Jump to content
POLITISTI.ro

Port legitimaţie, port insignă, portofel, recomandări, discuţii sau sfaturi


TechnoCop

Recommended Posts

Dupa ceva cautari pe forum si in special pe acest topic, am decis sa imi cumpar un portofel pentru legitimatie si insigna, sau port-legitimatie. Am sunat la majoritatea firmelor care se ocupa cu producerea celor mentionate, si am primit raspuns ca nu mai au asa ceva. Dupa care am decis sa arunc un ochi la magazinul din zona Garii de Nord, si am constatat ca portofelele care le au spre vanzare d.p.d.v calitativ lasa de dorit, si pe langa asta, raportul calitate-pret e 0 (portlegitimatie 60 lei, portofel + portlegitimatie 70 lei). Am mai incercat si varianta cu un telefon la IPJ-ul din orasul natal, si nici ei nu mai au spre vanzare, au avut la pretul de 25 de lei.
Si pe langa toate astea am consultat si site-ul celor de la viper si nu am gasit ceva care sa imi inspire incredere, deci in concluzie legitimatia ramane in vechiul portofel si insigna in sertar. :doh:

Link to comment

Cand iesi din pasajul de la Obor, la semaforul de la Lizeanu faci dreapta. Pana la prima intersectie uita'te cu atentie pe partea stanga, caci e greu de depistat, e plin de ruine pe acolo. E o vitrina micuta, cu niste uniforme in geam. De obicei trebuie sa suni la sonerie si apare un batranel cu mustata, probabil fost cadru, care iti deschide.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Din nefericire, au dispărut "marochinerii", ca de altfel toți din breasla micilor meserii. În zona străzilor Lizeanu și Galați din București era plin de ateliere de acest gen. Erau oameni pricepuţi, care iți făceau orice, în serie mică, chiar și doar 1 bucată (prototip). Probabil că cel la care se referă Kayne este "ultimul mohican"! În rest, se lucrează pe bandă rulantă, scump și la o calitate îndoielnică.

Edited by CITADELA
  • Upvote 1
Link to comment
  • Member

Incearca sa iei legatura cu un coleg de la sectia 4 sau 10, ar trebui sa poata lua legatura cu cineva care produce portofelul de care ai nevoie, daca nu reusesti da un semn si incerc sa iti fac eu rost de numar.

Daca ai si alti colegi doritori e perfect, de regula oamenii vor comanda de macar 3-4 bucati.

  • Upvote 1
Link to comment

am fost in vizita si la magazinul de pe lizeanu si am constatat ca din pacate e acceasi marfa ca si la gara de nord, doar ca are un adaos de 10 lei. La lizeanu : -portofelul 80 lei, port legitimatie 65 lei

la gara de nord : -portofelul 70 lei, port legitimatia 60 lei. (toate la aceeasi calitate indoielnica

Link to comment

Prin cei de la IPA am dat de o firma din Brasov care confectioneaza insigne si alte asemenea plachete. Tot ei au la vanzare si diferite portofele si portlegitimatii (acum nu stiu daca le produc ei sau doar le vand). Revin cu amanunte dupa o documentare mai aprofundata.

Link to comment

Dupa aceste cautari, am zis ca o ultima oprire o voi face la cei de la Viper, ce au sediul in Sos.Morarilor Nr.1 sector . 2, sa vad ce calitate prezinta portofelul oferit de ei. Au spre vanzare un singur model si am ramas placut impresionat de material,model si de compartimentarea acestuia, fapt pt care l-am si achizitionat la pretul de 62 de lei. Revin cu ceva fotografii daca va intereseaza, si multumesc tuturor pt. sfaturi. :emo-yessir:

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

@Julius: firma respectiva are "exclusivitate" de la IPA / Sectia Nationala pentru a produce materiale publicitare cu insemnele asociatiei. Pentru cei interesati, gasiti aici pagina web

Link to comment

dupa cum am mai spus intr-un post anterior,exact asa se vinde si la mine in zona doar ca are in plus un compartiment.Pret:25 lei

P.S. Mai placut ochiului, Ministerul Afacerilor Interne, pe legitimatia ta.

Edited by Panter
Link to comment

Cand se uzeaza asta, iau legatura cu tine Panter poate iau unul la 25 :clip:, si intr-adevar e mai placut Afacerilor si nu Administratiei, sa fiu "ruda" cu primau' .

Link to comment

Panter daca ai posibilitatea sa postezi cateva fotografii cu portofelul, sa putem vedea marfa :). Am discutat astazi cu domnul care le produce si a mentionat ca nu mai are material din ce sa le confectioneze, si mi-a spus ca dureaza aproximativ o saptamana pana va putea face altele.

Link to comment
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.