Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Arcan, nu trebuie să ne mai mire, s-a uitat cam repede de defilarea de 1 Decembrie, când civili au purtat uniforme de poliţişti cu grade pe epoleţi şi epoleţii pe umeri şi au trecut pe sub Arcul de Trimf călare?, câte infracţiuni s-au comis atunci?, s-a sesizat vreo autoritate judiciară? Ciocu mic Avrame!... oamenii aceia erau actori şi uniformele de butaforie!, pe Dracu, ce Ziua Naţională a devenit teatrul sau circul pupătorilor de cururi colorate?, Poliţia!, culcat!, acum acţionează.....Jandarmeria! :doh:

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Există un dosar penal privind situaţia călăreţilor locali privaţi, instrumentat de colegii noştri din Bucureşti. :clip:

Publicat

Sa fim seriosi. Crezi ca dosarul va ajunge in instanta sau ca va fi cineva condamnat? Unde crezi ca suntem? In SUA? Va primi NUP din zbor. Procurorul nici macar nu il va citi.

• Moderator
Publicat

Sper să vedem şi o condamnare. Probabil că eu sunt mai optimist.

Publicat

vreau si eu o poza cu calendarul de la CNP, ca eu nu am avut onoarea sa il vad - adica nu l-am primit -

Publicat (modificat)
livu, cred ca tu nu esti membru CNP si vrei sa furi startul :hmmmt: Modificat de drAGO5
  • Moderator
Publicat

Dragoş, eu de exemplu, nu sunt membru CNP, dar am văzut calendarul ăla penibil, când l-au primit colegii mei.

Liviu, îţi promit că-i fac o poză şi o postez aici.

Publicat (modificat)

Domnilor lideri de sindicat cred ca majoritatea dintre noi din tara doresc sa facem un protest la bucuresti! De ce nu va intereseaza acest lucru, un protest in care sa ne cerem drepturile care nu ni s-au dat pana acum? Cand este posibil acest lucuru? Mai este careva de acord cu mine?

Modificat de dark
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

si de ce nu ne organizam noi fara ei ca doar ei or sa o dea din cola in fanta ca sa isi protejeze locurile caldute.....

• 3 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

auziti, voi mai existati, ca lunar incasati cotizatiile?

Modificat de metalu
  • 5 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Domnilor din conducerea acestei organizatii, credeti ca ar fi prea mult daca ati renunta sa va cazati si sa tocati banii din cotizatiile politistilor prin hoteluri scumpe din Bucuresti?

Chiar este impetuos necesar sa va cazati prin hoteluri scumpe si sa duceti o viata plina de lux?

Dupa care va mai si laudati pe facebook cu cate un check-in, sa vada prostimea cotizanta pe unde se toaca banii lor!!!

Adica putin bun simt nu cred ca ar strica, nu?

post-407-0-61130500-1349456330_thumb.jpg

Publicat

Ohoo,chiar la JW ?? Eu, daca doar ma uit la el, pe urma parca simt ca am portofelul gol ! :shock:

Publicat

Cu ocazia cotizatiei :good: pentru prosperitatea liderilor ,SNPPC va ureaza un calduros..Sa traiti bineee... :))

• Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...
Publicat
Organizatia profesionala si cele sindicale sunt menite sa va apere drepturile si interesele, inscrieti-va in cele de incredere, ca nu stiti cand aveti nevoie! Iar prin sprijinul institutiilor de invatamant, CNP a ajutat mult scolile si profesorii care v-au format. Va asteptam cu drag in randurile noastre!
domnilor de ce mintiti si tinerii nou incadrati in munca?de ce sa aibe nevoie?cu ce ii sprijiniti?cu niste amarate de agende..RUSINE sa va fie
  • Apreciez 2
Publicat

de ce anul acesta avansarile au fost si in multe locuri sunt si acum dupa secrete....rusine

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

În calitate de membru al cnp aş dori să ştiu dacă se acordă vreun ajutor financiar în situaţia unui deces în familie. Ştie cineva?

Publicat (modificat)

NORME METODOLOGICE

privind sprijinirea activității profesionale, asigurarea asistenţei juridice, acordarea de ajutoare, recompense şi premii în obiecte din fondurile Corpului Naţional al Poliţiştilor

Art. 3. Ajutorul pentru cheltuieli de înmormântare se poate acorda poliţiştilor şi membrilor de familie, respectiv soţ/soţie, copii şi părinţi ai poliţistului.

Documentele necesare acordării acestui tip de ajutor sunt:

- cererea scrisă a poliţistului sau a unuia din membrii de familie, care să cuprindă contul IBAN şi filiala băncii unde se solicită virarea sumei respective;

- copie după certificatul de deces;

- copie după certificatul de căsătorie, în cazul solicitării de ajutoare pentru soţ/soţie;

- copie după certificatul de naştere, în cazul solicitării de ajutoare pentru copii;

- copie după C.I. a persoanei care ridică ajutorul;

- copie după fluturaşul de salariu.

Cuantumul acestui tip de ajutor este de 1000 Lei în cazul decesului poliţistului, 500 Lei în cazul decesului soţului/soţiei/copiilor aflaţi în întreţinere şi de 300 Lei în cazul decesului părinţilor poliţistului care are calitatea de membru şi se aprobă de către preşedinte, cu viza trezorierului organizaţiei la care a fost depusă cererea.

http://www.cnpromani...me ajutoare.pdf

Modificat de drAGO5
  • Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru activ
Publicat

Intrebare:

Veti face propuneri pentru modificarea statutului politistului?

Putem sa postam aici idei?

Publicat

bozo respect men dar nu vezi ca la astia bate vantu - latra cainii si primesc doar taxa de smecheri. Sa le fie rusine. Nu au facut si nu fac NIMIC!!!

• Membru activ
Publicat

Nici nu ma asteptam la altceva, am intrebat ca sa vada toata lumea ce fac ei pentru noi si sa nu mai cotizeze.

Publicat

Cursurile pentru formare profesionala,

ajutoare umanitare,

asistarea politistilor pe timpul desfasurarii cercetarii prealabile

reprezentarea in fata consiliilor de disciplina

acordarea asistentei juridice

asigurarea desfasurarii corecte a procedurilor legale de ocupare a unor posturi vacante si inca..............

poate cu un pic de clementa si poate...........implicare va schimbati parerea.

Multumesc!

• Displace 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.