Jump to content
POLITISTI.ro

Prefectul de Valcea are preferinte privind persoanele primite in audienta.


Cristi

Recommended Posts

  • Moderator

"Nu vor mai intra la audiente".Lista cu persoane non grata a prefectului de Valcea. Motivul, uimitor.

Stresat de cei pe care ii reprezinta, prefectul de Valcea a luat o decizie unica in istoria administrativa a tarii. A afisat pe geamul de la intrarea in institutie o lista cu persoanele care nu mai au ce cauta la el in birou.

Sunt 27 de persoane care, sustine prefectul, miros urat si au hainele murdare.

Speriat, probabil, de reactiile starnite, in cele din urma prefectul de Valcea a cerut ca lista neagra sa fie dezlipita de pe usa.

"Le-am interzis in timpul mandatului meu sa mai vina in audiente. Sunt persoane care au facut zile amare si au scos peri albi si prefectilor care au fost chiar mai tineri decat mine. Le-am spus ca nu o sa mai intre la mine", a spus Petre Ungureanu prefectul judetului Valcea.

Sursa : stirileprotv.ro

Incredibil ceea ce se intampla. Domnule prefect, daca nu mai faceti fata responsabilitatilor, solutia este demisia, pentru ca Institutia Prefectului nu este gospodaria dumneavoastra ca sa dispuneti ca pe tarlaua personala.

Acest prefect, Petre Ungureanu, este cel care spunea anul trecut politistilor valceni, la bilantul anual, ca vor avea de suferit pentru ca nu si-au tinut caschetele pe cap, ca are o lista cu cei care vor fi dati afara, ca sa isi vada de treaba si sa nu se mai planga ca sunt putini pentru ca oricum vor ramane si mai putini(asta inainte de disponibilizari) si alte arogante de genul acesta.

Acest prefect este cel care spunea unor copii din judet ce erau obligati sa faca naveta 20 de km pe jos, prin padure, catre scoala, riscand sa fie mancati de animale salbatice, ca au prea multe pretentii cand cer un mijloc de transport si ca mersul pe jos este sanatos. RUSINE!!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.