- 0
Viitor meu - sfaturi pentru luarea unei decizii importante
-
Similar Content
-
- 33 replies
- 32,019 views
-
Poliţiştii de la transporturi, la datorie, de sărbători
By NewsBot,
- recomandari
- sfaturi utile
- (and 1 more)
- 3 replies
- 1,231 views
-
Port legitimaţie, port insignă, portofel, recomandări, discuţii sau sfaturi 1 2 3 4
By TechnoCop ,
- legitimatie de serviciu
- port de piele
- (and 5 more)
- 80 replies
- 52,005 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
campeonul00
Salut, numele meu este Laurentiu, sunt in clasa a Xi-a la un liceu tehnologic si m-am gandit ca ar cam fi cazul sa ma gandesc la ceea ce o sa fac in viitor...
Pentru inceput am de luat o decizie foarte grea: personal as prefera sa dau la jandarmi, dar pot lua in considerare si meseria de politist.
De ce vreau sa aleg acest drum? Foarte simplu! Imi place meseria de jandarm si activitate pe care o desfasoara acestia. In cazul in care as putea merge ulterior dupa absolvirea unei astfel de scoli in trupele speciala ale acestei ramuri ar fi perfect!(mai exista si alte astfel de grupari inafara de ACVILA si BSIJ?)
Iar daca ar fi sa merg pe ramura de politie in urma terminarii stadiului de la Campina as putea sa aplic pentru SIAS sau SIR?
Exista astfel de trupe si in cadrul armatei?
In legatura cu primul stadiu de admitere: unde se intra mai usor la jandarmi sau la politie?
Asta vara din lipsa de ocupatie am zis sa-mi aflu "limita", fara pic de antrenament pe 50m am scos 7s, iar pe 1000m 5minute, o saptamana am facut cateva ture de antrenament si pot afirma ca timpurile au fost destul de mult modificate: 50m 6,5s, iar 1000m am ajuns la 4minute, printr-un antrenament mai drastic as putea obtine probabil timpi mult mai buni din cate cred eu.
Am o inaltime de ~1,77m si o greutate de ~75kg.
Despre aptitudini pot spune asa: medii peste 8,70, dintre care romana 9-10, iar matematica 7, foarte bune cunostiinte in materie de depanare/reparare/operare pc.
Obtinerea permisului de conducere inainte de intrarea la o astfel de scoala ar putea fi un avantaj?(m-am gandit la unul de profesionist intr-un viitor foarte apropiat).
Ce parere aveti, am sanse la admitere? Asta in cazul in care reusesc sa iau bac-ul.
Cam atat am avut deocamdata de intrebat, pentru alte intrebari ulterioare o sa postez tot aici.
Edited by AdministratorModificare și corectare titlu
Top Posters For This Question
7
5
3
2
Popular Days
Jan 6
13
Jan 7
12
Jan 11
3
Jan 14
1
Top Posters For This Question
campeonul00 7 posts
BGeorge 5 posts
7Coline 3 posts
bogdanCVB 2 posts
Popular Days
Jan 6 2013
13 posts
Jan 7 2013
12 posts
Jan 11 2013
3 posts
Jan 14 2013
1 post
Popular Posts
campeonul00
Salut, numele meu este Laurentiu, sunt in clasa a Xi-a la un liceu tehnologic si m-am gandit ca ar cam fi cazul sa ma gandesc la ceea ce o sa fac in viitor... Pentru inceput am de luat o decizie foa
bozo
Nici jandarmii nu te primesc. Incearca la locala. Examenul e simplu: iti dau cagula, glock, masina de zeci de mii de euro, pe care scrie POLITIA LOCALA, si te pun sa strigi cat mai convingator: "St
7Coline
Chestiile astea sunt de bun simt , cum zice si domnul Marinescu , acces la autovehicule , daca partenerul este ranit poti trece pe locul lui la sofat . Daca intri in armata carnetul de sofer iti da po
29 answers to this question
Recommended Posts