Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!

Mi-am schimbat domiciliul, buletinul l-am schimbat in conformitate, insa permisul nu, este in continuare cu vechea adresa. Trebuie sa imi schimb permisul? Risc o amenda pentru neconcordanta celor doua acte?

Multumesc,

Iuliana

Publicat

Buna ziua ... o singura intrebare am referitoare la schimbarea permisului de conducere ... la sfarsitul lunii iunie am facut analizele anuale puse la dispozitie de firma la care muncesc inclusiv testul psihologic .. au vreo valoarea ? sau trebuiesc facute iar ? Mentionez faptul ca permisul imi expira in luna septembrie dar as dori sa-mi iau o zi libera de la servici pentru a rezolva aceasta problema . In cat timp de la depunerea actelor primesc noul permis ? 

• 10 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara nu ma pricep tare bine la internet dar am si eu o intrebare la care am auzit zeci de variante daca ma puteți ajuta va multumesc.Deci permisului meu a fost suspendat pe o perioada de 2 luni de zile pentru depasirea limitei de viteza .La o limita de 90 eu am avut 138 .Locuiesc in Franta dar nu am acte de rezident am o adresa pe numele meu si mi se cere sa schimb permisul dar eu nu doresc pentru ca nu stiu cit voi mai locui iar perioada ca sa il schimb ar ajunge undeva la 6 cu tot cu suspendarea de 2 luni care se apropie de sfirsit.Eu as vrea sa nu fac nimica ca permisul sa imi fie trimis in Romania si apoi sa il ridic din Romania .Este posibil acest lucru sau nu este posibil .Va mulumesc pentru timpul acordat

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Nu esti obligata sa iti preschimbi permisul.

la intrebarea unui lucrator drpciv: 'schimb permisul in cazul schimbarii domiciliului" a fost raspunsul categoric DA

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua, 

Ma aflu in urmatoarea situatie: adresa mea de domiciliu este in estul tarii, dar lucrez in vest si ajung rar acasa. 2 intrebari as avea pentru cineva abilitat sau trecut printr-o situatie similara, de curand:

1. As putea schimba permisul cu 3 luni inainte sa expire?

2. Inca se poate ca permisul de conducere(cu noua valabilitate) sa fie expediat la adresa de domiciliu?

Va multumesc anticipat!

• 3 luni mai târziu...
Publicat

buna ziua!

a sosit timpul sa-mi preschimb permisul auto.

o pot face in alt judet decat cel de domiciliu in conditiile in care nu am mutatie/ viza flotant in cel in care locuiesc acum?

multumesc!

• Moderator
Publicat

Cererea privind eliberarea permisului de conducere cu o nouă valabilitate administrativă se depune personal de către titular la oricare serviciu public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor. (art. 2. - alin. (1) din OMAI nr. 123 din 2013).

• 1 an mai târziu...
Publicat

Daca posed un permis auto obtinut in US si care estr valabil pe perioada vizei adica martie -decembrie 2018,il pot preschimbat cu unul romanesc .Multumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.