Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

asta am văzut şi eu cerasela la ştiri. m-a pufnit râsul. anchetă antidrog a comunitarilor. mai mare râsul. şi smecherul ăla de la ei cu 2.000 kg în rucsac. vai şi-amar.

Publicat

mai noi comunitarii au si laborator? sau nasul lor... ce depixteaza un miros intepator e laser frate?

• Membru
Publicat

Stai sa vezi cum o sa curga sanctiunile pt adevaratii politisti cand o sa-i prinda comunitarii in trafic.

Stai sa vezi atunci culmea prostiei, cand o sa se vada "baietii de la seral" cu ceva putere, intr-o tara in care pana si paznicul se simte Dumnezeu pe pamant daca-i dai o poarta in responsabilitate.

O sa fii pus tu, ca politist, in postura de a fi sanctionat de un comunitar cu 4 clase, care probabil o sa aiba si un ranjet arogant pe fata

Publicat

Se intampla in Romania! Un comunitar a sanctionat un coleg pentru parcare in loc nepermis. Colegul l-a lasat sa-si faca treaba. I-a dat 134 lei amenda, dar daca vedeti procesul verbal, va cruciti. Si pe langa multe greseli facute in PV, a mai uitat sa-l si semneze! Vorba colegului: L-am lasat sa am si eu la mana o dovada a prostiei lui, si a obtinut-o. Bineinteles ca PV-ul a fost deja contestat in instanta, iar rezultatul il cunoasteti cu totii. Colegul a contestat PV-ul doar pentru ca nu a fost semnat, ca sa nu invete ala sa intocmeasca procese verbale de contraventie de la prima infatisare in instanta. Sa mai treaca de cateva ori pe acolo, ca sa stie cum se face munca asta, ca la scoala nu a vrut sa se duca, dar politist vrea sa fie! E vorba de un politist local din Mangalia!

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Ar fi grozava o copie xerox a PV-ului pusa pe forum, sa stea dovada a prostiei comunitarilor, care din pacate vor fi pusi in aceeasi oala cu noi.

Publicat

Sa-l conving pe colegul meu sa isi faca cont, sa il scaneze si sa-l posteze!

• Apreciez 1
Publicat

intrucit imi displace folosirea termenului de .... local si avind in vedere ca pe epoleti au niste semne care amintesc mai mult sau mai putin fatis de firma CITROEN, voi folosi de acum incolo denumirea/apelativul de SITROIEN/SITROIENI (ad literam) cind ma voi referi la"ei"

caz : azi in timp ce ma deplasam catre locul de munca, in mijlocul de transport in comun am observat (mi-a fost atrasa atentia in mod deosebit) un sitroien. acesta era dotat cu catuse. acestea stateau la loc de cinste pe centura acestuia. aceasta centura era una gri, cu 2 rinduri de gauri, pentru cine isi mai aminteste - similara/identica - ca cea de militie. acesta mai era dotat si cu o sapca. acesta nu si-a pus-o in cap dupa ce a coborit din autobuz, mergind pe strada cu capul gol (observati ca nu am folosit termenul "descoperit" ;) )

intrebare: atita timp cit sunt dotati cu o uniforma si unele "efecte" o exista si un regulament de purtare/folosire a acestora?

Publicat

Ma indoiesc ca vreun primar si-a batut capul sa intocmeasca regulamente pentru acesti Sitroieni, asa cum ii numesti!

• Apreciez 1
Publicat

inseamna "ca ca simplu cetatean" imi pot exprima liber fata de el (sigur ne vom mai intilni pe traseu) nedumerirea fata de faptul ca "la firma de paza unde lucreaza" nu au fost instruiti cum sa poarte efectele :naughty: :ner: ?!?!?!?!?!?

maine poimaine o sa-si etaleze si gloacele in tramvai ?

• Membru
Publicat

Enclava.... viitor stat autonom. Se va intampla, la fel cum s-a intamplat si cu gardienii, mai ales atata timp cat e tolerat, ba chiar coordonat de la Bucuresti.

Publicat

In comunitatile romanesti din alte tari, nu vin masinile politiei inscriptionate in romaneste! La astia de ce se poate? Alo, Guvernul, vezi ca nu mai ai autoritate in unele zone ale tarii, desi pompezi bani acolo cu nemiluita, ca de, avem si ministri udemerei!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Nu ca as tine cu anumite minoritati, dar se intampla si in alte tari din UE:

Spania - ERTZAINTZA (Politia Autonoma din Tara Bascilor)

Spania - MOSSOS D´ESQUADRA (Politia Autonoma din Catalunia)

Asa, ca fapt divers...

• Membru
Publicat

E mai vechi subiectul, dar acum l-am vazut cand mi-am adus aminte de FACIAS.

Abuz fara precedent: Politie politica in municipiul Craiova

In cursul zilei de astazi, voluntari al Fundatiei pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) si ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizare si in Rezerva, aflati in exercitiul dreptului constitutional la informarea cetatenilor privind initiativa de modificare a constitutiei, au fost intimidati de agentii de politie locala Ivan Gheorghe si Zimbrea Alfred din Municipiul Craiova si impiedicati sa-si desfasoare activitatea.

Conform acordului incheiat cu Primaria Municipiului Craiova (nr. 118234/17.08.2011) Campania de informare privind dreptul de libera initiativa cetateneasca pentru revizuirea Constitutiei se poate desfasura in perioada 16.08.2011 – 16.09.2011 in zonele: Esplanada Teatrului National si Craiovita Noua zona Big.

Desi voluntarii Campaniei de informare au prezentat autorizatia de amplasare a cortului si de desfasurare a campaniei agentilor politiei locale, acestia au ridicat abuziv cortul FACIAS (refuzand redactarea unui proces verbal in acest sens) si au blocat activitatea de distribuire a pliantelor, considerand acest demers o “campanie publicitara”.

Precizam ca semnatarii Autorizatiei din partea Primariei Craiova (primarul Antonie Solomon, Directorul Executiv Nicolae Pascu si Arhitectul-Sef Mircea Diaconescu) nu au putut fi contactati in cursul zilei de astazi, iar seful Politiei Locale Craiova, Mircea Nicolcea a catalogat distribuirea de pliante drept “activitate publicitara”, in ciuda explicatiilor juristilor FACIAS care au explicat caracterul strict informativ al acestui demers.

Precizam ca FACIAS va intreprinde toate demersurile legale pentru sanctionarea celor care se fac vinovati de acest abuz al administratiei publice locale.

http://facias.org/?p=577

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Deja edilii au sclavii lor:

Primarul Gheorghe Nichita si-a luat garda de corp, dar pe bani publici. Mai mult decat atat, seful orasului recunoaste ca vila sa din Copou, in care locuieste impreuna cu familia, este pazita de cel putin un politist local.

http://www.telem.ro/telem/local/37350-video-primarul-iasului-recunoaste-ca-polilia-locala-ii-pazeste-casa.html

• Membru
Publicat

Din cate vad eu in poza din articolul respectiv, baietii de la seral au modificat pana si stema tarii sau, cel mai probabil, habar n-au ca acel vultur se afla pe un scut albastru, nu negru, lucru legiferat prin Legea 102/1992 privind stema tarii si sigiliul statului, deci nu e la latitudinea (scuzati cacofonia) oricarui individ, fie el si primar sau director la gardieni.

Asta asa, ca un mic detaliu, care arata cat de amatori pot fi. In schimb, vad ca geaca au reusit sa o imite destul de bine.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.