Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Singurul din conducerea CNP care mai intra pe aici şi ţinea legătura cu poliţiştii de rând era domnul radusandu. Am înţeles că a avut ceva probleme de sănătate, iar de atunci a intrat foarte rar aici pe forum.

Publicat

Lyxeung pe principiul enuntat de tine mai sus niciun ,,suptofiter" nu face parte din conducerea CNP.

Insa pe acest site poate sa posteze orice om care are cei sapte ani de acasa, nu exista cenzura cu care esti invatat pe alte site-uri.

Te rog frumos sa ma ierti ca realitatea te-a deranjat.

Multa sanatate!

Publicat

Pt. Elvis. Eu am intrebat conducerea CNP, de ce nu se respecta prevederile Legii 189/2011, si doresc un raspuns in acest sens. Nu mai deranjat si nu nu face aprecieri, daca nu sti despre ce este vorba. Multa sanatate si tie.

Publicat (modificat)

Lyxeug eu astept de 3 ani ,,tabla " si nu am primit-o.

Crede ca stiu despre ce vorbesc.

Par eu tanar dar nu sunt.

Domnul radusandu nu poate momentan sa-ti raspunda.

Si cred ca nici Igas.

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat

Domnule LYXEUG, acest forum nu apartine C.N.P.-ului, vreunui sindicat sau vreunei alte organizatii de acest gen. Este un site facut de politisti pentru politisti, un site care da dreptul la exprimare atat agentului de la "opinca" cat si ofiterului de la "budinca", asta ca sa fac o metafora. Daca primiti raspunsuri, bune, rele, respectati interlocutorul si dreptul sau de replica.

Publicat (modificat)

Pt. Elvis. Eu am intrebat conducerea CNP, de ce nu se respecta prevederile Legii 189/2011, si doresc un raspuns in acest sens. Nu mai deranjat si nu nu face aprecieri, daca nu sti despre ce este vorba. Multa sanatate si tie.

Buna seara LYXEUG, imi pare rau ca nu ai inteles ...acest forum este al politistilor!!! Nu te supara, dar nu crezi ca este mai bine sa cauti si sa postezi aceasta intrebare , dealtfel foarte pertinenta(si eu am fost in aceasta situatie, iar brevetul de 20 ani nu l-am mai primit)pe site-ul C.N.P.-ului si chiar nu te supara pe Elvis, nu a fost nici obraznic si nici nu te-a luat la "misto"..

Daca vrei sa te convingi, citeste-i postarile mai vechi si o sa-ti dai seama! Cu respect!

Modificat de teolucian63
Publicat

pe vremuri, stiu ca aceste "table" confereau anumite avantaje banesti detinatorilor, acum, care-i situatia? sau aunt pur onorifice?

daca sunt doar onorifice, se pot refuza sau returna dupa primire?

Publicat

Nu am vrut sa supar pe nimeni. Am pus o intrebare si atit.

Semnul Onorific obtinut te ajuta cind iesi la pensie respectiv:

1. Semnul Onorific clasa 3, 15 ani vechime se adauga la valoarea pensiei 10%

2. Semnul Onorific clasa 2, 20 ani vechime se adauga la valoarea pensie 15%

3. Semnul Onorific clasa 1, 25 ani vecime se adauga la valoarea pensiei 20%

Nu primesti aceasta Decoratie, chiar daca a-i dreptul legal, nu ti se adauga nici sporul mai sus mentionat cind iesi la pensie.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Sporurile astea sunt prevazute in noua lege a pensionarii?

Dupa ce s-a aruncat cu caschetele in curtea Cotrocenilor, chiar daca avem dreptul nu va semna Presedintele acele Ordine! Nu semneaza, nu se acorda. Il poate obliga cineva sa semneze o hartie daca nu vrea? Nu! De ce? Asa vrea muschii lui. Totusi pentru 2011 sau 2012 huia presa ca erau alocati in lei, pentru a fi batute la Monetaria Statului, echivalentul a vreo 35 mii de medalii. Poate s-a epuizat stocul.... Mai stii? Cu atatia generali, chestor si alte personalitati e posibil. Ar trebui sa ne mandrim cu asta. Are tara oameni de valoare si noi nu mai incapem de ei, de aia nu ne mai ajunge randul la medalii.

Modificat de SandoKhan
  • Displace 1
Publicat

Sporurile respective au fost din anul 1954 cind se numea Meritul Militar. Conform Legii 189/2011 Ordinul sau Dispozitia trebuie sa fie semnata de Ministrul de Interne.

In mass-media sunt numai si numai exemple negative despre politisti. Nu se arata nimic pozitiv, cu toate ca sunt destule. Sefii nostrii, CNP sau Sindicatele nu fac nimimic pentru a imbunatati imaginea Politie si a politistilor. Drepturile legale nu sut acordate cu toate ca sunt prevazute in Legi. Sunt avansati chestori, unii din ei cred ca nu a depistat un infractor in cariera.

Publicat

Mai existaţi, cu ce vă ocupaţi că rezultate nu se văd şi aţi dispărut cu toţii de pe toate forumurile?

Cred că se merită un răspuns pentru contribuabili care nu fac pauze cu cotizaţiile aşa cum faceţi dvs. cu activiatea?

• Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Daca CNP anul acesta mai da un mic cadou cotizantilor, sa nu uite si de detasatii de la Serviciile Publice Comunitare ptr Evidenta Persoanelor.Multumesc!

• Displace 8
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

o intrebare pentru conducerea CNP: cum vom plati cotizatiile lunare, pentru ca de la 01.01.2012, serviciile finaciare ale unitatilor nu mai retin nici o suma din salariu.

ma intereseaza daca se poate face prin transfer bancar, pentru ca nu am de gand sa stau pe la cozi sa platesc cotizatia si ma intereseaza in special un cont bancar de la ing, pentru ca nu am de gand sa platesc 3 lei pe luna pentru fiecare transfer prin internet banking.

asteptam informatii pentru ca vine ziua de salariu si suntem dornici sa scapam repede de bani, cu toate ca de banii pe cotizatie mai bine imi iau o agenda si un calendar sa-mi pun pe birou ca de la CNP nu am primit nimic.

Publicat

livu, aici nu ai nimerit-o.La CNP nu se pune problema, cotizatia se retine in continuare tot pe stat.Ai uitat ca este o organizatie profesionala si este a sefilor? :clip:

Publicat

In primul rand , LA MULTI ANI !

De ce numai la CNP ? ori la toti , ori la niciunul ... asa ar trebui sa fie.

Publicat

Eu i-as intreba pe acesti destepti, cum dracu se face ca pe calendarul facut de ei, pe pagina lunii ianuarie 2012 e o poza cu...jandarmi????!!

Sunt CNP sau CNJ???

Nu va mai mirati baieti ca ba ne comuitarizeaza ba ne jandarmizeaza.Chiar cei care ar trebui sa nu permita asa ceva, o fac !!

Doamne ce sila imi e...

• Apreciez 3
Publicat

Sunt jandarii cand arestau politistii de frontiera cei de la DGA , Arcan.

Cum am primit calendarul l-am redistribuit.

Dar CNP-ul duce greul..........

Publicat

De ce numai la CNP ? ori la toti , ori la niciunul ... asa ar trebui sa fie.

Incepand cu ianuarie 2012, asa este. Nu se va mai opri pe statul de plata nici o cotizatie.

• Moderator
Publicat

Păi, CNP-ul nu mai este exceptat? Iniţial aşa erau directivele, din câte am înţeles eu.

Publicat

S-a revenit la nota raport care impunea stoparea retinerilor catre anumite organizatii (CAR, sindicate..) si s-a precizat ca nu se vor mai retine nici cotizatiile CNP sau catre alte organizatii ...

Publicat (modificat)

Elvis cunosc locurile si momentul pozei.Dar tot nu pricep de ce dracu apar jandari pe calendarul editat de Corpul National al Politistilor !

Acum nu imput nimic jandarmilor, aici chiar nu au nici o vina.Dar ...indivizii astia...CNP-istii, chiar nu mai aveau mai o poza cu politisti?Trebuiau sa o ia de pe net daca le era lene sa faca una...

Modificat de arcan
  • Moderator
Publicat

Ca să nu mai spunem şi faptul că acele poze ilustrează perfect dovada prin care DGA-ul şi DNA-ul şi-au dovedit amatorismul, neputinţa, pupincurimul şi impotenţa, din moment ce totul s-a redus doar la acel spectacol penibil, având în vedere că aproape toţi poliţiştii de frontieră reţinuţi atunci au fost eliberaţi sau achitaţi.

Publicat

Ati vazut la stiri , ieri . M-am uitat la RealitateaTv , ca sa vezi , era vorba de clanul sportivilor , se aude clar cum acei baieti , dupa ce sparg usa striga ,,politia" , iar cand ii privesti din spate scrie clar ,,jandarmeria romana" pe uniformele lor , m-am uitat atent de cateva ori ... ori nu vad eu bine , ori ne mint cu televizorul.

Publicat

Tot ieri era o stire nemaipomenit de interesanta cu ,,Revelionul Politistilor,,....M-am uitat curios si ce sa vezi...erau comunitarii din Targu Mures parca...

Aloo...nimeni..nimic?

Si da, jandarmii strigau ,,Politia!,, la descinderi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.