Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Cursurile pentru formare profesionala,

ajutoare umanitare,

asistarea politistilor pe timpul desfasurarii cercetarii prealabile

reprezentarea in fata consiliilor de disciplina

acordarea asistentei juridice

asigurarea desfasurarii corecte a procedurilor legale de ocupare a unor posturi vacante si inca..............

poate cu un pic de clementa si poate...........implicare va schimbati parerea.

Multumesc!

Tomyta ne iei la misto?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

@Tomyta38- ,,acordarea asistentei juridice''?????.La cate procese pentru recuperarea celor 25%,a banilor de vacanta,al celui de-al 13-lea salariu ne-ati reprezentat??Si mai ales cate ati castigat? Ma faci sa rad.Fii serios.Bine ca cotizatia nu ati taiat-o cand au fost taiate salariile.Ne-ati ajutat.Mult.Merci.

• Apreciez 1
Publicat

@Tomyta38 ,ne poti spune cata asistenta juridica ati acordat celor dati afara in 2011?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Pentru @cippo:

Nu am inteles raspunsul tau vizavi de problema ,te rog sa fii mai explicit ,cum adica,,am fost reprezentati '',adica cine ,,noi'' ?

Si de la care sindicat au castigat?

Modificat de alex7474
  • Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

De ce nu se desfiinteaza CNP? Pentru marea majoritate a politistilor, nu ar fi nicio pierdere!

• Apreciez 1
Publicat

nu se desfiinteaza ca tocmai ce au inceput sa stranga semnaturi pentru a da in judecata MAI in vederea recuperarii baniilor de pe al 13-lea salariu

Publicat

Nu mai spune! Tocmai am izbucnit in plans pentru ca nu mai sunt membru CNP si nu o sa beneficiez de acest drept pe care il vor castiga in instanta! :)):))

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Dacă îmi stabilesc domiciliul în localitatea în care îmi desfășura serviciul, voi beneficia de prima de mutare, nu?

Iar dacă după 2 luni revin la domiciliul anterior Îmi pot face actele pentru acordarea dreptului de navetă?

• Membru
Publicat

”Prima de mutare” nu are nicio legatură cu domiciliul.

• Membru
Publicat

Cand aveti de gand sa actualizati oferta turistica estivala pentru anul 2013 pe siteul organizatiei?Sau nu trebuie sa ne facem nici macar de 2 lei sperante ca o sa aveti asa ceva pentru membri........

Publicat (modificat)

stelistman@, stai linistit fratica, iote acum sau apucat de actualizat ofertele, cica pana in septembrie- octombrie vom beneficia de tot soarele din lume disponibil la acea data :) mai intai ei si dupa aceia palmasii, nui asa...mama lor de duplicitari :)

Modificat de Leonidas67
  • Apreciez 2
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

CNP? Mai exista asa ceva? Pentru cine? Doar pentru unii?

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

As dori sa va adresez si eu o intrebare! Se poate ca politist sa ma constitui PFA-persoana fizica autorizata pentru a face traduceri si deci sa obtin un venit suplimentar?

• Moderator
Publicat

Găseşti ce s-a discutat pe forum referitor la această problemă aici:

Un răspuns de la un reprezentant din conducerea CNP e greu de crezut că vei primi aici. La începuturi au încercat să mimeze dialogul cu poliţiştii aici pe forum, dar după ce au văzut că discuţiile erau incomode şi de multe ori îi puneau în dificultate, uşor, uşor au renunţat să mai răspundă sau măcar să-şi prezinte aşa-zisele relizări.

• Apreciez 1
Publicat

Ce parere aveti despre faptul ca presedintele biroului teritorial al CNP la nivelul ipj-ului nostru este un ofiter superior, cu atributii de control, in special pe linia de OP, dar si pe celelalte linii de munca, fiind unul dintre ofiterii desemnati pentru controlul efectivelor?

• 5 săptămâni mai târziu...
Publicat

polisti disponibilizati in 2011 mai au sanse sa se reactiveze.nu ar fi normal.sunt politisti cu scoala facuta si cu ani multi de experienta.nu ar fi normal sa fie reincadrati .reactivati...fiind mult mai utili decat elevi care ies din scolii acum.

• Displace 3
Publicat

Calin, incepi sa devii enervant cu aceasta postare, care de altfel mai apare si in alte topicuri. Ce legatura are noua promotie cu faptul ca tu ai fost disponibilizat?

Oricum, din partea CNP nu cred ca iti va raspunde cineva.

• 6 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

De ce pe calendarul primit de la Corpul National al POLITISTILOR pe anul 2014 apare printre alte fotografii cu politisti o fotografie cu jandarmi si cu duba Jandarmeriei in spate?

Bine ca n-ati pus o poza cu un pompier.

Va bateti cu pumnii in piept ca reprezentati politistii si profesia de politist, dar se vede clar amatorismul, dezinteresul si ca totul e o spoiala. Numai organizatie profesionista a politistilor nu sunteti atata timp cat pe un calendar de-al vostru puneti poze cu jandarmi. Si asta la prima vedere. Nici macar sa mimati nu sunteti in stare.

Modificat de Ben
  • Apreciez 3
  • Displace 1
  • 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Domnilor din conducerea CNP, care mai citiţi pe aici, puteţi face un pustiu de bine domnului Comisar Şef Coste Dorin Ioan şef al S.I.C. Maramaureş şi totodată preşedinte al CNP Maramureş şi să-l treziţi la realitate?

Am citit pe site-ul sindicatului SNAP nişte comunicate de tipul schimburilor de replici. În fine, nu sunt membru al acelui sindicat şi nu-mi dau cu părerea despre conflictul dintre cele două organizaţii. În schimb mi-a atras atenţia întunericul în care se află domnul preşedinte, fapt ce reiese destul de clar din adresa postată chiar de către CNP.

Îi puteţi spune şi domniei sale că "Intrapolul" NU este un site, ci o reţea internă a poliţiei?

Vă rog mult, explicaţi-i domniei sale că "Intrapol" este ca şi internetul, numai că este o reţea de calculatoare închisă, iar diferenţa dintre o reţea şi un site este foarte mare.

post-2-0-54646300-1394551396_thumb.png post-2-0-24046500-1394551410_thumb.png

Oricum, la începutul comunicării e înduioşător şi chiar surprinzător puseul de sinceritate prin care ne este explicat modul cum a luat naştere această organizaţie. Citez: "o lipsă acută de dialog şi o reminiscenţă totalitară ... a făcut ca în urmă cu 11 ani să ia fiinţă CNP".

• 8 luni mai târziu...
Publicat

Va salut! Cumva s-a actionat in instanta la nivelul CNP sau SNPPC cu privire la recuperarea celor 25% retinuti din salariu?S-a castigat in instanta?Se vor returna?O zi buna!

Si uitasem: daca da,numai membrii acestor organisme pot beneficia?Sau ptr cine s-a cerut in instanta?(la nivel de IGPR,DEPABDEP,etc.?)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.