Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Multumesc ptr info .Stiam eu ca nu am noroc de bani :))..dar mai sper sa se schimbe soarta:)) O zi placuta!

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Poate ca intrebarea nu este potrivita dvs., dar va intreb totusi daca aveti cunostinta daca anul acesta 2017 se mai organizeaza concurs pentru trecerea agentilor in corpul ofiterilor...auzeam zvonuri pe aceasta linie inca din toamna anului trecut, cand la politia de frontiera au avut loc asemenea concursuri, iar la noi, IPJ Bt, am inteles ca au fost trimise din iarna situatiile cu functiile vacante de ofiteri...ms si astept raspuns

• 11 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Anul trecut am completat și trimis adeziunea pentru CNP împreună cu documentele necesare pentru asigurarea de sănătate. De atunci cotizez lunar, însă de fiecare dată când am avut nevoie de ceva, mi s-a spus că nu sunt membru CNP.

Pe fluturașul de salariu, la rețineri, îmi apare doar cotizația pentru asigurarea de sănătate.

De ce?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.