Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

ATENTIE!!!

Stimati colegi, acest topic este dedicat discutiilor despre incalcarea legii de catre Politia Locala, drept pentru care va solicit sa ramaneti la subiect si sa nu mai deviati spre alte lucruri. Am sters postarile off topic. Daca se mai intampla alunecari, voi fi nevoit sa trec la sanctiuni.

O zi buna!

Publicat

ca sa fiu tot la subiect in ce priveste pseudopolitia lui peste locala : astazi in Timisoara ,fiind de serviciu am intalnit echipajul de "mascati"ai maidanezilor locali .ok pana aici .Insa cand au coborat din auto am ramas interzis ! Pe spate a ramas numai inscriptia cu POLITIA iar cealalta cu LOCALA ...era acoperita ...cu o parte a vestei de cordura .am intrebat si eu ce e cu chestia aia, de pe spate si cica e dispozitie de la directorul poil locale TM sa poarte astfel ca altfel au probleme cu oamenii si sa nu le sara lumea in cap ......

Ce parere aveti ? se poate face ceva in privinta asta ? multumesc.

Publicat

Pai daca seful al mare al lor le-a spus sa faca asa, ce te mai intrebi de la care capat sa impute merluciul ;) ?!?!?!?

Publicat

rnikolae...e simplu. Le faci o poza, si facem o sesizare la MAI. Legea lor scrie mare si clar: politia locala se scrie pe toate bulendrele cu litere de aceeasi marime. Iar marele director sa se mai relaxeze .Dar eu cred ca mint ,,mascaricii,, comunitari...

Publicat

Problema sta in felul urmator: in Targoviste deja au aparut acesti politisti locali si nu va pot spune decat ca un "ochi neavizat" nu poate face o distinctie clara intre Politia Romana si politia locala. Dau exemplul unui astfel de politist local care avea gradul de "functionar public principal" sau ceva de genul acesta. Uniforma lui (identica as putea spune cu cea a Politiei Romane) se compunea din: coifura - cascheta de culoare alba (gen Politia Rutiera), ATENTIE! CU UN RAND DE LAURI PE COZOROC, ASEMANATOR OFITERILOR DE POLITIE, PANA LA GRADUL DE INSPECTOR PRINCIPAL, camasa de culoare bleu, epoleti pe care avea trei trese in V, pantaloni bleumarin tip tercot. Este inadmisibila o astfel de situatie in care nu se poate face o diferentiere clara a institutiilor de ordine publica.

Si in Pitesti sunt cam tot asa, singura diferenta fiind cascheta, care seamana cu cea de la OP si nu are lauri, camasa de culoare bleu, epoleti cu 1,2 cu 3 trese in V (pe unul l-am vazut cu epoleti negri fara nici o tresa :blink: ), pantaloni bleumarin tip teracot. Deci, cu alte cuvinte, la fel ca la Targoviste. Daca nu ii vedeam tresele, puteam sa JUR ca este politist si nu impostor.

Publicat

Da....fara cuvinte. Iata si echivalarea treselor cu gradele profesionale:

- 3 trese - Sef Birou;

- 2 trese - functionar public superior;

- 1 tresa - functionar public principal;

- epolet fara trese - functionar debutant;

"In tinuta politistului local se regaseste si o curea neagra pe care se afla armamentul si munitia din dotare, bastonul si catusele, precum si un baston cu electrosocuri.". Cu alte cuvinte, au dreptul de a purta un astfel de baston.

Sursa: eMaramures

• Membru
Publicat

"Gradele" respective sunt luate din L188 privind functionarul public, pe care le are orice functionar public (aici nu intra cei cu statut special), inclusiv cei pe care-i gasesti la ghiseu, iar faptul ca gardienii le-au transformat in niste "chestii" cu tenta militara/politieneasca pe care si le poarta pe umeri la uniforma aia duplicitara arata ce fel de struto-camila este politia Comunitara.

Eu cred ca oamenii astia de mici si-au dorit sa fie politisti, iar sefii lor, probabil, comandanti de osti, iar gardienii publici au fost "the next best thing", cum ar spune francezul.

Evident ca exista si oameni care-si vad lungul nasului si tot ce-si doresc e sa puna o paine pe masa, nu sa braveze si nici sa pozeze in ceea ce nu sunt.

Publicat (modificat)

vizionare placuta ,

daca nici asta nu este o incalcare a legii de catre comunitari :hmmmt: ,

o sa vedeti o caricatura de mascata comunitara cam isterica :ner:

pe unii comunitari scrie doar politia a disparut locala si multe alte incalcari ale legii

mare iti este gradina Doamne :ner:

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/copil-de-10-ani-tinut-captiv-de-un-pedofil-gasit-in-coma-la-cea-mai-mare-evacuare-din-acest-an.html

http://observator.a1.ro/social/100-de-persoane-evacuate-dintr-un-bloc-din-Pipera_43128.html

Modificat de ora86
  • Moderator
Publicat

Tot e un progres, faptul ca nu au mai avut cagule pe ochi si sa fi intrat mascati acolo. Singurul nerespectare a legeii lor de functionare, din cele doua clipuri, dupa parerea mea, sunt acele inscriptii ce nu respecta obligatia de a avea alaturat si cuvantul "locala", ce automat induc in eroare .

Am observat ca si pe pagina de feisbuc si-au schimbat fotografia de la profil cu aia doi ce auveau cagule pe fata, iar orificiile pentru ochi erau undeva pe frunte.

Publicat (modificat)

Doamneeee...ce am mai ras de proasta aia isterica....da cu piciorul in usa...hyhyhyhahaha....cica ,,...actionati...,,, auzi ba , actionam !... :ner: Si de lantul cocalarului in negru de langa ea....hahahaha...

Ce cretini....

Ca sa nu mai zic de tembeleul de comentator de la Antena 1 care spune de interventia...jandarmilor... :ner:

Modificat de arcan
  • Moderator
Publicat

Pai acolo nu e vorba despre o descindere. Cred ca este vorba despre o evacuare cu forta dintr-o cladire ce apartine primariei, a celor ce au ocupat si s-au instalat acolo abuziv.

Publicat

Sugestie - propunere:

Daca "ei" se dau ce nu sunt, de ce nu ne-am da si noi ce nu suntem, pe principiul reciprocitatii,astfel =)) ...

Ne tragem niste legitimatii de Inspectori ai vre-unui serviciu obscur din primarie, si pe unde ii vedem caactioneaza, "ne legitimam" si pretindem ca vrem sa ii urmarim la lucru =)) =)) =))

Lasind gluma la o parte, actiunea lor de purtare a insemnelor de "politie", este contraventie sau infractiune si mai ales, ce ma intereseaza, cum este incadrata in termeni oficialo-avocatesti? Este un termen dar care imi scapa...

Publicat

Deci gluma aia de femeie mascata e prea tare. :ner:

Da cu picioru, poc, poc, apoi zice, "garda publica, deschideti!".

"Zi-le sa aduca berbecu aici ca..nu merge cu picioru" :ner: :ner: :ner:

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Doamneee... Doamneeee........ :doh: Ar trebui inventat un icon pt topicul asta in care poti sa-ti faci si cruce.

Doamne, ce-am mai putut sa rad cand vine amazoana aia de comunitareasa si incearca sa sparga usa. Se pare ca usa a dovedit-o :ner:

Ce nu se vede in clipurile de mai sus e cand duduia comunitareasa intra peste unul care o ameninta ca-si da foc, la care ea raspunde dand din picior ca un copil caruia i se fura jucaria, "n-ai tupeu" :blink: Poftim ?! Am pus clipul de b1 ca acolo se observa

http://www.b1.ro/video/un-copil-abuzat-gasit-in-coma-alcoolica-urma-unei-evacuari-9838.html

Nu stiu sa rad de toapa aia sau sa plang ca asa ceva exista si ca este confundata cu Politia. Trist.

Mie mi se pare curios cum de fiecare data cand au "descinderi", cucoana de la primarie ii acuza pe cei evacuati de jafuri, talharii. Poate ca sunt vinovati, nu zic, dar nu e cam convenabil?! Au condamnari sau "a efectuat politia Locala cercetari"? Te pomenesti ca ori avea si judiciar.

Modificat de ben
Publicat

Poftiiim!?!

Dumnezeule Doamne!!!

Nu pot sa cred asa ceva. Hal de locali.

• Moderator
Publicat

Nu ati vazut ce spunea tuta aia (purtatoare de cuvant, sau ce o fi): " ... desfasurau furturi din locuinte si de pe starda, betii, scandaluri, aaaa si jafuri, aaaa ..." :ner:

De unde stie ea, nu pot sa-mi dau seama.

• Apreciez 1
Publicat

Parca m-as fi uitat la un film de comedie prost.. :doh:

Doamne cata prostie..Pana la urma "Traznitii din nato" chiar prezentau realitate..Dar ceea ce ma uimeste pe mine,nu sunt comunitarii(la cata minte au,nu am pretentii),sunt jurnalistii care se pare,sunt total pe langa. :blink:..Chiar nu mai gandeste nimeni in tara asta?? :hmmmt:

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Chiar daca a gandit cineva, vreodata in tara asta ... sa fim seriosi un pic, pe jurnalisti nici macar nu-i poti banui de asa ceva. Singurul lor tel in viata este obtinerea senzationalului aducator de audienta. Dar nu trebuie confundat acest senzational ce aduce audienta cu ceea ce gasesti in dex.

La noi, fie ca vrem sa o recunoastem sau nu, manelistu' face mîrlanul să viseze. Pentru ca nimănui nu-i pasă cum a făcut bani. Dar important e ca a reuşit, iar mîrlanul simte că are şi el o şansă ... să trăiască pe picior mare sau cel putin să pară că o face. Asta e realitatea romanescă ... :doh:

• Moderator
Publicat

Uitati-va la min. 00:47, ala este adevaratul Tilica :doh: :ner:

Publicat (modificat)

Jenant. :doh:

I-am vazut si eu saptamana trecuta in Galati si abia cand am trecut pe langa ei mi-am dat seama ca de fapt sunt de la Politia Locala/Gardieni Publici. Uniformele sunt aproape la fel cu FOARTE MICI diferente.

Modificat de Dau
Publicat

Pun pariu ca diletanta aia e si sefa pe la ea pe acolo, caci dadea ordine sa se aduca berbecul! Oricum sunt de tot rasul, iar ca sa aiba cireasa pe tort, au invitat si televiziunile, sa vada lumea ce mari si tari sunt ei! Pai ce , numai mascatii politiei sa filmeze descinderile? E... , na!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Stii vorba aia ,,prostul nu e prost destul,daca nu e si fudul,,

Daca va uitati la moaca ei, o sa ramaneti consternati de inteligenta zugravita pe ea...mai ales cand da ca tuta cu piciorul in usa si se intoarce cu un zambet stramb spre camere...

Cred ca astia o fac special...au norma in a se face de ras.....

Cand vorbea de berbec, ea probabil se gandea la sotul oii...hahaha....Cascadorii rasului nu alta...si pe grasul ala transpirat care era sa moara cu berbecul in mana, l-ati vazut??? E mortala imaginea...

Modificat de arcan
  • Moderator
Publicat

ii inteleg, saracii... cum sa stea vara cu fesul pe cap (sau in cazul lor, in cap) :naughty: fara sa transpire?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.