Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

banner.jpg

http://www.google.ro/url?url=http://www.politia-comunitara-botosani.ro/coloana_oficiala_001-v81.html&rct=j&sa=X&ei=C3tzTo-nL5CN-wa68byyDA&ved=0CDkQuAIwAA&q=coloana+oficiala+politia+locala+botosani&usg=AFQjCNFSYfwyzFUm499U_M-31QoPqcdPlw

Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa postez videoclipul din link insa am postat poza de mai sus unde aveti placerea sa vedeti frumoasele girofaruri ale coloanei oficiale din cadrul politiei locale Botosani.

:ner:

madalina (11 Septembrie 2010)

"Buna ziua. As vrea sa stiu daca se mai fac angajari la politia comunitara am terminat facultatea de drept politie comunitara si master managementul politiei locale anul acesta.Va multumesc."

Anuntul il gasiti tot la link-ul de mai sus la cartea de oaspeti a site-ului unde comunitarii se lauda intre ei pentru super interventiile jenante.

Publicat

laser frate.. coloana oficiala cu atv'uri si scutere... :ner: good point... cum dracu nu s'au gandit si altii la asta... ?! :naughty:

Publicat

Acelea nu sunt ATV-uri ci niste amarate de scutere chinezesti!

Scuze, e si un ATV ratacit pe acolo, dar cu aceeasi provenienta, probabil!

• Apreciez 1
Publicat

nu am reusit sa vad prea bine dar m'as tavali de ras daca ATV'urile sunt Bombardier....

Publicat

Prieteni sunt "local" sau cum ati spus voi "gardian" ,nu am nici o remuscare sa spun asta pentru ca vorbesc si scriu in numele meu si nu a marlanilor care in loc sa -si prezinte calitatea si institutia din care fac parte, ei spun"da ba buletinul ",dupa ce am vazut aici ,imi vine sa imi dau demisia .

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Dorin.. pai cum sa nu iti iei campii cand "unilii structuri" au bani de bombardiere si altele nici macar de gaz? dar asa e legea.. lei sar peste, cainii pe dedesupt iar boii raman in fata ei...

Publicat (modificat)

Şi după cum vă spuneam.........am trimis şi petiţia.

Am trimis petiţia pe 14.08.2011 şi până în prezent nu am primit niciun răspuns deşi în legea petiţiilor scrie clar că trebuie să îmi trimită răspunsul la adresa şi modul indicat de mine în termen de 30 de zile. Este drept că şi autospeciala în cauză a dispărut din peisaj. I-o fi chemat cineva pe la "preş" ? :naughty:

Modificat de copman
Publicat

Kaine, la ei prea se cheltuie, iar la noi stau masinile pe dreapta ca nu au gaz! Iar la noi cerintele sunt de 20 de ori mai mari, decat la ei, insa la ei se gasesc fonduri, la noi..., nu!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Mai oameni buni!..am citit aici numai critici la adresa politistilor locali si nu cred ca aveti dreptate. Nu trebuie sa-i blamati pe ei, ca si lucratori, ci pe sefii lor. Directiile de politie locala sunt conduse numai de militieni handicapati, toate javrele de care abia a scapat ministerul, care toata viata au dat numai ordine imbecile. Sefii lor sunt vinovati ca nu respecta prevederile legale referitoare la cum arata uniforma si cum sunt inscriptionate masinile...ei dispun astfel de masuri ilegale, nu saracii angajati.

A scapat ministerul de fosilele astea si s-au dus la ei...o sa vina momentul cand or sa plece si de la politia locala. Se vede clar ca nu se respecta prevederile Regulamentului cadru de organizare si functionare a politiei locale - H.G. nr. 1332/2010.

Modificat de Catalin
Renunta la bold, regulamentul interzice astfel de practici. Te rog citeste-l si respecta-l.
  • Displace 9
Publicat

Wizard, cred ca ai gresit forumul! Mai cauta si il gasesti pe al vostru!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Mai wizard hai sa iti soptesc eu ceva. Tot timpul dati vina pe sefi. Si in parte aveti dreptate.IN PARTE .

Pentru ca, in strada nu sefii va fac sa va comportati ca niste [cenzurat], ci aerele pe care le aveti. Pe pagina Politiei Romane (nu locala) de pe site-ul WIKIPEDIA ati bagat poze cu voi. VOI nu sefii vostrii !!. [cenzurat] Hinghereala la masini o faceti voi nu sefii vostrii.Pe amarata aia de la Constanta, un vajnic ,,luptator,, de la voi a luat-o intr-o priza de lupte de parca era Ghadaffi nu sefii vostrii... Sa mai continui? Nu cred ca are sens.

Vina sefilor vostrii este mare, dar si a voastra este, pentru ca aveti impresia ca sunteti Wyatt Earp, si tare va inselati...

Modificat de Administrator
Publicat

@ arcan - in mare parte ai dreptate, insa ai omis ceva ;) tot ce scoti in evidenta este pe fondul prezentei "unei camere de luat vederi". Daca ar fi lipsit presa sau nu ar fi fost o "actiune" comportamentul este totaaaaaaaaaal diferit. Crede-ma ca am "solicitat" de citeva ori unor gepei sa ia atitudine fata de niste porcarii care se intimplau chiar sub nasul lor, raspunsul fiind invariabil, nu este de competenta noastra, desi in respectivele cazuri .... era.

Publicat

spetze ;)

cind vor disparea vinzatorii de telefoane "fierbinti" de vis a vis de "sectia" de gepei sector 2 (strada ziduri mosi) si/sau cei de vis a vis de primaria sector 2 (din laterala dreapta a magazinului bucur obor) "poate" atunci veti mai avea credibilitate in ochii lumii, pina atunci spargeti caramizi la demonstratii si seminte in timpul patrularii.

cind i-am spus unui gepeu deghizat in circulist, in piata iancului (in fata la intermacedonia) sa mai stringa putin taximetristii care stationeaza acolo ca se rasfirasera pe 3 benzi, a zis ca nu-i de competenta lui si ca nu are ce sa le faca, in schimb la 20 de m in spatele lui erau hienele cu ridicatul masinilor care.... normal ca blocasera toata circulatia in zona.

mai aveti de lucrat ... la imagine ;)

Publicat (modificat)

avind in vedere ca anteriorul post este de "eri" sper sa nu se considere consecutiv....

despre ce se vorbeste in acest topic???? :D iata ca nu a trebuit sa asteptam prea mult, incepe

http://www.citynews....i-de-ce-202002/

spetza, am vazut-o la tvr 1, in consecinta va invit sa cautati articole similare despre acest eveniment si din alte surse.

Modificat de serhente Garcia
  • Moderator
Publicat

"In timp ce se derula acest lucru, de pe strada s-au inarmat oamenii cu pietre si am dispus retragerea dispozitivului. Cei trei au fost descatusati si am plecat spre sediu", a incheiat Bretfelean.

Asta da tactica :doh:

• Moderator
Publicat

Asa se intampla cand niste oameni ce nu au nici cea mai mica legatura cu acest domeniu, traiesc cu impresia ca e suficient sa-ti imbraci niste angajati in uniforme si totul e ca si rezolvat. Cu timpul poate vor realiza si domnii primarei ca acest moft e o palarie prea mare pt ei.

• Apreciez 1
Publicat

cu neplacere in glas tin sa-ti amintesc ca intotdeauna sefii nu sunt de vina, erau spargatorii de tigle si bca la o actiune de contracarare a traficului de patrunjel si leustean in piata si nu au putut sa intervina. EI SE FAC VINOVATI de esecul acestei actiuni.

inca ceva de remarcat, in cadrul reportajului de la tvr, unul din interlocutori (protestatar impotriva relocarii rromganilor) a vorbit in exclusivitate in limba... straina, coeficientul meu de inteligenta nepermitindu-mi sa o identific.

apai ce facem domnilor minoritari, va minoritati intre voi? =)) =))

• Apreciez 1
Publicat

Problemele cu tiganii in Tg Mures sunt mult mai mari decat se scrie in ziare.... momentan nustiu-cate patrule de Politie si Jandarmerie au post fix in acrierele lor si ramane juma' de oras descoperit pt ca au de impartit ei intre ei suveranitatea pe "gunoaie" si "pet"-uri ca sa supravietuiasca...

Publicat
Pe pagina Politiei Romane (nu locala) de pe site-ul WIKIPEDIA ati bagat poze cu voi.

Am scos poza cu localii calare, sa nu se aiureasca si mai rau civilii. Dar eu zic ca nu le-ar strica nici civililor sa mai invete cate ceva despre diferentele dintre structuri, si despre cine e cu adevarat politist si cine nu. Cand ii aud pe la TV ca va fac "colegi" cu localii... Sau cand ii aud cu "subofiter de politie" si "colonel de politie"... Au trecut totusi vreo 9 ani de la demilitarizare.

• Apreciez 1
Publicat

La ei nici macar nu exista grade! Au functii, adica cum are si matracuca aia de la ghiseu o functie asa au si ei numai ca vor sa se dea interesati si copiaza tot ce vad. Ce sa le ceri daca sunt niste bombalai... cumnata mea intr-o benzinarie il intreaba pe un jeg de maidanez care pazea gropi, ce grad are pe umar (fara vreo intentie sa isi bata joc) iar el cica .... comisar :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.