Jump to content
POLITISTI.ro

Kraft

Recommended Posts

Buna ziua,as dori ca sa ma ajutati si pe mine cu un sfat/cu o idee. Am niste probleme/nu ma pot decide unde sa dau probele. As dori sa intru la jandarmi(la Dragasani) sau Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj Napoca

As dori daca se poate sa imi dati mai multe informatii din ambele categorii. La care se merita sa incerc?

Multumesc!

Daca scrie mare de tot 1_1_Logo.png...ce rost are sa intrebi despre jandarmi? ti se pare tie ca noi am avea idee despre o scoala de jandarmi? legat de scoala de politie cauta mai bine aici si vei vedea dezavantaje si avantaje

Edited by Pathfinder
  • Upvote 2
  • Downvote 2

Mergi unde îţi este vocaţia. Spunea cineva ( ca o glumă ) că la recrutare se dă un test. Li se dă tuturor candidaţilor pe o foaie un copac desenat. Cine colorează frumos în contur merge la arma poliţie, cine depăşeşte conturul merge la arma jandarmi iar cine nu reuşeşte să scoată capacul la cariocă merge la poliţia locală. Sper că ai înţeles cam care e ierarhia. Acum vezi şi tu cum te încadrezi. Dacă pui osul la învăţătură şi eşti sportiv, dă la poliţie. Dacă stai mai slab cu cartea dar mergi bine cu sportul poţi să dai la jandarmi. ei merg pe sloganul " muşchii mei minte nu are". Dacă eşti pila primarului poţi să mergi foarte liniştit la poliţia locală, până mai este loc.

• Upvote 4

bun am inteles,pentru a nu mai face un nou topic as dori sa imi spuneti daca se merita sa dau la Scoala de agenti de politie din Cluj.as dori cat mai multe raspunsuri+avantajele/dezavantajele pe care le am daca intru la acesta scoala.Multumesc pt intelegere

• Upvote 1
  • Downvote 1

singurul avantaj este ca acolo ai cele mai bune conditii dintre toate unitatile de invatamant ale MAI , dezavantajele incep din prima saptamana in care iti dai seama cu adevarat ca in politie nu curge lapte si miere asa cum pare din afara. nu incearca nimeni sa te descurajeze ...dar fa asta doar daca iti place cu adevarat si ai o "chemare" pentru aceasta meserie pentru ca altfel nu vei putea sa treci peste toate rahaturile la care este supus un agent de politie.

• Upvote 2
  • Downvote 1

imi dau seama ca nu este foarte usor,dar nu pot sa dau la academia de politie pentru ca sigur voi pica la ceva(anul trecut o verisoara a dat probele si a picat la proba de viteza,eu insa stau bine la capitolul acesta imi este frica doar la examenul scris la engleza)asta nu inseamna ca la Cluj este mai putin usor,dar am vazut probele la examenul scris la eng. si mi se pare destul de ok. insa am cautat pe net si am avzut ca multi au zis ca nu se merita sa dai la scoala de politie si dupa sa fi pe post de pres(asta mai putin am inteles-o dar cred ca se refera cand te angajezi)...si m-au descuraja acele discuti,deaceea am zis ca va intreb pe dvs ca aveti experienta si ati trecut prin multe.

Edited by Kraft

probele sportive sunt aceleasi peste tot..iar pe post de pres poti sa fii si daca esti prim ministru ,ministru(vezi cazul boc. iNgas etc) ...asta depinde de caracterul fiecaruia

Edited by Pathfinder
  • Upvote 1

si m-au descuraja acele discuti,deaceea am zis ca va intreb pe dvs ca aveti experienta si ati trecut prin multe.

Tinere daca te lasi descurajat de niste vorbe/discutii atunci opteaza pentru alta meserie...insa daca te crezi capabil sa practici meseria de politist mult succes pe viitor, dar fii mai tare doar esti barbat. ;)

Edited by Cerasela
  • 4 weeks later...

buna ziua ma numesc Cosmina si am 22 de ani anul acesta termin facultatea de drept si am 1,63m si as dorii sa stiu ce trebuie sa fac ca sa ajung sa lucrez in politie si daca solutia de a face un master in criminalistica ma va ajuta sa intru in randul politistilor criminalisti. daca nu ma ajuta cu nimic ce alte variante as putea sa mai am ?va multumesc!

• Moderator

Pentru a deveni polițist trebuie să intri la academie sau la una dintre cele două școli de poliție. În faculatatea de drept sau vreun master în criminalistică nu te pregătești pentru această meserie. În academie sau școlile de poliție se învață anumite lucruri ce nu se regăsesc în instituțiile de învățământ civile.

buna ziua ma numesc Cosmina si am 22 de ani anul acesta termin facultatea de drept si am 1,63m si as dorii sa stiu ce trebuie sa fac ca sa ajung sa lucrez in politie si daca solutia de a face un master in criminalistica ma va ajuta sa intru in randul politistilor criminalisti. daca nu ma ajuta cu nimic ce alte variante as putea sa mai am ?va multumesc!

La inaltimea de 163 cm vei fi respinsa la vizita medicala! Orienteaza-te pt alta meserie

Poţi face o petiţie în format electronic pe care să o adresezi Inspectoratului General al Poliţiei Române, petiţie pe care o poţi depune aici. Sau poţi solicita personal o audienţă la inspectorul general al Poliţiei Române, domnul Liviu Popa, în fiecare miercuri între orele 09-10, în care să soliciţi acest lucru. Audienţele se ţin la sediul IGPR din Bucureşti, tel. 021/ 208.25.25, adresa: Str. Mihai Voda, nr. 6, sector 5. Succes !

• 3 weeks later...

si nu se face o derogare de inaltime ? si ce am putea sa fac sa ajung in politie pentru ca imi doresc atat de mult

De asemenea, stimata d'ra puteti solicita derogarea la IPJ'ul unde va inscrieti dvs.! de obicei, se fac propuneri in acest sens si se acorda derogarea in cauza; in anii trecuti asa a fost, insa acum, s'au redus nr.de locuri la concursul de admitere, ceea ce ar putea influenta negativ si acest "subiect" - derogare, in sensul ca s'ar putea sa nu se mai acorde asa usor, deoarece au inceput sa dea afara din "sistem", dupa cum stiti!

• Moderator

Fratilor, credeti-ma, va face un bine cu faptul ca nu se accepta astfel de derogari. E foarte ciudat sa privesti un ditai interlopul de 1.80 metri de la o inaltime de 1.63 centimetri... Stiu, ma veti injura unii dintre voi, dar ganditi-va nitel la chestia asta si imi veti da dreptate.

Eu iti dau dreptate Cristi.

Ti-e greu uneori sa accepti adevarul, mai ales cand iti doresti ceva enorm, insa toate se intampla cu un scop.

Asa a fost sa fie, m-am conformat. :clip:

Edited by georgya
  • Upvote 2
  • Moderator

E foarte ciudat sa privesti un ditai interlopul de 1.80 metri de la o inaltime de 1.63 centimetri...

Care interlopi? Domnu Basescu a eliminat clanurile din Romania... :clip:

• Upvote 1

Esti firava georgya, pe youtube e o politista aruncata in piscina de interlopi.

Firava?? :ner: nu te supara dar daca o fata s-ar considera firava nu ar mai opta pentru meseria asta. :)

Esti firava georgya, pe youtube e o politista aruncata in piscina de interlopi.

De unde stii tu ca e firava?! :huh:

De ceva timp incoa' tot mai multi "ghicitori" cu stea in frunte apar pe aici, care bineinteles le stiu pe toate.

Revenind, te invit lecturezi aici.

• Upvote 1
  • Active member

Asa e. Si pe youtube aia nu sunt interlopi, sunt cunostinde d-ale politistei care au facut o gluma proasta.

• Upvote 2

Fratilor, credeti-ma, va face un bine cu faptul ca nu se accepta astfel de derogari. E foarte ciudat sa privesti un ditai interlopul de 1.80 metri de la o inaltime de 1.63 centimetri... Stiu, ma veti injura unii dintre voi, dar ganditi-va nitel la chestia asta si imi veti da dreptate.

Aşa este, numai că nu toţi/toate ajung în stradă, să se bată cu interlopii, acolo de unde începe abc-ul muncii de poliţie. Unii sau unele ajung direct la căldurică la făcut cafele şefului, sau ambulanţieri pe la policlinicile MAI. Păi îţi dai seama ce dilema ar exista, cine ar mai face cafeaua dimineaţă sau cine ar mai conduce ambulanţele ? ;)

''Domnule'' iustache, nu inteleg de unde stii tu cum sunt daca nu ma cunosti?? :ner:

Nu ti-a cerut nimeni parerea, te bagi in seama aiurea.

Edited by georgya

Voi de ce vreti sa fiti politisti ? Ati citit vreodata codul penal ??? Va sfatuiesc sa il cititi. Este foarte interesant. Poate asa o sa va opriti din certat !

*Insa inainte de codul penal sa cititi Constitutia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.