Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Un incident şocant s-a petrecut în Bulgaria, unde liderul unui partid al etnicilor turci a fost ţinta unei tentative de asasinat. Un individ a îndreptat pistolul spre politician, însă, spre norocul acestuia, arma s-ar fi blocat. Atacatorul a fost imobilizat rapid de bodyguarzii politicianului, care apoi l-au lovit cu furie.

Scena şocantă a avut loc la Congresul Mişcării pentru Drepturi şi Libertăţi din Bulgaria, când liderul formaţiunii, Ahmed Dogan, ţinea discursul. Se pare că pistolul s-a blocat tocmai când atacatorul a apăsat pe trăgaci. Politicianul s-a aruncat la podea, ca să-şi salveze viaţa, iar bodyguarzii l-au atacat pe individ.

Mai mulţi agenţi de securitate l-au luat pe sus pe atacator şi l-au scos din sală. A fost predat poliţiştilor, care l-au arestat.

Potrivit presei bulgare, individul are 25 de ani şi ar fi originar din Burgas. Nu e cunoscut, deocamdată, motivul ce l-a împins să pună la cale tentativa de asasinat. Incidentul a fost condamnat de politicienii bulgari. :

Sursa : Antena3.ro

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h4BUac_yVhU

Din cate am mai citit despre subiect, se pare ca atacatorul a fost inarmat cu un pistol cu gaze , ceea ce mi se pare cam futil in cazul unei tentative de asasinat. De asemenea, se poate vedea in video ca i s-a blocat pistolul ca "din intamplare".

Publicat

Acum, eu nu prea cunosc nimic in materie de arme, insa ce noroc a putut avea acest politician. Cred ca daca cineva ar incerca si cu Basescu, acesta din urma ar muri, daca nu din cauza "agresorului" , din cauza unui atac de cord :)

• Displace 3
Publicat

Toata lumea stie sa dea cu pumnul dupa.... ideea era ca individul sa nu ajunga pe scena langa politician, ceea ce inseamna ca oamenii care trebuiau sa-i ofere protectie fluierau la luna in loc sa aiba grija de demnitar si sa isi faca treaba pentru care erau platiti( daca avea oameni angajati pentru protectia lui) sau erau doar cei care asigurau sala, cei care l-au imobilizat si batut, oricum jalnici si atacatorul si cei care trebuiau sa asigure paza ca de protectie erau foarte departe.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.