Jump to content
POLITISTI.ro

Ce trebuie sa scriu la autobiografie si la tabelul cu rudele?

Anamaria95
Go to solution Solved by BGeorge,

Recommended Posts

Buna ziua...am o nelamurire in legatura cu admiterea la scolile M.A.I.

Ce trebuie sa scriu la autobiografie si la tebelul cu rudele, la mama, daca aceasta este decedata?

• 1 year later...

Salutare tuturor ! Am lucrat in Olanda timp de 2 ani, si m-am intors in Romania acum 3 luni pentru a candida la concursul de admitere de anul acesta. In autobiografie trebuie sa mentionez ca am fost plecat timp de 2 ani in Olanda? Si trebuie sa mentionez unde si ceea ce am lucrat acolo? Daca nu mentionez ce se intampla? Ok,sa zicem ca mentionez absolut tot legat de ceea ce am facut in Olanda, si dupa aceea ce fac? Cei de la IPJ mi-au spus ca imi trebuie caracterizare de la ultimul loc de munca. Ultimul meu loc de munca a fost in Olanda. Acum trebuie sa imi sun fostul sef de acolo si sa ii spun ca imi trebuie o caracterizare? Este penibil......Sa zicem ca isi face el timp sa imi trimita acea caracterizare,dar dupa aceea eu trebuie sa ma duc si sa o traduc tot pe banii mei. Deci, revenind la nelamurirea mea,trebuie sa mentionez in autobiografie ca am lucrat in Olanda? Daca nu mentionez este vreo problema? Si daca mentionez, cum fac rost de acea caracterizare? Tin sa mentionez ca fostul meu sef este prea comod pentru asa ceva,si noi,angajatii romani care lucram pentru el,eram priviti ca niste scalvi.Deci......slabe sanse sa imi faca el o caracterizare.   

Edited by gabrelos
  • Downvote 4
  • Marius unlocked this topic

Dacă vei  fi admis și vei deveni polițist, să vezi câți bani vei da pe pixuri,coli de scris,e.t.c, încât banii de pe traducere ți se vor părea un mizilic. Dacă nu vrei să faci acest mic sacrificiu pentru a deveni polițist, du-te înapoi în Olanda, unde salariul minim este în jur de 1400 de euro, iar la noi undeva la 3-400.

• 2 years later...

Buna ziua tuturor. In ianuarie intentionez sa particip la concursul de admitere pentru Scoala de Politie Campina. 

Am o singura nelamurire. Daca am lucrat 3 luni la o firma si nu trec asta in autobriografie este "un capat de tara" ? 

Multumesc.

O zi buna.

• 4 weeks later...
  • Member
On 12.10.2018 at 12:11, CristiZxR a scris:

Am o singura nelamurire. Daca am lucrat 3 luni la o firma si nu trec asta in autobriografie este "un capat de tara" ? 

Citez din ghidul privind Informațiile generale de admitere, ce poate fi găsit pe site-ul Poliției Române.

Subliniem necesitatea ca persoanele interesate în vederea participării la concursurile de admitere să declare date complete în conţinutul autobiografiei, respectiv al celorlalte documente de confirmare a cunoaşterii şi acceptare a condiţiilor de recrutare, astfel încât să îndeplinească criteriile de relevanţă, corectitudine şi actualitate. (pagina 4 din 23)

• 3 years later...

Buna ziua, in legatura cu tabelul nominal cu rudele pentru un concurs din sursa externa , daca am 2 surori plecate in strainatate si nu vor sa declare CNP ul, pot scrie in rubica cu consimțământul surorilor  " nu sunt de acord cu prelucrarea datelor" sau daca declar ca nu vor sa fie prelucratele datele sunt declarat respins la selectia dosarelor?

Din cate stiu, poti scrie faptul ca respectivele rude nu sunt de acord cu prelucrarea datelor, fara a iti fi afectata in vreun fel participarea la concurs.

Edited by ScanBlu