Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Curiozitate??????????

De cand la cfl-uri inconjoara perimetrul cu banda cei de la jandarmi si cei de la politia locala?

La crima aia in care "mama" si-a omorat nou-nascutul jandarmii si localii erau acolo si o flancau pe odioasa si chiar a fost luata cu o masina a jandarmeriei ,nicidecum POLITIA.Unde ne mai regasim in tot amalgamul asta de MAI?

Usor, usor , datorita incompetentei factorilor decizionali vom deveni amintire.

Apropo, am dat niste testari la I.S.O.P. si mare mirare, in curte observ niste masini inscriptionate cu politia LOCALA iar dupa ce mai cercetez terenul ce crezi ca mi-a fost dat sa aud ? La cursurile de la I.S.O.P. sunt veniti niste ofiteri de la politiile LOCALE, jale mare de tot daca am ajuns aici...........Ma gandesc ca poate POLITISTII LOCALI se satura la un moment dat de meseria asta de politie si dau vreo lege sa se faca toti doctori si asa scapam si noi de ei

• Membru
Publicat

A vazut cineva interviul dat de un comunitaur de la PL sector 1 in care afirma ca ucigasul de la Perla a venit la el s-a predat si i-a pus catusele?

As vrea sa fac si eu rost de acest interviu, pana acu nu am reusit sa dau de el, a fost ori la realitatea ori la antena 3 ieri in jurul pranzului pentru ca nu e normal ca lucrurile sa ramana asa: un om care nu avea nicio treaba cu ce e acolo si mai vine si dupa 10 minute sa iasa in fata si sa sustina asa ceva total rupt de realitate

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Au vazut si colegii mei si in plus am vorbit cu PL-eii de sunt colegii cu impostorul si ziceau ca au auzit si ei si nu stiu ce l-a determinat sa zica asa ceva.

Am tot cautat, dar nimic....cand o sa am timp zilele astea o sa caut pe site-urile televiziunilor indicate de tine arcan sa vad daca gasesc ceva.

Publicat (modificat)

Iata aici o "stire" daca o pot numi asa in care jurnalistii astia fara creier nu au habar despre ce vorbesc, pun o poza cu un politist din cadrul politiei romane si ne strica imaginea :

Poliţişti de închiriat la Târgu Jiu! Dacă vrei sa dormi liniştit noaptea sau să te plimbi în siguranţă pe stradă, poţi să apelezi la serviciile de pază oferite de Poliţia Locală Târgu Jiu. În urma unei hotărâri de Consiliu, poliţiştii locali asigură paza şi protecţia persoanelor particulare, la cerere, contra cost.

Dacă sunt diferite manifestări organizate fie de persoane fizice, fie de asociaţii, societăţi, în municipiul Târgu Jiu, suntem interesaţi să participăm, să asigurăm fie măsuri de circulaţie, fie de ordine publică în stradă." , a decklarat Ion Tudor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei locale Tg Jiu.

Pentru serviciile de pază, preţul unui poliţist local este de 13,46 de lei pe oră. Adică de trei ori mai puţin decât la o firma privată. Iar clienţi nu sunt puţini.

Pentru că numărul solicitărilor este foarte mare, conducerea instituţiei din Targu Jiu este nevoită să le accepte doar pe cele din judeţul Gorj.

sursa: http://www.realitate...jiu_923088.html

Modificat de Marinescu
  • Membru
Publicat (modificat)

Ai impresia că e prima dată când se întâmplă lucrul acesta?

Nu te-ai lămurit nici până acum cum stă treaba cu profesionalismul ziariştilor?

Ce mă enervează şi mai tare este faptul că cei care ar trebui să ia măsuri în privinţa asta, nu o fac, din păcate pentru cei care sunt cu adevărat poliţişti.

Modificat de Bogdanel
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Ieri dimineaţă în jurul orei 11.30, în centrul Aradului a avut loc o altercaţie între un cetăţean recalcitrant şi un local. Situaţia a escaladat şi până la urmă localul, depăşit de situaţie ca de obicei, a sunat la 112, unde a cerut intervenţia poliţiei. N-am crezut s-o văd şi pe asta. :)

• Apreciez 1
Publicat

Pai daca tot era sa ceara ceva , de ce nu a sunat la localii lui din Arad sa-l scape de recalcitrant ca , pentru asta primesc bani pe card . :))) Si apoi am vazut ca au o dotare unde peste putin timp le da si dirijabil cu heliu pentru supraveghere aeriana . :)))))))))))))))) Oricum am vazut azi ceva reportaj pe un canal de stiri unde un consilier de la capitala , dadea citire unei liste de achizitii directe fara licitatie facute de localii din Bucuresti . Nu cred ca totusi o anvelope de Logan sa coste 2600 lei , dar cine poate sa stie de cite ori ti se incruciseaza ochii la preturile si banii mancati de locali . :)

Publicat

@Minutzu,

Boacter de parcare, cocalocalul? Ca in afara de boactereala si dirijat trecerile de pietoni(da, ati citit bine) alta treaba nu fac.

Publicat

Cred că era parcangiu, da. Mi-a şoptit un coleg care auzise prin staţie apelul la 112.

Publicat

Am văzut şi eu emisiunea. a fost aseară pe realitatea. Mi s-a părut genial. N-ar fi rău dacă s-ar sesiza mai mulţi realizatori.

• Moderator
Publicat

Chestorul Marinescu de unde o fi auzit de poliția națională? Nici măcar ai noștri nu știu denumirea corectă a instituției din care fac parte și perpetuează această aberație: națională și locală.

• Membru
Publicat (modificat)

Lasand asta la o parte, mi s-a parut ca se citea frustrarea pe fata lui cand vorbea de institutia parazit...

Modificat de Cristi
Publicat (modificat)

Garcia cand Marinescu asta care mai este si chestor spune Politia Nationala trebuie sa-si spele gura cu Ariel.

E vai de mama lui...........

Cristi daca sefii nostrii ar avea frustrari de genul asta nu ar sta cu mainile albe pe obiectul negru.

Ar face ceva, dar le este mult mai usor sa-si incaseze salariile de sute de milioane si sa se complaca in situattia asta de cacao.

Daca pentru ei nu mai este mult si vor parasi acest sistem macar sa faca ceva pentru generatiile viitoare.

Dar nu pot pentru ca sunt lasi.

Modificat de Elvis
Publicat

Dragi colegi au apărut şi "academiile" de poliţişti locali. Frunzărind pe mirificul google am găsit pe site-ul Universităţii "Ovidius" din Constanţa (atenţie universitate de stat !) şi Facultatea de Drept, Ştiinţe Administrative şi Sociologie cu specializarea POLIŢIE LOCALĂ !? Zic să mă uit mai bine. Şi mă mai uit preţ de câteva minute poate nu am văzut bine.....Şi mă uit şi văd că am văzut bine. Promit că o să mă documentez să postez aici ce materii se predau la această "armă". Poza pentru edificare.

post-335-0-83710600-1333000741_thumb.jpg

Publicat (modificat)

:ner: au nevoie de diploma pentru "activitatile" desfasurate (plimbari prin parc, piete, etc.) :doh:

Modificat de Cerasela
Publicat (modificat)

Din nou PLT(nu merita sa le fie scris numele complet) se erijeaza in ceea ce nu este, si cu ajutorul jurnalistilor de halva, dezinformeaza.

Astfel ca ies astfel de articole de presa, care in loc sa-si aduca aportul in a informa corect cititorii, se publica tot felul de dezinformari si date incorecte.

]Şoferii care nu iau în serios poliţiştii locali riscă amenzi drastice

Agenții Poliției Locale au dreptul să oprească mașini!

Dacă au în faţă un şofer necooperant, poliţiştii locali demarează procedura de identificare a proprietarului maşinii, ulterior trecându-se la stabilirea identităţii conducătorului auto.

Poliţia Locală Timişoara are în atribuţiile şi anumite activități specifice polițiștilor de la Rutieră, însă nu toţi şoferii sunt dispuşi să îi ia în serios. Cei care refuză să prezinte actele de identitate sau să furnizeze date pentru stabilirea identităţii lor riscă o amendă usturătoare.

“Există cazuri în care conducătorii auto refuză chiar să poarte un dialog cu poliţiştii locali şi în unele cazuri proferează injurii sau expresii jignitoare, de natură să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiei. Acest tip de comportament atrage după sine consecinţe”, a declarat Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Dacă au în faţă un şofer necooperant, poliţiştii locali demarează procedura de identificare a proprietarului maşinii, ulterior trecându-se la stabilirea identităţii conducătorului auto. Neprezentarea la cererea ori invitaţia justificată a organelor de control este sancţionată cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei.

Obligația proprietarilor mașinilor

În situaţia în care conducătorul este altul decât proprietarul, cel din urmă are obligaţia de a comunica, la solicitarea organelor de control, identitatea persoanei căreia i-a fost încredinţat vehiculul spre a fi deservit. Necomunicarea datelor putând fi de asemenea sancţionată cu amendă în valoare de 500 lei.

“Pe lângă aceasta, contravenientul nu este scutit de sancţiunea pentru fapta comisă. Pentru prevenirea unor astfel de situaţii, recomandăm tuturor conducătorilor auto să evite aceste sancţiuni prin cooperarea cu agentul încă din prima fază de constatare”, a mai spus Dana Seracin.

Evident din articol nu se gaseste vreo reglementare de unde sa reiasa ca "locakii"(termen scris pe forum de un cocalocal) au acest drept ilicit insusit, si nici macar autorul n-a facut niste sapaturi sa vada care sunt exact atributiile acestei institutii decrepite.

Din pacate astia ii avem, cu astia defilam.

SURSA: http://www.adevarul...._668933526.html

Modificat de Sony
  • Moderator
Publicat

La fel cum prefectul din Timis si parlamentarul Popoviciu incalca cu nerusinare legea si orice norma de bun-simt, tot asa si aceasta institutie ce a luat nastere in urma presiunilor si a dorintelor acestor politicieni isi permite sa incalce legea. Daca sefii lor o fac, ei de ce nu ar face-o, doar sunt toti din acelasi aluat!

Publicat

Marius,

In astfel de cazuri, se naste o intrebare, care a mai fost pusa aici, pe forum, de un coleg de-al tau, si anume ce se poate intampla daca nu opresti la semnalul acestor xeroxuri? Sau care e baza legala pentru a dovedi ca acestia comit un abuz.

Legat de prefectul de TM, se pare ca nici macar nu s-a informat de cine trebuie sa fie insotit ca sa poarte denumirea de coloana oficiala. Dar nu ma mira. S-a incercat ca si in cazul de mai sus, dezinformarea si minciuna.

• Moderator
Publicat

Sony,

Localii nu au dreptul legal sa aplice sanctiunea contraventionala pentru neoprirea la semnal.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.