Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

In calitatea mea de cotizant al CNP VA SOMEZ SA REINFIINTATI FORUMUL .Nu am uitat cps lock-ul.Mai mult va ofer 48 de ore pentru finalizarea acestui demers,urmand,ca ,altfel,sa solicit retragerea mea din aceasta organizatie profesionala.

Publicat

@copman

Da, se respecta modificarea la Legea nr. 360art.22 alin 8, OMAI nr, 129/2011, precum si Dispozitiile IGPR 31/30.06.2011 si 33/05.07.2011.

La punerea la dispozitie pe o perioada de maxim 3 luni timp se va beneficia de toate drepturile salariale acordate anterior si politistii sunt incadrati permanent in locuri de munca si activitati cu conditii normale. Nu se beneficiaza de indemnizatia de conducere pentru cei care au avut-o...

@castana

Raspunsul l-ati dat tot dvs. Da, aveti dreptate, unitatea va disponibiliza in continuare 20 de oameni

@Walah.

Somatia cu reinfintarea forumului nu se face pe acest forum. Asa a stabilit BEC.

Publicat (modificat)

Domnule radusandu, va rog totusi sa definiti sintagma "incadrat permanent in locuri de munca si activitati cu conditii normale". Va multumesc.

Modificat de copman
Publicat (modificat)

Care este motivul pt. care BEC a hotarat scoaterea forumului de pe site? Lipsa banilor pentru a-l intretine? Informatiile pe care le aflam pe aceasta cale rapida si moderna? Aici suntem multi membrii si avem dreptul sa stim! Sau a inceput si BEC sa "isi asume raspunderea"?

Modificat de ionut72
Publicat

Eu cred ca este vorba mai degraba de lupta existenta intre membrii BEC. Unii mai constiinciosi care administrau forumul si isi faceau si datoria, raspunzand in functie de situatie si de cunostinte, se faceau prea cunoscuti si obtineau voturi prea multe la alegeri. Cineva din conducere care nu se implica in acel forum s-a simtit lezat si a luat aceasta decizie. Pacat ca era o sursa de informare utila politistilor, chiar daca mai apareau si anumite dispute si opinii contrare.De fapt este firesc sa fie asa, oamenii gandesc diferit, au dreptul sa-si spuna parerea nu sa o si impuna.Sa speram intr-o decizie pozitiva de reinfiintare a forumului. Respecte celor care s-au ocupat pana acum de acel forum, inclusiv dlui.Asofronie, cel mai incisiv dar si cel mai activ.Luptati cu totii in continuare pentru interesele politistilor.Va saluta Dragos. :emo-yessir:

Publicat

@Dragos, unde ai fost pana acum? In spatiu?

Ce gluma buna.... auzi: "Luptati cu totii in continuare pentru interesele politistilor."

A facut CNP asta vreodata? Cand? Ca eu nu am vazut si nici auzit de vreo "lupta"!

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat (modificat)

@DrAGO5

Multumim de salutari . Normal ca "luptam" pentru interesele politistilor.

@ SandoKhan

De ce te bagi, in aceasta problema. In ce calitate? Nu este nici o lupta.

S-a schimbat administratorul site-ului si s-a hotarat alt format al siteu-lui.

Orice intrebari pot adresate pe e-mail fiecaruia de la "contacte" din site: www.cnpromania.ro

Sper ca se va rezolva aceasta problema cu forumul.

Modificat de radusandu
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

stimate radusandu, toata stima ca intrati aici si ne raspundeti intrebarilor, dar probabil ca sunteti de acord cu mine ca o organizatie profesionala trebuie sa dea dovada de responsabilitate (fata de membri) si transparenta

dvs. ne spuneti ca la nivelul conducerii s-a hotarat ca forumul pe siteul cnp nu ar fi bun. este un lucru pe care eu pot sa il inteleg si chiar sa il accept, cu rugamintea sa ne precizati:

1. este o decizie oficiala a cnp sau neoficiala. putem vedea un proces verbal de sedinta, mai ales pentru a vedea cine a votat pentru/contra?

2. decizia a fost fundamentata pe vreun fel de evaluare a utilitatii forumului si al numarului de vizualizari? ca observatie personala forumul era cea mai vie parte din websiteul cnp si singurul loc unde erati peste sindicate. nu mai spun ca era si o sursa de informare pentru alte categorii de personal din mai care ne priveau cu "invidie" pentru organizatia noastra profesionala si libertatea cuvantului pe un website oficial

3. cam ce ar trebui sa facem noi, membrii cnp care considera util forumul, pentru a va convinge sa il puneti la loc?

parerea mea si probabil a altor membri cnp este ca mai ales in aceasta perioada foarte instabila avem nevoie de un instrument de comunicare oficiala care sa permita celor din conducerea cnp (celor interesati, desigur) sa aiba contact direct cu membrii. nu este acelasi lucru cu emailul sau telefonul pentru ca altfel scrii/te comporti cand postezi un mesaj intr-ul loc public unde este vazut de mii de membri care la urmatoarele alegeri iti pot decide soarta

sa stiti ca gradul de interes al conducerii cnp fata de membri se mai masoara si in numarul de postari si calitatea acestora pe un forum public, dvs aveti un plus la capitolul asta

Publicat (modificat)

@ SandoKhan

S-a schimbat administratorul site-ului si s-a hotarat alt format al siteu-lui.

Orice intrebari pot adresate pe e-mail fiecaruia de la "contacte" din site: www.cnpromania.ro

Sper ca se va rezolva aceasta problema cu forumul.

Buna dimineata domnule radusandu. La ce am facut eu referire in acea postare si ce ati raspuns dumneavoastra. Incercati sa nu mai cititi pe diagonala postarile, sau sa le cititi de doua ori daca nu le intelegeti din prima. Se mai intampla.....

p.s. Gura pacatosului adevar graieste! Stim ca nu este nici o lupta. E doar o fanfaronada de fatada si o targuiala ca la piata, intre voi B. Ex C. si MAI in care voi ne vindeti si ei ne cumpara. Mi-e cam teama ca imi iau iar warn dar v-as da o replica vestita si folosita de Ismail in "Toate panzele sus"!

Modificat de SandoKhan
  • Apreciez 2
  • Displace 3
Publicat

@ SandoKhan

In calitate de politist domnule radusandu. Am observat ca atunci cand colegii va adreseaza intrebari mai incomode ii trimiteti la plimbare. Eu apreciez faptul ca sunteti poate singurul reprezentant CNP care relationeaza cu noi pe acest forum, dar acest lucru nu va dreptul sa vorbiti la fel ca cei care isi bat joc de institutia numita Politia Romana. Vreti sau nu sunteti intr-o pozitie care va onoreaza dar va si obliga. Sincer as vrea sa vad o singura realizare a CNP si va asigur cu toata sinceritatea mi-as da jos sapca in fata dvs. Nu este vina colegilor mei ca nu apreciaza lucrurile pe care le-ati realizat pana in prezent sau nu. Acest lucru denota ca trebuie sa incepeti sa faceti ceva cu adevarat in folosul politistilor.

Cu stima.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Hm, o fi vreo chestie cu forumul asta si cu faptul ca se apropie alegerile prin C.N.P.? Intreb si eu, nu dau cu parul. Cum de a disparut tocmai acum si pe ce considerente? :blink:

Publicat

Negreanu si acolitii lui si-au atins scopul (l-au inlaturat pe dobrescu) si acum stau linistiti si isi iau salarii nereduse si prime din cotizatiile noastre. Ati mai citit ceve scris de "respect colegii" de la Congres pana acum? Eu nu. De ce oare? Acum poate linistit sa nu vina la servicu ca doar ii este nas Negreanu si nu mai e Dobrescu care sa-l oblige sa respecte programul de lucru.

Publicat

saracul Mediator cu cine se mai cearta el daca nu mai este forum, astia ne cred chiar prosti au desfiintat forumul ca sa nu ii mai stresam or sa-l reactiveze dupa ce trec disponibilizarile alta smecherie ieftina

Publicat

Cei care erau in concediu de odihna pe data de 06.07.2010,mai sustin examenul?Si daca da ,cei care erau in concediu medical,in baza la ce,nu-l mai sustin?

Publicat

2011 pardon

Cei care erau in concediu de odihna pe data de 06.07.2010,mai sustin examenul?Si daca da ,cei care erau in concediu medical,in baza la ce,nu-l mai sustin?

2011 pardon

Publicat

Din pacate ai pierdut grupa 1 de salarizare si vechime.Adica est incadrat in grupa 3,iar daca intr-un calendaristic ai o zi fara grupa 1 ai pierdut vechimea.Dar asta am vazut-o trecuta numai pe actele administrative de punere la dispozitie intocmite de catre politia de frontiera.

• 3 luni mai târziu...
Publicat

@castana

Raspunsul l-ati dat tot dvs. Da, aveti dreptate, unitatea va disponibiliza in continuare 20 de oameni

din fericire, s-a intamplat altfel, in speta respectiva. cum mi-a zis cineva din bex snppc ca se va intampla (desi nu mai aveam vreo speranta)...

• 5 săptămâni mai târziu...
Publicat

Cind se acorda ( imineaza) Semnul Onorific in Serviciul Patriei, pentru cei care indeplinesc conditiile ( calificative), plus vechime de 15, 20 si 25 ani conform Legii 189/2011, deoarece in cazul meu si la alti colegi a trecut acest termen. Va multumesc.

Publicat

De ce? Nu este normal si nici legal. Conducerea CNP ar trebui sa-i reaminteasca D-lui Ministru de Interne art 4. din Legea189/2011, ca numai printr-un Ordin , care trebuia emis de Domnia Sa, pina la ZIUA NATIONALA, cind cei care indeplineau conditiile trebuiau sa primeasca aceasta Decoratie.

Asa erea traditia si conform cu prevederile Legii 189/2011.

Publicat

Lyxeung ,nu am raspuns la intrebarea ta si nici nu am spus ca este normal.

Eu ti-a aratat decat cum stau treburile.

Adica realitatea, daca nu-ti place ........

Publicat

Elvis Daca nu faci parte din Conducerea CNP nu ma intereseaza paririle tale si nici comentariile.

• Displace 2
Publicat (modificat)
LYXEUG, daca te astepti sa primesti raspuns de la cineva din conducerea CNP mai ai de asteptat. Si eu am implinit astazi 20 ani de politie. La multi ani! promotiei 1 Decembrie 1991. Modificat de drAGO5
Publicat

Atunci La multi ani si promotiei 1986 si tuturor politistilor care cu cinste si onoare face aceasta meserie.

Atunci La multi ani si promotiei 1986 si tuturor politistilor care cu cinste si onoare fac aceasta meserie.

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.