistii sau conducatorii de mopede nu scapa de atentia politistilor locali.

Deci recunosc ca nu au voie, dar continua. :wacko:

Iar din poza de mai sus, n-ai cum sa-ti dai seama ca de fapt e citroen, nu politist.

Sursa: http://www.opiniatimisoarei.ro/doua-ore-trafic-cu-politistii-locali-soferii-si-biciclistii-din-timisoara-primesc-amenzi-pe-banda-rulanta-de-la-politia-locala/20/08/2011

Modificat de Sony
  • Membru
Publicat (modificat)

Jegosi imputiti. Niste parveniti. Mai rau decat copy/paste si cica sa nu mori de ciuda cand ii vezi. Doamne, nu si-or lua-o odata si odata in bot? Dar rau de tot, asa un mic ultraj. Evident ca nu, din moment ce fac pe zmeii cu oameni de rand, dupa cum rezulta si din articolul de mai sus: soferi care aprovizioneaza, biciclisti, oameni pe mopede. Ce sa mai.... mafia. Din cand in cand mai atenteaza si la babute vanzatoare de patrunjel, ce-i drept.

"Soferii de obicei se opresc sa lase pe cineva sa coboare din masina si chiar daca ne vad, nu le pasa. Credeti ca se invata minte daca sunt amendati? Nu se invata!"

Deci cata prostie sa ai in tine? Ete cam atat. Unde era Corado Catani.

Modificat de Ben
Publicat (modificat)

eu as propune ca toti cetanenii unei localitati sa se imbrace in pantaloni bleumarin cu camasa cu guler alb si sa poate cascheta alba in cap =)) si pe umeri cerculetele de la AUDI ... cei care se cred superiori sa mai ataseze un insemn mic acolo cu un Sline,Quattro ca prea e in trend tinuta asta si prea o poarta cu mandrie :))

Sony , nu ai citit ca lumea virgulele din ce ai citat acolo .

Spune asa : "Politistii locali au mai bine de o luna de cand pot da amenzi pe partea de circulatie si o fac fara nicio rezerva." adica de o luna de cand dau amenzi si-au demonstrat supermega eficienta , si in enuntul celalalt zice asa ... :Le fac semne soferilor care vin sa aprovizioneze magazinele din zona sau celor care decid sa stationeze pe bulevard, desi nu au voie , adica ,desi nu au voie sa parcheze pe bulevard soferii sunt ai dracu si parcheaza .Sper ca s-a inteles acu .

Pacat ca cel care a scris articolul e ca de obicei un semianalfabet fara permis care nu face diferenta intre semnul de oprit si stationat si crede ca a opri si a stationa e acelasi lucru ,asta ca o paranteza.

Modificat de CristiXP
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

la litera C cand ajungeti, comunitari mici ? :ner:

cand papa de la "don" primar, doar sunt mainile drepte ale primarilor, nu? :ner:

Publicat

Acolo e oprirea interzisa. Nu fac nimic altceva decat sa nu lase masinile sa opreasca acolo. Iar amenzile sunt la oprire. Ziaristul e confuz.

• Moderator
Publicat

Nu e prima dată când ziaristul ăla se inspiră de pe acest forum. Citeşte în mod regulat pe aici şi mai scrie şi el câte un articol.

• Membru
Publicat (modificat)

Imi place faptul ca tovarasul jurnalist a dat copy/paste la descrierea mea referitoare la acea poza. Mult profesionalism, stimabile!

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
Publicat

Si mie il rog sa imi dea o bere pentru poza.Oricum, e primul articol care mi-a placut de pe fitzuica aia.Aloo, nenea ziaristu`, cum e doml`e cu disparitia mascatilor de la politie?

Publicat (modificat)

Sambata dupa-masa, "politia" locala timisoara oprea de zor masinile cu numere straine care treceau prin zona stadionului Dan Paltinisanu. Faza detot rasul a fost cand a oprit niste tigani cu numere de UK, s-a dat jos tiganu' a tipat de doua ori la comunitar, s-a urcat in masina si-a plecat. Comunitarul a dat din umeri si si-a cautat urmatoarea "victima". Halal!

Modificat de Sony
Publicat

Poate asa au fost instruiti sa rezolve spetele de acest gen! :ner:

Publicat

Scandal de proporţii în centrul Constanţei. Poliţişti locali acuzaţi de abuz

Un şofer îi acuză pe poliţiştii locali că l-ar fi amendat şi agresat fără motiv după ce şi-ar fi parcat maşina de marfă pe o stradă din Constanţa, ca să facă aprovizionarea la un restaurant. Incidentul s-a produs azi după-amiază în zona centrală.

Carol Enache spune că Poliţia Locală i-a blocat camionul iar când a ripostat un civil s-a apropiat şi i-a pus cătuşele. Şoferul a avut o altercaţie verbală cu poliţiştii şi a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice. În plus el a fost şi amendat pentru că a parcat într-un loc interzis şi va trebui să achite 50 de lei ca să i se deblocheze roata. „În zonă este un indicator de «Oprire Interzisă» cu excepţia celor care fac aprovizionarea, însă eu tocmai asta făceam“, spune şoferul.

În apărarea sa au sărit patronii restaurantului şi mai mulţi martori. Ei au spus că un civil s-a apropiat şi a încercat să-l încătuşeze pe Ene, deşi acesta avea dreptate. „Când am intervenit poliţiştii ne-au spus să ne ducem în ţara noastră dacă nu ne convine“, a declarat patronul restaurantului, cetăţean italian.

În replică, şeful Poliţiei Locale Constanţa Dan Bratu susţine că oamenii săi au fost cei agresaţi şi că civilul care a intervenit era poliţist. „Şoferul nu a fost încătuşat decât la o mână pentru că s-a calmat între timp, însă cei care au intervenit i-au agresat verbal pe poliţişti“, a precizat Bratu.

sursa: http://www.adevarul...._592141259.html

In stirea prezentata de protv, acesti cartonari sunt prezentati ca... politisti.

FAC ACEASTA MENTIUNE INTRUCAT LUMEA,... PRESA... II NUMESTE POLITISTI.

UN CUVANT MULT PREA MARE PENTRU NISTE OAMENI MULT PREA MICI. Ma sacaie aceasta confuzie si imi da impresia ca uneori acest lucru este facut intentionat.

Publicat

Mai nou astia lucreaza sub acoperire deghizati in civili , soferul a spus ca ii va actiona in instanta , ce ma bucur. :naughty:

• Membru
Publicat

Bine ca a recunoscut ca ala imbracat in civil era "politist", i se potriveste asa de bine un "Abuz in serviciu" si o "Purtare abuziva". Sa imi arate si mie in legea lor de functionare unde scrie ca au dreptul de a actiona in tinuta civila.

Publicat

asezati-va linistiti tovarasi, nu stiu ce va mira, personal ma mir cum de nu a aparut o situatie similara MULT mai devreme ;)

atit ii duce mintea, asa au "procedurile" de actiune, cit de curind aceasta stire va deveni banala, rutina zilnica (a lor).

asta, daca oarba justitie nu-si va face adavarata datorie si-i va elimina "pe cai naturale din sistem" ;)

Publicat

Ma mir ca nu si-au chemat si "mascatii" ca sa fie circul complet!

Publicat

Civilul nu este gardian public, a lucrat la ei până acum vreo 7 ani sau cam aşa ceva,e un dezaxat,umblă toata ziua prin Constanţa ,cu cătusele la brâu, in căutare de astfel de situaţii .

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Civilul nu este gardian public, a lucrat la ei până acum vreo 7 ani sau cam aşa ceva,e un dezaxat,umblă toata ziua prin Constanţa ,cu cătusele la brâu, in căutare de astfel de situaţii .

Păi dacă nu mai lucrează-n cadrul Poliţie Locale, atunci de ce, şeful Poliţiei Locale Constanţa Dan Bratu afirmă următoarele?

Citez: "În replică, şeful Poliţiei Locale Constanţa Dan Bratu susţine că oamenii săi au fost cei agresaţi şi că civilul care a intervenit era poliţist. „Şoferul nu a fost încătuşat decât la o mână pentru că s-a calmat între timp, însă cei care au intervenit i-au agresat verbal pe poliţişti“, a precizat Bratu."

Sursă:
Modificat de Gemeni
Publicat

Iar astfel ia nastere o alta modalitate de a aplana un conflinct, incatusarea la o mana! Cum o fi recomandat sa se execute oare? Cu sistemul de inchidere in sus ori in jos :D

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.