Jump to content
POLITISTI.ro

Parlamentarii sunt deranjaţi de radarele poliţiei


Marius

Pentru că se identifică în rolul celui care încalcă legea şi sunt mereu grăbiţi, parlamentarii sunt deranjaţi de radarele poliţiei şi vor să modifice legislaţia rutieră. Marea supărare a parlamentarilor este că politiştii de la rutieră stau ascunşi când înregistrează viteza maşinilor, dar şi faptul că amenzile sunt foarte mari faţă de salariile românilor.

Singura concluzie care se poate trage de aici este că ţara asta e condusă de mulţi incompetenţi ce pleacă de la premisa că şi ei vor încălca legea, iar interesul lor e să găsească modalităţi de a scăpa mai uşor de consecinţe. Parlamentul e populat cu mulţi ignoranţi care în loc să se îngrijească şi să facă toate demersurile necesare astfel încât ţara asta să aibă o infrastructură rutieră la nivelul ţărilor europene, ei îşi dau cu părerea şi modifică legislaţia după bunul plac, fără să facă nici măcar o minimă şi elementară documentare. Aşa-zisa "pândă a poliţiei" este o falsă problemă şi doar o dovadă a imbecilităţii promovate în societatea românească de cei care încalcă legea, în încercările penibile de a-şi justifica comportamentul iresponsabil, tipic cocalarului ce se consideră buricul pământului. Aceşti indivizi sunt rupţi de realitate şi nu pot percepe mai departe de propriile experienţe şi de universul strâmt în care trăiesc.

Un deputat este supărat că "în loc să prevină accidentele ca în Occident, poliţiştii vânează şoferii ca să facă norma la amenzi". Distinsul domn nu a aflat până la venerabila sa vârsta că "PREVENIREA ACCIDENTELOR" se face în primul rând prin aplicarea sancţiunilor contravenţionale celor care încală legea, ori altfel spus - sancţiunea contravenţională are un rol preventiv, determinând pe cei predispuşi să respecte normele legale. Peste tot în lume frica păzeşte via, iar drept urmare aplicarea sancţiunilor contravenţionale exact asta face, previne producerea unor accidentele rutiere.

Tot legat de acest aspect, afirmaţiile despre "norma de amenzi" şi colectarea banilor la bugetul statului sunt pur şi simplu penibile, dovedind că cei care le rostesc nu cunosc legislaţia în vigoare. Acest gen de reproşuri se mai întâlnesc şi la habarniştii cu ifose de atotştiutori, care nu au aflat că absolut TOATE sumele provenite din amenzile aplicate de Poliţia Rutieră NU sunt colectate la bugetul statului, ci merg în bugetele administraţiei locale, la primărie, instituţie cu care Poliţia Română nu are nicio legătură. Art. 8 alin. (4) din Ordonanţa nr. 2/2001 republicată privind regimul juridic al contravenţiilor prevede foarte clar: Sumele provenite din amenzile aplicate persoanelor fizice în conformitate cu legislaţia în vigoare se fac venit integral la bugetele locale.

Referitor la cum se face prevenirea accidentelor în Occident, trebuie precizat că această aşa-zis "pândă", nu s-a inventat în România, se practică peste tot în lume şi de către toate instituţiile pentru aplicare a legii din ţările civilizate. De exemplu în Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Anglia etc. cât şi în alte ţări civilizate, mai mult de jumătate dintre efectivele poliţiei rutiere acţionează în haine civile şi cu autoturisme fără însemne, dotate cu sisteme radar. În unele dintre ele aparatele radar sunt ascunse pe marginea drumului în diferite obiecte (tomberoane de gunoi, în copaci, ascunse în maşini fără însemnele poliţiei etc.) 

Asta ce este? Nu este tot "pândă"? Ba da, exact asta este, o măsură şi metodă poliţienească utilizată peste tot în lume. 

În SUA, la fel, maşinile de poliţie stau ascunse pe maginea drumului după diferite obstacole etc. iar cetăţenii lor nu sunt absolut deloc deranjaţi ori revoltaţi de aceste metode de "pândă". Mai mult, în absolut toate manualele de tactică poliţienească, această SUPRAVEGHERE (pentru că asta de denumirea din legislaţie) a unei zone, este una dintre măsurile şi procedeele specifice utilizate de orice poliţist din lumea asta, prin care se urmăreşte surprinderea în flagrant a persoanelor ce încalcă legea şi este cât se poate de normal şi firesc să se aplice şi în domeniul traficului rutier. Mai mult, în absolut toată legislaţia specifică din lume este prevăzută foarte clar ca atribuţie a forţelor de poliţiei şi se întâlneşte sub forma "poliţia supravegheaza şi controlează circulaţia pe drumurile publice".

Radar-ascuns-2.jpg Radar-ascuns-3.jpg Radar-ascuns.jpg

Mai multe exemple despre radarele din străinaătate puteţi vedea aici: Despre pânda poliţiei

În schimb aici în România, unde aproape toate aparatele radar sunt montate pe maşini inscripţionate şi cu lămpi de avertizare specială, mulţi se arată revoltaţi şi deranjaţi când sunt surprinşi de radar cu viteză peste limita legală, căutând tot felul de motive, scuze şi născocind tot felul de drepturi ori alte aberaţii prin care încearcă să-şi justifice comportamentul iresponsabil.

Marea majoritate a cetăţenilor de rând, cei cinstiţi, au dreptul să se deplaseze pe drumurile publice în siguranţă, fără să fie expuşi unor pericole de tot felul de idioţii ce trăiesc cu impresia că lor nu li se poate întâmpla nimic şi circulă cu viteză excesivă. Aceşti cetăţeni oneşti nu au nici cea mai mică problemă şi nici nu-i interesează unde amplasează poliţia rutieră aparatul radar, ori dacă poliţistul "stă la pândă" după vreun copac, după maşini parcate şi aşa mai departe, pentru că sunt conştienţi că nu încalcă legea şi nu au de ce să-şi facă griji. Pe ei pur şi simplu nu-i afectează cu nimic prezenţa aparatelor radar şi la fel de bine pot să stea poliţiştii ascunşi oriunde şi oricât, pentru că pe ei nu îi deranjează cu nimic.

Un alt deputat se arată contrariat de faptul că amenzile sunt foarte mari faţă de salariile românilor. Probabil dumnealui e lovit de amnezie şi nu poate să-şi amintească că în urmă cu câţiva ani, drept urmare a unor proteste ale şoferilor, a fost modificată legislaţia exact în acest sens. Atunci a fost introdus sitemul de sancţiuni cu "puncte de amendă", care stabileşte amenda în funcţie de salariul minim pe economie, tocmai din aceste motive, astfel încât cuantumul amenzilor să fie corelat cu salarizarea. Pe de altă parte, educaţia acestui demnitar ridică multe semne de întrebare, din moment ce trăieşte cu impresia că o sancţiune aplicate pentru încălcarea legii e ceva strict necesar, ce trebuie să fie suportată zilnic, săptămânal sau lunar.

Dacă vrem să ajungem vreodată la nivelul de civilizaţie din ţările europene, societatea românească trebuie să înţeleagă că legile nu sunt făcute pentru a fi încălcate, ele doar stabilesc nişte norme ce trebuie respectate în mod obligatoriu de toată lumea pentru o convieţuire normală. Numai în mentalitatea păguboasă a românului apare această idee, conform căreia amenda face parte din normalitate, e ceva firesc şi trebuie stabilită în aşa fel încât cetăţeanul să o poată primii în fiecare zi, să-şi poată permite achitarea amenzii. Această idee împământenită în societatea noastră e foarte nocivă, iar din păcate pentru noi toţi se regăseşte în rândul celor ce au putere de decizie şi se află în conducerea acestei ţări, indivizi care nu realizează că într-o societate normală şi sănătoasă sancţiunile pentru încalcarea legilor sunt considerate excepţii şi NU fac parte din normalitate. Conform acestor principii nocive, mâine-poimâine ne trezim că violatorii şi tâlharii vor cere reducerea pedepselor, astfel încât să poată comite fapta de mai multe ori.

Dacă ar avea capacitatea necesară să analizeze situaţia mai profund şi nu subiectiv, doar din punctul de vedere al celui care se identifică în rolul contravenientului, absolut toţi cei care ne conduc trebuie să realizeze că orice încălcare a normelor de convieţuire socială are repercusiuni asupra tuturor cetăţenilor şi tot aceştia sunt afectaţi, pentru că stau permanent cu grijă şi cu teamă să nu le schilodească familia vreun "jmecker" care se grbeşte şi trăieşte cu impresia că el e buricul pământului, din moment ce îşi poate permite să primească o sancţiune şi merge cu ce viteză vrea.

 • Upvote 12


User Feedback

Recommended Comments

genessys30

Posted

Din păcate ăsta este motivul pentru care, ca și poliție, suntem unde ne aflăm și tratați așa cum știm cu toții. Tot ăsta este și motivul pentru care nu avem dotare, legi și autoritate fiindcă un astfel de ”domn parlamentar”, și să nu credeți că este un caz singular, majoritatea lor așa gândește, nu vede mai departe de interesul personal și niciodată nu va crea cadrul legal ce l-ar putea pune cu botul pe labe dat fiind faptul că și el se identifică în veșnicul contravenient român.

 • Upvote 4

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Mie mi se pare "amuzant" ca el pleaca de la premisa ca incalca legea si e ok, problema nu este la el, ci la politistii care il prind. El nu-si schimba comportamentul dupa conduita impusa de noma juridica, ci schimba legea dupa conduita lui. Tara de dementi.

 • Upvote 7

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Marius

Posted

Nu stiti cine este acest domn deputat Ciprian Nica?

Deputatul PSD Ciprian Nica, unul dintre vicepreşedinţii Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, care potrivit deciziei definitive luate în 11 aprilie 2014, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), este dovedit colaborator/turnător al Securitătii, în perioada comunistă. Mai exact în perioada studentiei îsi turna colegii care ascultau Europa Liberă în cămin la Securitate.

După decizia ICCJ fostul turnător a declarat cu tupeu că nu îşi va da demisia din Comisia Juridică: "De ce să îmi dau demisia din Comisia juridică? Cu ce afectează verdictul de colaborator? Că nu mai este politie politică!", într-o intervenţie la TV.

Ce pretentii putem avea de la un astfel de personaj?!

 • Upvote 6

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Sache

Posted

Totul pleacă de la faptul că parlamentarii se cred deasupra legii, au impresia că sunt intangibili, iar acest lucru vine, în special, din lipsa de educaţie. Toţi bufonii, toţi maneliştii, toţi penalii au ajuns să ne decidă nouă soarta, iar acum se simt deranjaţi pentru că sunt opriţi pe drumurile publice atunci când circulă cu bolizii lor fără să respecte legislaţia rutieră.
Poate ar trebui să desfiinţaţi Poliţia Română, d-lor parlamentari! Ne scuzaţi pentru că vă deranjăm, ne scuzaţi pentru că ne facem treaba!
Ce contează cât de mari sunt amenzile, ce contează unde se află poliţiştii pe drumurile publice, atât timp cât prevederile legii se respectă? Ar trebui să fie şi mai mari amenzile, iar aparatele radar ar trebui montate doar pe autospeciale neinscripţionate.

În SUA, la fel, maşinile de poliţie stau ascunse pe maginea drumului după diferite obstacole etc., iar cetăţenii lor nu sunt absolut deloc deranjaţi ori revoltaţi de aceste metode de "pândă". Nu sunt deranjaţi pentru că, în marea lor majoritate, americanii sunt conştienţi că poliţiştii sunt acolo pentru a le asigura lor o deplasare în siguranţă. Acest lucru ar trebui să conteze şi la noi. Cetăţenii ar trebui să se bucure atunci când văd poliţişti pe stradă.

D-le Despescu, nu aveţi nimic de spus în apărarea Poliţiei Române sau vă temeţi că vă vor schimba din funcţie dacă deschideţi gura?

 • Upvote 5

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Stire din ianuarie 2015:

,,Un deputat social-democrat le reproşează poliţiştilor de la Rutieră că, în loc să prevină, stau la pândă „după nu ştiu ce boscheţi” pentru a-i amenda pe şoferi.

„Am mers cu maşina cca 450 km de la Nadlac -Craiova. Am numărat nu mai puţin de 10 radare de poliţie. Nu radarele m-au deranjat, ci faptul că toate erau la pândă. Majoritatea erau fie in curbă, fie după un pom...fie după nu ştiu ce boscheţi. Iniţial, primul gând a fost să le zic de "bine" agenţilor, dar mi-am seama că ei au primit un ordin să se afle în locurile de pândă. De fapt, vina o au şefii de la Poliţia Rutieră care au mentalitate de pândari”, a postat pe Facebook deputatul PSD.

El a avut şi un mesaj de revoltă la adresa conducerii Poliţiei Rutiere: ”să vă fie ruşine domnilor care conduceţi Poliţia Rutieră”.

Gust a precizat că rolul agenţilor de poliţie este să prevină şi nu să pândească românii.

”Cred că trebuie sa arunc un ochi pe Codul Rutier pentru ca sunt prea multe abuzuri...!”, şi-a încheiat Gust comentariul pe pagina sa de Facebook”.

Am putea face o paralela cu situatia asta: in acceptiunea domnilor parlamentari ar trebui sa nu mai fac preventia, in cazurile de spargeri de locuinte, prin pande facute in zonele rezidentiale vulnerabile! Ar putea sa se supere spargatorii de case ca stam ascunsi! Trebuie sa facem preventie stand la vedere langa o casa despre care avem banuiala ca ar putea fi tinta unor spargatori de case!

Problema este ca avem si in randurile politiei oameni care gandesc stramb! La o emisiune de la Radio Romania Actualitati, din urma cu circa un an, un domn comisar din cadrul Directiei de Politie Rutiera, spunea ca este destul de ok sa stie soferii unde stau radarele, iar soferii sa se anunte intre ei cu farurile ca in zona este un radar! Asadar preventia, in acceptiunea acestor oameni nu este urmatoarea: RESPECTA LEGEA ORICAND, CA NU STII UNDE INTALNESTI PE CINEVA CARE TE PRINDE CA O INCALCI! Nu, ei cred ca preventia se face asa: NU-TI FACE GRIJI CU PRIVIRE LA NERESPECTAREA LEGII, DEOARECE VEI STI INTOTDEAUNA CAND URMEAZA SA INTALNESTI PE CINEVA CARE TE POATE SANCTIONA PENTRU ASTA!

 • Upvote 2

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

"Nu radarele m-au deranjat, ci faptul că toate erau la pândă. "

Pe mine nu Parlamentul ma deranjeaza, ci faptul ca este populat cu idioti si impotenti, si pot demonstra asta la orice ora

Am mai scris si pe alt subiect:
"CIne acuza ca politia "sta la panda", cred ca e cel putin idiot.

Pai asta-i rolul politiei, SA APERE SOCIETATEA, veghind ca infractorii si contravenientii sa fie depistati, prinsi, judecati, re-educati si re-adusi in societate.
De ce zic ca este idiot? Pentru ca logic nu poate fi ne-idiot:
Care-i alternativa pandei?
Ca politia sa intervina "pe fata" doar cand criminalul ne patrunde in locuinta?"

 • Upvote 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Marius

Posted

Deputatul PSD de Argeş, Cătălin Marian RĂDULESCU, condamnat în urmă cu o lună de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia a anunţat pe Facebook că după sărbătorile Pascale, dorşte "să iniţieze o iniţiativă legislativă". Cităm întregul mesaj postat de stimabilul deputat: 

Citat:

Voi Iniția imediat dupa paste , o inițiativa legislativă de desfiintare a radarelor formate din echipaje de Politie . M-am saturat si cred ca toți romanii s-au saturat de acești pandari , care in loc sa aibă rol de prevenție ca in orice stat civilizat si european , stau ascunsi ca niște șobolani , ca sa dea amenzi si sa penalizeze romanii , având salarii din banii nostrii ai romanilor . Iar in fiecare săptămana auzim stiri cum sunt reținuți , anchetati pentru mita , șpăgi si abuzuri . In afara de a se purta abuziv cu fiecare conducator auto , dur, neelegant, nesociabil , si a avea singura menire de a da amenzi si a lua puncte , nu își au nici-un rol , pe banii romanilor . Vom face asa cum e in alte tari europene , radare fixe dupa ce conducătorii auto sunt preveniti prin tabele electronice care anunța existența radarului . Voi avea nevoie de susținerea tuturor conducătorilor auto . Asa ca le doresc Paste Fericit , milițienilor pandari , ca vor avea un ultim paste ca pandari de radar . E timpul sa mai eliminam un abuz , niște șpăgari si unii care trăiesc pe banii nostrii ai romanilor . Dep CATALIN MARIAN RADULESCU

Deputat-Catalin-Marian-Radulescu.png

Făcând abstracţie de faptul că acest deputat este condamnat pentru infracţiuni de corupţie şi că stimabilul habar nu are despre ce presupune noţiunea de "prevenţie" ori care este rolul apararatelor radar, oricine îşi poate da seama de nivelul intelectual al celui care a scris "că iniţiază o iniţiativă", scrie "Paşte" cu "p" mic, "noştri" cu doi "i", scrie "niciun" cu cratimă: "nici-un rol" şi nu a aflat până acum că se lasă spaţiu după, nu înaintea semnelor de punctuaţie.
Demnitarul care este (ATENŢIE) preşedinte al PSD diaspora, nu doar recită doar nişte stereotipuri penibile şi mincinoase despre cum este în străinătate, dar şi jigneşte ca un bădăran o categorie profesională pentru faptul că îşi fac datoria.
Aş vrea ca acest domn deputat agramat, să recite aceste stereotipuri cu pânda poliţiei şi părinţilor ori rudelor celor care sunt schilodiţi sau îşi pierd viaţa pe sosele României în accidente rutiere.

 • Upvote 5

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Mare dobitoc. De necrezut. Ce asteptari sa mai avem...

Sper ca urmatoarele alegeri sa-l gaseasca "pe cameră".

 • Upvote 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Marius

Posted

Domnu' deputat, a şters postarea de pe Facebook. :doh: Bine că i-am făcut print screen.

 • Upvote 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
ccclyon

Posted

Iată de ce vrea deputatul Rădulescu să desființeze radarul. Are 40 de sancțiuni rutiere pe motiv de beție sau viteză

Www.ziarulde iasi.ro/stiri

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Marius

Posted

Sesizările mincinoase care invocă săvârşirea unor fapte inexistente, ori imputarea unor asemenea fapte unei persoane nevinovate, reprezintă mijloace perfide prin care organele judiciare sunt determinate să efectueze investigaţii ori să desfăşoare anumite proceduri de verificare a veridicităţii acestora ceea ce presupune o risipă de timp, energie, personal şi resurse în instrumentarea unor cauze inutile, sortite din start eşecului.
Mai mult, ele pot determina chiar efectuarea unor acte procedurale care presupun restrângerea exercitării unor drepturi.
Pornind de la aceste considerente, infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare reglementează sesizarea neadevărată cu privire la o faptă prevăzută de legea penală şi pedepseşte asemenea fapte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
 

În scopul de a încuraja persoanele care comit această infracţiune să comunice organelor judiciare dacă denunţul, plângerea sau probele produse sunt neadevărate pentru a nu mai continua investigaţiile şi a nu se produce vreo vătămare drepturilor ori intereselor unor persoane inocente, legea penală prevede şi o cauză de nepedepsire ce poate interveni numai până la reţinerea, arestarea sau punerea în mişcare a acţiunii penale.

 • Upvote 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Marius

Posted

Domnu' deputat Rădulescu vrea să-și recupereze "mitraliera". Articol din adevărul.ro

Deputatul Cătălin Rădulescu îşi vrea mitraliera înapoi: „Am făcut testul psihologic şi bineînţeles că mi-a ieşit 10 plus“

Acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă ce îi poate aduce până la 5 ani de închisoare, parlamentarul argeşean Cătălin Rădulescu se consideră nevinovat şi susţine că măsurile luate împotriva sa sunt abuzive. Asta deşi el însuşi a afirmat că n-ar ezita să folosească din nou arma de la Revoluţie, o mitralieră AKM.

Cătălin Rădulescu se consideră îndreptăţit să primească înapoi mitraliera confiscată, mai ales că, potrivit declaraţiilor date reporterilor săptămânalului „Jurnal de Argeş“, testul psihologic l-ar face apt pentru asta.  

„Am avocaţi care se ocupă de treaba asta. Bineînţeles că am făcut demersuri în sensul ăsta. Am făcut contestaţie la suspendarea şi anularea permisului, am făcut testul psihologic care se cere în astfel de situaţii şi bineînţeles că mi-a ieşit 10 plus. Aşteptăm termenul când o să mergem în instanţă”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, deputatul Cătălin Rădulescu.  

„Dacă spuneam asta în Congresul S.U.A., eram aplaudat la scenă deschisă”  

Reamintim că în luna martie a acestui an, parlamentarul declara pentru "Adevărul" că deţine un AKM şi că „dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu... E riscul meu şi hotărârea mea!”. O afirmaţie pe seama căreia, din punctul său de vedere, s-ar fi făcut prea mult caz şi care ar fi fost greşit înţeleasă.  

„Măsura mi s-a părut exagerată şi mincinoasă. Nu aveau de ce să facă asta. În primul rând, s-au luat de un politician, ale cărui declaraţii, în orice fel de ziar, sau în orice fel de televiziune publică sunt, conform Constituţiei, supuse imunităţii. Această declaraţie, mai devreme sau mai târziu, se va dovedi că este o declaraţie normală şi reală. Vorba unui jurnalist din Statele Unite, dacă spuneam asta în Congresul american, eram aplaudat la scenă deschisă, vizavi de subiectul cu comuniştii şi cum trebuie acţionat când  cineva ocupă o piaţă. Pe această declaraţie, ei, inclusiv cei de la Arme şi Muniţii, au considerat că eu am tulburat liniştea publică. Şi pe această  tulburare a liniştii publice mi-au suspendat permisul de port armă”, mai afirmat parlamentarul, citat de săptămânalul argeşean.

„Sunt nişte indivizi care au încercat să mă scoată pe mine din viaţa politică”

Deputatul de Argeş de Argeş consideră că pcheziţiile efectuate la locuinţa sa, în urma cărora procurorii au descoperit, pe lângă armele pentru care deţinea documente legale, şi arme deţinute illegal, ca şi celelalte măsuri pe care le consideră exagerate(anularea dreptului de a deţine arme şi sancíonarea cu 2.500 de lei)  ar fi şi rezultatul "implicării" unor rivali din PSD. 

„N-am auzit în viaţa mea ca o declaraţie să tulbure liniştea publică. Eu ştiu că acolo, în Poliţia Judeţeană Argeş, sunt nişte indivizi, dar asta o să descoperiţi în viitor, pentru că lucrez la treaba asta, care, în angrenaj cu oameni din partidul meu, au încercat să mă scoată pe mine din viaţa politică şi au contribuit la multe chestiuni pe care o să le aflaţi în perioada următoare, fiindcă oamenii au început să vorbească, şi pe chestia asta mi-au făcut această suspensare a armelor - una de vânătoare şi una de panoplie”, a mai declarat Cătălin Rădulescu pentru Jurnal de Argeş. 

De precizat că Deputatul  Rădulescu s-a autosuspendat din PSD pe 20 martie, din cauza "scandalului mediatic şi a presiunilor mediatice" ce ar fi urmat declaraţiilor  şi a afirmat, la acea dată, printr-un comunicat de presă, că a fost greşit înţeles

În interviul pentru "Adevărul", PSD-istul Rădulescu afirmase că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: "De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”. 

Cât despre mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie, Rădulescu preciza şi în ce context ar fi gata să o folosească: "Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat".

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Sache

Posted

Individul acesta poate fi cu greu numit om. Faptul ca a ajuns deputat nu ma mira, daca ai bani poti sa intri in parlament, partidul te "sustine". In prostia lui, pardon, in mintea lui domnu' deputat se crede mai presus de lege, se crede mai presus de altii si pozeaza intr-un aparator al nostru.

La testarea psihologica nu se acorda note, domnu' deputat, ci doar calificative: admis sau respins. Domnul a primit 10 plus. :))

Pentru prostiile pe care le spuneti noi va dam 10 cu felicitari!:))

 

P.S. Stimati colegi, va rog frumos sa ii dati inapoi mitraliera lui Catalin, pentru ca de cand a ramas fara ea nu mai mananca asa cum manca, nu mai doarme asa cum dormea, parca nu mai este el.:))

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.