Jump to content
POLITISTI.ro

Tentativa de asasinat a unui politician bulgar.


Cristi

Recommended Posts

  • Moderator

Un incident şocant s-a petrecut în Bulgaria, unde liderul unui partid al etnicilor turci a fost ţinta unei tentative de asasinat. Un individ a îndreptat pistolul spre politician, însă, spre norocul acestuia, arma s-ar fi blocat. Atacatorul a fost imobilizat rapid de bodyguarzii politicianului, care apoi l-au lovit cu furie.

Scena şocantă a avut loc la Congresul Mişcării pentru Drepturi şi Libertăţi din Bulgaria, când liderul formaţiunii, Ahmed Dogan, ţinea discursul. Se pare că pistolul s-a blocat tocmai când atacatorul a apăsat pe trăgaci. Politicianul s-a aruncat la podea, ca să-şi salveze viaţa, iar bodyguarzii l-au atacat pe individ.

Mai mulţi agenţi de securitate l-au luat pe sus pe atacator şi l-au scos din sală. A fost predat poliţiştilor, care l-au arestat.

Potrivit presei bulgare, individul are 25 de ani şi ar fi originar din Burgas. Nu e cunoscut, deocamdată, motivul ce l-a împins să pună la cale tentativa de asasinat. Incidentul a fost condamnat de politicienii bulgari. :

Sursa : Antena3.ro

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h4BUac_yVhU

Din cate am mai citit despre subiect, se pare ca atacatorul a fost inarmat cu un pistol cu gaze , ceea ce mi se pare cam futil in cazul unei tentative de asasinat. De asemenea, se poate vedea in video ca i s-a blocat pistolul ca "din intamplare".

Link to comment

Acum, eu nu prea cunosc nimic in materie de arme, insa ce noroc a putut avea acest politician. Cred ca daca cineva ar incerca si cu Basescu, acesta din urma ar muri, daca nu din cauza "agresorului" , din cauza unui atac de cord :)

  • Downvote 3
Link to comment

Toata lumea stie sa dea cu pumnul dupa.... ideea era ca individul sa nu ajunga pe scena langa politician, ceea ce inseamna ca oamenii care trebuiau sa-i ofere protectie fluierau la luna in loc sa aiba grija de demnitar si sa isi faca treaba pentru care erau platiti( daca avea oameni angajati pentru protectia lui) sau erau doar cei care asigurau sala, cei care l-au imobilizat si batut, oricum jalnici si atacatorul si cei care trebuiau sa asigure paza ca de protectie erau foarte departe.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.