Jump to content
POLITISTI.ro
 • Welcome!

  In order to be able to use all the functions and to benefit from all the facilities offered by this site, it is necessary to register a member account. Please fill in your email address carefully, as it is required later in the membership account validation process. If you already have a member account, feel free to sign in.
   

Roby
Roby

Nu uita că nu eşti singur!

Da, şi eu sunt poliţist, sau gabor aşa cum vă place unora să ne spuneţi ...
Da, şi eu sunt ca Marian Godină, căci despre el este vorba - poliţistul acela de la Braşov care a reuşit să spulbere multe din miturile negative la adresa poliţiştilor şi care a reuşit să demonstreze că pentru a deveni poliţist, trebuie să fii inteligent, cinstit, curajos şi să dai dovadă de abnegaţie.
Da, şi eu sunt poliţist, nu miliţian şi cred că avem multe de arătat şi demonstrat, generaţiile ăstea din care fac parte eu, Marian şi alţii, pentru că dragă cetăţeanule, să ştii că suntem mulţi ca el. Sunt poliţist şi mă mândresc cu asta! Pentru mine este o onoare să fac parte din Poliţia Română şi să îmbrac cu cinste uniforma. Am jurat că voi face tot ce depinde de mine să te apăr pe tine cetăţene!
Da, şi mie îmi place să merg la sală, exact cum îi place lui Marian, şi la fel ca şi el şi eu îi filmez când le dau amenda şi devin recalcitranţi. Şi tot ca şi el, nici eu nu "am pus mâna pe bani" şi nu o voi face. Suntem o nouă generaţie de poliţişti, gata să te apărăm, dar să te şi sancţionăm atunci când greşeşti, pentru că asta ne e menirea. Nu ne-am născut poliţişti, ci ne-am născut pentru a fi poliţişti şi ne-am urmat calea.
Nu o să dăm înapoi vreodată indiferent dacă în faţa noastră e vreun politician care ne "avertizează" că a doua zi ne mută cine ştie pe unde sau vreun interlop cu ceafa lată ne ameninţă că ne dezbracă, ori vreo persoană influentă care prin telefon încearcă să ne determine să nu ne facem datoria, pentru că ştim că dacă ne "facem treaba" legal şi cinstit, nimeni nu are ce să ne facă, cu dreptatea în mână mergem până la capăt şi dincolo, dacă e nevoie.
Avem nevoie de tot sprijinul cetăţenilor de bună-credinţă, care sunt sigur că sunt mulţi, de sprijinul colegilor, al şefilor şi al clasei politice.
Astăzi drag coleg Marian, ai demonstrat că existăm, că suntem mulţi şi că avem ceva de spus. Nici nu îţi dai seama, dar e posibil să fi pus punctul pe "i" şi să fi dat naştere unei noi generaţii, care de fapt există, dar care parcă nu era lăsată să se facă remarcată. De astăzi e posibil să se fi schimbat multe, să ne îndreptăm în direcţia în care ne dorim de atât timp. E posibil ca cetaţenii să fi înţeles că avem tot dreptul să îi oprim fără "ordine de serviciu" sau că e posibil să fie încătuşaţi dacă refuză legitimarea, e posibil ca unii să fi înţeles că imixtiunea în activitatea altor poliţişti le este interzisă şi mai e posibil ca unii poliţişti să fi înţeles cu adevarat care e rolul lor în societate, şi astea datorită ţie, Marian!
E posibil să rămâi în istorie ...

Şi pentru asta îţi mulţumim, agent şef-adjunct Marian Godină şi nu uita că nu eşti singur!
Suntem o mare familie, de peste 50.000 de curajoşi, o familie ce se numeşte Poliţia Română! 
RESPECT MARIAN GODINĂ! "Şi eu sunt Marian"

User Feedback

Recommended Comments"M-a sunat tata plângând, mama a fost dusă de urgență la spitlajlul judeten din brasov si nu e bine deloc.
Nu mai vreau politie nu mai vreau nimic.
Urasc politia brasov si toti sefii ce o conduc.
Vreau ca mama mea sa fie bine.
Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama....
Voi militienilor ati reusit.
Imi voi da azi demisia.
O vreau pe mama, vreau sa o aud pe mama. Atat!!!"

Asa nivel mare de coruptie avem?Cu ce a gresit omul asta? S-a luat de persoanele nepotrivite?

 

(Tocmai a sters postarea si nu inteleg de ce)

Link to comment
Share on other sites

 • Moderator

 "Nu mor caii când vor câinii!"

Link to comment
Share on other sites

Felicitari si mult succes in continuare

Link to comment
Share on other sites

pporfiroiu

Posted (edited)

Bravo...mult succes in continuare!!!

Edited by pporfiroiu
Link to comment
Share on other sites

Fruntea sus Marius Godina, daca este nevoie ne organizam si venim in curtea inspectoratului de la Brasov. Lacrimile sunt pentru jegosii care radeau de tine, a venit vremea sa planga ! Nu uita, nu esti singur!

Link to comment
Share on other sites

 • Member

...Marian, Elvis.

Link to comment
Share on other sites

Domnilor colegi, aceste nedreptăți care le suportă Marian Godină din partea șefilor de la IPJ Brașov sunt un afront, o ofensă adusă tuturor polițiștilor onești și cinstiți din Poliția Română. Din aceste motive, trebuie să fim solidari cu el, să-l sprijinim și să dăm de pământ cu cei care ne fac de râs și ne batjocoresc.

Chiar nu am înțeles niciodată, cum de sunt promovați și ținuți în funcții de conducere tot felul de indivizi care nu iubesc această profesie, tot felul de oameni fără demnitate și onoare, niște slugarnici. Într-una dintre povestirile sale, Marian amintește de șeful Poliției Mun. Brașov, domnul inginer Popa Mircea Adrian transformat peste noapte în comisar șef, care se prăpădea de râs când șeful de inspectorat îl apostrofa pe polițist. 

Popa-Mircea-Adrian.jpg.efa9bbcbb548fcc78

Pentru o imagine clară și despre caracterul și moralitatea acestuia, trebuie să știți că omul a ajuns șef cu sprijin politic și a căpătat notorietate în rândul polițiștilor de la Brașov prin faptul că atunci când își controla subordonații, se deplasa cu bicicleta, ori cu o mașină de gunoi a serviciului de salubritate. Ce pretenții să ai de la un astfel de om?!?! 

Toți polițiștii onești, cinstiți și demni din șara asta trebuie să fie conștienți că după Godină urmează și ei, iar o nedreptate facută unuia dintre noi, este o nedreptate făcută tuturor. 

in-this-family.jpg.9e8cdaa112f967d5833db

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • Moderator

 

Link to comment
Share on other sites

"

V-AM ZIS CĂ ȘEFII POLIȚIEI BRAȘOV VOR AVEA AZI PROBLEME ȘI MAI MARI?
MORCOVII DIN GRĂDINA IPJ BRAȘOV CRESC TOT MAI MARI!
SĂ AȘTEPTĂM SĂ VEDEM CUM RĂSPUND LA ASTA
Pe când mă pregăteam să plec acasă după ce fusesem schimbul 1, m-am întâlnit cu un coleg. L-am întrebat ce caută la poliţie, ştiind că e liber şi văzându-l îmbrăcat civil. Mi-a zis că l-a sunat şeful nostru şi i-a spus că trebuie să vină urgent la adjunctul şefului de inspectorat, la comisarul șef Melinte Sorin, pentru că amendase pe cineva cu o zi în urmă. Colegul meu e tânăr, venit din Academia de Poliţie. Îmi era milă de el când îl vedeam cât era de speriat şi de îngrijorat. Fusese chemat din timpul lui liber, pentru că îşi făcuse meseria. Ştiam ce îl aşteaptă şi parcă mă vedeam pe mine cu opt ani în urmă. Credeam că vremurile respective sunt de mult apuse şi nu îmi venea să cred că încă se mai practică aşa ceva. I-am spus colegului să fie tare şi, dacă are probleme, să mă sune să stăm de vorbă. L-am mai învățat ceva...
Eram acasă, seara, când m-a sunat. Avea vocea tremurândă, aproape că plângea. Mi-a povestit că a intrat în biroul şefului şi a fost întrebat de cât timp lucrează la Poliţia Rutieră. Apoi i s-a reproşat că a oprit, cu o zi în urmă, un şofer care transporta brazi şi care nu purta centura de siguranţă. I-a cerut actele, iar şoferul i-ar fi spus că vine chiar de la poliţie, unde dusese unul sau mai mulţi brazi. Colegul meu l-a sancţionat cu amendă pentru că nu folosea centura. Acum, îi era reproşat modul de adresare, nu faptul că a aplicat sancţiunea cu pricina. Era clar că băiatul nu vorbise deloc nepoliticos şi că a fost chemat pentru că amendase pe cine nu trebuia. Că nu se orientase. Ba mai mult, comisarul șef Necșulescu, șeful Serviciului Cabinet al IPJ Brașov, ce se afla și el în birou, a crezut de cuviinţă să îi explice că omul ăla nu purta centura ca să poată coborî mai repede, în caz că ar fi încercat să îi fure cineva brazii. Colegul meu era acum profund dezamăgit, iar eu încercam să îi ridic moralul. I-am spus să continue tot aşa şi să nu pună la suflet.
Cred că e lesne de înţeles că acel şofer era prieten bun cu vreunul din șefi şi era deranjat că fusese amendat, deşi el le ducea brazi la Poliție. Şi pe unde o fi mai transportat el brazi? Nu-i greu să ne închipuim.
Vă amintiți conversația, domnule Melinte Sorin? Știți că statul român a cheltuit bani pentru ca acel tânăr să devină polițist și să aplice legea în mod nepărtinitor? Știți că ați reușit să-i tăiați tot elanul și entuziasmul? Vreți să îl transformați într-un polițist care va amenda numai șoferi de dacii? Nu cumva avem nevoie de polițiști cărora să nu le fie teamă cui aplică o sancțiune?
Iar dumneavoastră, domnule Necșulescu, așa e domnule? dacă cineva transportă brazi nu trebuie să poarte centura ca să poată coborî repede dacă cineva încearcă să-i fure?
Sau doar dacă brazii sunt pentru Poliție?
Așa i-ați spus colegului meu, domnule Melinte?
"-Să știi că sunt foarte supărat pe tine! Ai sancționat un conducător auto care aducea un brad la Poliție, da? Ai sancționat un conducător auto pentru că nu purta centura de siguranță, un conducător auto care ți-a spus că "domnule, într-adevăr nu port, dar uitați, eu, bradul ăsta..îl duc la Poliție la dumneavoastră, este bradul pentru poliție."
-Nu am cunoștință despre așa ceva.
-Dar el spune cu totul și cu totul altceva. Eu am văzut un proces-verbal de sancțiune contravențională în care l-ai sancționat pe acest om, eu nu spun că dumneata n-ai dreptate, spun doar că l-ai sancționat...el ți-a spus...pe corect l-ai sancționat, pe corect...a încercat să negocieze cu dumneata..la modul de...ușor...și dumneata..."
Hopa, iar cuvântul NEGOCIERE, la fel ca la doamna de la Crucea Roșie. Așa vă învățați cunoștințele? Să negocieze cu Poliția?
Ați spus că doamna de la Crucea Roșie a făcut reclamație scrisă și d-aia am fost chemat de șefi, cu toate că din amărâtul ăla de comunicat de presă, pe care v-ați chinuit să-l dați ieri, reiese că doamna a înregistrat reclamația la două zile după ce am fost eu chemat de șefi.
Adică ați reacționat chiar înainte ca doamna să reclame, ați prezis ce se va întâmpla. Nu cumva știți și numerele care vor fi extrase la Loto duminică? Poate câștigați potul cel mare și vă duceți în țările calde. De tot.
Dar nenea ăsta cu brazii? Și el a făcut reclamație scrisă? Nu a făcut! A fost doar în audiență? Există un registru cu persoanele care vin în audiență. Apare în acel registru? Nu apare! Deci nici în audiență nu a fost!
Atunci? Cum ați fost sesizați? De ce l-ați chemat pe colegul meu să-l certați în halul ăla? Cineva v-a cărat brazi?
Știți cam cât costă un brad de Crăciun? Aș băga iar mâna în foc că nu ați cumpărat vreodată ca să știți.
Haideți, domnule Necșulescu, ieșiți cu un comunicat, haideți că ieri nu mai știați pe unde să vă ascundeți toți. Dați un comunicat referitor la nenea cu brazii? În 11.12 2015 s-a întâmplat, nu a trecut mult, sigur vă amintiți. Sunt foarte curios cum îl veți da. Dar dacă trece prea mult până dați comunicatul, va părea că nu prea știți ce să spuneți și că sunteți cam încurcați.
Aaaa...și încă ceva, domnule Melinte! E frumos ca tocmai despre omul care a adus brazi la poliție să spuneți "dă-l în p....mea?" Păi e frumos? Adică omul vă aduce trei brazi și dumneavoastră îl înjurați? În același context în care îl certați pe colegul meu că nu vorbise frumos? E urât!
Să răspundeți la asta vă rog:
1. De ce l-ați chemat pe colegul meu, DIN TIMPUL LUI LIBER, la biroul dumneavoastră, dacă nu există nicăieri nicio reclamație și șoferul cu brazi nu apare în registrul de audiențe?
2. De ce persoanele care transportă brazi nu trebuie să poarte centura de siguranță?
Aveți curajul să spuneți că nu ați zis așa???
Dar dumneavoastră, domnule Melinte, aveți curajul să spuneți că cele scrise mai sus nu sunt cuvintele dumneavoastră??? E foarte simplu să spuneți doar atât: eu nu i-am zis niciunui polițist cuvintele scrise acolo. Haideți, spuneți public că nu ați zis așa! Aveți curaj? Aveți? Știu că nu aveți" (Marian Godina)

 

Credeti ca o sa reuseasca sa invinga sistemul corupt?

Link to comment
Share on other sites

Nr. 42/VIII-3/2016
Aprob
Prim-procuror,

COMUNICAT DE PRESĂ
17 februarie 2016

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

1. La data de 16.02.2016, ora 16.14, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a fost sesizat prin fax de către Direcţia Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române cu privire la faptul că, în urma verificărilor efectuate la nivelul I.P.J Braşov referitor la informaţiile apărute în mass-media la data de 16.02.2015, în legătură cu agentul şef adjunct de poliţie Godină Marian, din cadrul Poliţiei mun. Braşov – Biroul Rutier, au rezultat unele elemente privind posibila săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul de către şefii profesionali ai poliţistului, constând în presupuse intervenţii, în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancţionată contravenţional la data de 08.02.2016.
Conform sesizării, rezultatul verificărilor a fost concretizat într-un raport, ce urmează a ne fi transmis ulterior, prin poştă.
Sesizarea a fost înregistrată în evidenţa dosarelor penale, urmând a fi efectuate verificările corespunzătoare.

Prim-procuror,
Postolache Florin-Nicolae

Link to comment
Share on other sites

 • Moderator
Catalin

Posted

Ştii ce este ciudat în legătură cu acest aspect? 

Faptul că a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătorie. În condiţiile în care în cazul ofiţerilor de poliţie cercetarea se face de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, NU de către cel de pe lângă Judecătorie. Chiar şi în cazul agenţilor de poliţie, competenţa privind cercetarea lor revine Parchetelor de pe lângă Tribunale.

Link to comment
Share on other sites

"Preşedintele ATOP a declarat că distinsa doamnă a demisionat din funcția de la ATOP Braşov.
Mai aşteptăm demisii. Vrem ploaie de stele la Braşov."(Marian Godina)

:))

Link to comment
Share on other sites

Viorelbalmez

Posted

în urmă cu 4 ore, Ionut230 a scris:

''...I-am spus colegului să fie tare şi, dacă are probleme, să mă sune să stăm de vorbă. L-am mai învățat ceva...'' (Marian Godina)

Urmeaza si inregistrarea? B-)

Link to comment
Share on other sites

 • Member

Daca Godina nu are aviz de judiciara, este de competenta P.J.BV. Poate a fost sesizat PJBV, fata de savarsirea unei infractiuni, aflata in competenta sa, cu IUP in rem.

Link to comment
Share on other sites

 • Moderator

Din comunicat pare să fie vorba de șefii din IPJ Brasov, nu de Godină, ori îmi e greu să cred că ei nu au aviz de politie judiciară.

Link to comment
Share on other sites

Este corecta sesizarea Pachetului de pe langa Judecatorie. Asa este procedura, intrucat competenta in vederea solutionarii presupuselor fapte este Judecatoria. De aici, conform normelor interne ale Ministerului public, dosarul va fi preluat de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel.

Link to comment
Share on other sites

Nu trebuie să blamăm prea mult milițienii. Printre ei au fost și oameni deosebiți, sub a căror conducere chiar mi-a făcut plăcere să mă aflu, ceea ce nu pot spune de către unii polițiști care au ajuns șefi. Ceea ce i se întâmplă colegului Godină, am pățit și eu care sunt promoție 1989 ( ultima de milițieni), cu un inginer pe care l-am oprit pentru control, care ulterior a fost încadrat din sursă externă (asta prin 1990) ca mare ofițer și a ajuns șeful subunității de poliție unde lucram. Acest șef nu a încetat niciodată timp de aproape 10 ani cât am fost sub comanda lui să-mi reproșeze faptul că am vrut să-i rețin permisul în vederea suspendării, deși nu se punea acestă problemă, iar atunci nu existau nici sindicate și nici facebook-ul.Am continuat să-mi fac meseria cu și mai mare atenție spre ciuda lui. Așa că nu cred că trebuie spus că milițienii erau cei răi, iar polițiștii sunt cei buni, totul se rezumă la felul cum gândesc oamenii care ajung în funcții de conducere.

Link to comment
Share on other sites

Fac parte din promotia 1996 si de aproximativ 3 ani seful subunitatii unde lucrez(o persoana foarte influenta si celebra prin faptul ca a stat "la mititica" si a fost achitat) imi face viata grea in sensul ca ca savarseste tot felul de abuzuri impotriva mea si a altor colegi. Totul pentru ca i-am contestat in trecut un calificativ acordat. Fara a mai putea suporta situatia am sesizat seful Inspectoratului apoi conducerea M.A.I . Degeaba a fost facuta o cercetare in bataie de joc, colegii care au fost martori la anumite mizerii au fost intimidati apoi unora le-au fost acordate functii avansari e.t.c. Cand a plecat cel de la M.A.I care cerceta cazul a spus ca nu a mai vazut asa ceva ca a gasit suficiente probe si ca o sa fie luate masuri impotriva sa. Am sperat ca totusi ca se v-a intampla ceva dar nu a fost asa, abuzurile au continuat si cu o mai mare intensitate. Colegii se bucura ca nu au luat atitudine si imi spun "Vezi nu ai rezolvat nimic".  In momentul de fata doresc sa candidez pe un post pentru trecerea in corpul ofiterilor dar mi-a fost intocmita o caracterizare degradanta de catre cel pe care eu l-am reclamat pt abuz. Trebuie sa va spun ca in trecut a detinut o functie puternica(de conducere) in Inspectorat si tuturor le este frica sa-l supere cumva deoarece de ceva vreme ,se aude ca v-a revenii pe cai mari ajutat de anumiti politicieni. Cu toate acestea ma bucur si imi mai trece amaraciunea cand vad ca am un coleg de breasla cum este Marian Godina. Respect colega!!!

Link to comment
Share on other sites

1. Pentru acei polițiști care sunt alături de Marian:

- încet, încet se luminează și în Poliția Română beznă în care în mod pervers și voit sunt ținuți tălpașii;

- colegul nostru Marian a dovedit un curaj nebun să înfrunte cel mai bine organizat grup infracțional de impostori cu epoleți;

- polițiști cu ceva vechime din Brașov știu despre ce vorbesc: în primul rând pe aceștii derbedei îi unește interesul de grup, își lasă funcțiile de la unul la altul ca fanarioții, promovările sunt exclusiv pe sistemul P.C.R.

2. Pentru lingăii care susțin mizeriile de așa ziși manageri:

- încep să se limpezească apele tulburi în care înotați și care v-au ajutat să ocupați funcțiile dorite în dauna celor ca Marian;

- linsul clanțelor la șefi nu o să vă mai aducă beneficiile cunoscute, v-a trebui să munciți ca restul polițiștilor fără acces la manageri;

Mariane! Nu ne cunoaștem personal, dar ar fi o onoarea să dau mâna cu tine!

Respect Mariane!!!!

Link to comment
Share on other sites

"Astăzi, o persoană pe care am sancționat-o contravențional acum câțiva ani şi care a făcut contestație, a fost contactată telefonic, cu număr ascuns. I s-a spus că mâine se pregăteşte un reportaj despre mine în care mi se va arăta adevărata față, cea de escroc, şi i s-a cerut să spună despre comportamentul meu, fiind asigurată că nu i se va face publică identitatea şi că deja mai sunt şi alții care au zis lucruri urâte despre mine.
Mă aşteptam la aşa ceva."(Marian Godina)

Sper sa invinga sistemul corupt.Lege exista pentru toti,nu doar pentru cei cu "logan"

Link to comment
Share on other sites

Sistemul avea nevoie de un "nebun", bine ca ai fost tu acela pentru ca ai incondeiat poate mult mai bine decat majoritatea si cu mai mult amuzament ceea ce se intampla aici. Sunt convins ca fiecare se regaseste in actiunile tale, fiecare ne-am dorit sa facem aceasta meserie cu onoare si chiar nu esti singur, ai sustinerea noastra, a tuturor. Inca astept sa ajunga cartea, chiar daca sunt oltean :) 

Link to comment
Share on other sites

Bravo Marian Godina! Daca nici acum cei de mai sus nu realizeaza importanta dotarii politistilor cu camere video-audio pe care sa le poarte pe ei si care sa inregistreze orice activitate politiesneasca ,atunci nu stiu ce trebuie sa se mai intample. Sa vedem atunci cine mai are curaj sa ameninte politistul cu diverse ,,nume" de sefi.

Asteptam cu totii normalizarea activitatii si conditiilor de lucru din Politia Romana. 

 

Link to comment
Share on other sites

 • Active member

Salut baieti ! Are cineva idee cati merg luni la Brasov ?

Mi-ar placea sa fim cat mai multi !

Trebuie sa dam dovada ca suntem uniti, numai asa vom putea fi luati in considerare si vom demonstra ca insemnam ceva !

Haideti la Brasov, Marian nu este singur !

 

 

Link to comment
Share on other sites

Seful Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, chestorul Ioan Aron, a anuntat ca se pensioneaza

"La revenirea din concediul de odihna, chestorul de politie Aron Ioan - seful Inspectoratului de Politie Judetean Brasov si-a inaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Politiei Romane - decizie ce era anticipata de la inceputul anului. Cu aceasta ocazie, multumeste conducerii Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Politiei Romane, institutiilor colaboratoare, colegilor politisti si nu in ultimul rand, cetatenilor brasoveni pentru respectul si sprijinul constant si neconditionat de care s-a bucurat in cei 31 de ani de activitate profesionala" se arata in comunicatul postat pe site-ul institutiei.
O echipa de control a efectuat verificari la Brasov in cazul sesizarilor facute de agentul sef Marian Godina, iar toate informatiile aparute ulterior vor fi inaintate parchetului, a precizat, vineri, inspectorul general al Politiei Romane, Bogdan Despescu.
"Echipa de control a efectuat verificari pentru agentul Godina, toate celelalte aspecte care au venit ulterior semnalarii in cauza vor fi inaintate spre competenta solutionare aceluiasi organ de parchet", a raspuns Despescu, cu prilejul sedintei de bilant a activitatii Politiei Romane pe 2015, intrebat de jurnalisti daca controlul de la Brasov a fost doar in cazul lui Godina.
El a precizat ca acel control a fost trimis ca urmare a semnalarilor din presa."Vizavi de cazul de la Brasov, fac precizarea ca acel control a fost trimis de inspectorul general al Politiei Romane, urmare a semnalarilor din presa. Controlul a stabilit aspecte de natura penala semnalate de agentul respectiv, fapt pentru care am inaintat pentru competenta solutionare la Parchetul Judecatoriei Brasov. In concluzia respectiva se face referire la aspecte care pot atrage raspunderea penala, urmare a semnalarii agentului. Lasam parchetul sa se pronunte cu privire la aceasta cauza", a spus seful IGPR.
Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, Postolache Florin Nicolae, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca asteapta raportul de la IGPR in cazul agentului sef Marian Godina si, in functie de datele din raport, vor fi efectuate incadrarile juridice corespunzatoare si se va dispune inceperea urmaririi penale si vor fi demarate cercetarile.
Raportul de control al IGPR a fost intocmit dupa un control efectuat marti la sediul IPJ Brasov de catre Directia de Control Intern al IGPR.
Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov a fost sesizat de catre Directia Control Intern, care a efectuat verificari privind "posibila savarsire a unor infractiuni in legatura cu serviciul de catre sefii profesionali' ai agentului sef Marian Godina, in legatura cu "presupuse interventii in afara cadrului legal, in sensul favorizarii unei persoane ce a fost sanctionata contraventional.

sursa: protv

Imi doresc ca si altii sa ii urmeze exemplul si sa plece din Politia Romana pentru ca ne-am saturat de ei. Nu este nicio pierdere ca pleaca astfel de oameni, din contra! Astfel de oameni, daca pot fi numiti oameni, aflati in functii de conducere trebuie sa inteleaga ca politia nu le apartine, ca ei nu sunt patroni sau actionari, iar noi niste angajati care suntem platiti din mila lor! Sa stie ca nu sunt comandanti pe viata!
Pentru dom' doctor Aron: sper sa ai parte de ceea ce este mai "bun" in viata!

Link to comment
Share on other sites

Nu ne intereseaza pensionarea lui, este o alta fenta a I.G.P.R.-ului si a M.A.I.-ului. Luni mergem la Brasov pentru toti aronii din toate inspectoratele !

Link to comment
Share on other sites
Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.