Jump to content
POLITISTI.ro

Vecin care zgârie zilnic mașina

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna seara, 
Situatie: in fiecare zi, o vecina in varsta care se deplaseaza cu cadru zgarie masina, a facut-o praf pe partea dinspre gard, pe unde incearca sa se strecoare, ca sa-si urmeze traseul obisnuit (s-au montat garduri noi de anul trecut si nu mai are spatiul pe care il avea inainte). O perioada am crezut ca sunt pisicile din gradina de vina, pana cand am surprins-o. A vorbit cineva cu ea ieri, a parut ca intelege, dar azi a facut la fel. Alti vecini care stau de obicei in spatele blocului au vazut-o, i-au atras atentia si ei, dar nici o schimbare. 
Am comandat o prelata ca sa protejez masina, insa situatia asta ma revolta si e foarte neplacuta, pentru ca pe de o parte inteleg ca e un om in varsta care poate nici nu mai este atat de lucid, SI in acelasi timp de la o zi la alta apar noi zgarieturi. 
Ce ma sfatuiti sa fac, daca pot sa fac ceva mai mult decat sa imi "blindez" eu masina. 
Va multumesc. 

Modificat de CITADELA
  • CITADELA a modificat titlul în Vecin care zgârie zilnic mașina
  • Moderator
Publicat

Din punct de vedere legal, este un litigiu civil între tine și vecin, dacă acțiunea nu este intenționată (din ce povestești trag concluzia ca este vorba despre o persoana in varsta, cu mobilitate redusa, care incearca sa se strecoare printr-un spatiu ingust, nu de o actiune constienta, de razbunare).

Mi-as pune intrebarea totusi de ce nu poate sa treaca?! Oare am parcat unde nu trebuie, am lasat spatiu suficient, cum o sa fie cand ajung si eu la varsta respectiva...

• Apreciez 2
Publicat

Citadela, 
Parchez pe locul de parcare trasat (am incercat mai multe variante de a parca, dar masina mea e ultima si nu o pot lasa mult in spate ca sa creez loc intre mine si cel din fata, pentru ca ingreunez virajele celor care vor sa intre la parcarile lor, si nici nu o pot scoate mult in lateral sa creez spatiu intre banda si bordura)-, atasez poza pentru a se vedea pe unde o ia dumneaei, si poza cu capota de aseara, zgariata de la cum a ridicat cadrul si l-a tarsait. 
Pot sa inteleg ca POATE nu este constienta de ce face, are tabieturile ei, probabil inainte sa se monteze gardul verde avea loc (desi si laterala masinii e zgariata fin), dar tot nu inteleg, pentru ca acolo nu este trotuar, este doar parcare si apoi e gradina blocului. Dar s-a discutat cu ea (deci stie ca zgarie masina), nu o cunosc personal pentru ca nu locuiesc in bloc cu dumneaei, intentia mea nu este "sa ma iau" de un om batran, ceream si o alta parere, pentru ca aproape in fiecare zi gasesc semne noi pe masina si vreau sa stiu pana in ce punct ar trebui sa tolerez situatia si daca pot face si altceva. 

20260415_210800.jpg

20260415_210914.jpg

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• serioussam
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.