Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Domnule @Sache, recunosc, asta a fost și intenția dar am omis sa adaug si un emoji :)), altfel ar fi fost văzut . Ar fi bun și unul 1974, de calitate și bun sa fie. Încă aștept recomandări.

Modificat de IlieAdi
  • 10 luni mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...
  • Membru
Publicat

Un update cu privire la subiect?

Ultimul portofel cu loc de legitimatie si insigna a fost achizitionat de la Brasov.. M-a tinut cam 5 ani, acum da semne de oboseala. 

Aveti ceva recomandari noi pentru achizitie?

• Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Da, la nea "Portofele" de pe str. Lugoj, nr. 65, Sector 1. Sunt deja la al doilea de la el si inca se tine bine dupa 3 ani si jumatate, secretul e sa-l nu umpli din prima cu de toate si sa tragi de buzunarele ori sa fortezi clapetele.

Te lasa sa-l personalizezi, eu am cerut fara inscriptie pe el si cu 2 clapete, una pentru acte, iar cea de a doua doar pentru legitimatie, are si spatiu pentru insigna.

• Membru activ
Publicat

Eu nu am fost multumit de portofelele alea. Pielea e foarte subrire, marginile sunt intarite cu piele sintetica.

Uite cum trebuie sa arate un portofel din piele groasa, cusut manual, care tine cam 10 ani sau poate si mai mult daca e intretinut.

received_619265336273328.jpeg

received_620315456244473.jpeg

received_818500399294662.jpeg

received_886093912774898.jpeg

• Apreciez 1
  • 1 an mai târziu...
Publicat

Stie cineva unde as putea sa gasesc port de insigna ovala, cea care se poarta în piept la uniforma?

62274560.jpg.png.ff794dd6d8b272731f5dc15cbca7f227.png

image-2023-08-22-26478257-41-uniforma-politist.jpg.390f46dbce2a17cb29b21f15556b8c64.jpg

Pentru aceasa insigna as vrea sa-mi cumpar un suport din piele care sa-mi permita sa o pun la gat.
Am vazut ca cei de la frontiera au asa ceva la gat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.