Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Nu. Noi am fost în cealălalt poligon, cel exterior de la Joița, iar competiția a fost la poligonul UTI.

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

S-a tras cu glock-ul și cu mod.74, în funcție de ce avea fiecare în dotare, dar și în funcție de dorința fircăruia. Așa că au fost și colegi care deși nu au glock în dotare au ales să tragă cu el. A fost frumos, atmosferă relaxantă, o tragere de plăcere alături de colegii mei, o după-amiază petrecută frumos în compania unor prieteni, oameni de calitate, care știu să tragă foarte bine. Punctajele au fost foarte strânse, locurile unu, doi și trei s-au stabilit în urma a două punctaje 97 și 98 de puncte din 100 posibile (zece boabe), iar cei cu punctaj egal au fost departajați ulterior în urma unui baraj.

Per ansamblu, nimic deosebit, ci doar o după-amiază petrecută frumos în compania colegilor mei, care întâmplător pentru mine s-a materializat și cu un suvenir ca amintire.

Vă mulțumesc frumos!

• Moderator
Publicat

Ținta piept cu cercuri, dar distanța exactă nu știu să v-o spun. A fost cea normală, ce se folosește în mod curent la tragerile „clasice”, la care participă toți polițiștii.

Cam așa arată , iar distanța o puteți vedea în aceea poză, care deși datează din 2010, pare a fi identică. Oricum, trebuie menționat că avem unul dintre cele mai moderne poligoane din țară, dacă nu chiar cel mai modern. Nu mai mergem la ținte, există camere de luat vederi și după fiecare foc executat, poți vedea în partea stângă pe monitor ținta și unde s-a dus glonțul, întrucât pe monitor camera redă imaginea focalizată pe țintă.

• Membru
Publicat

Felicitari!

De ziua politiei am castigat si eu cupa la halbere, dar nu stiu pe unde am pus-o.

Ma duc in seara asta sa castig alta :naughty:

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Au ajuns noile jucării pentru vizitele în poligon. Le-am pus și două baterii și le-am testat cât de cât, așa la rece și funcționează.

Abia aștept următoarea vizită în poligon. :naughty:

post-2-0-03573600-1340108182_thumb.jpg post-2-0-38807500-1340108202_thumb.jpg

Mulțumesc Arcan! :good:

• 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Sâmbătă, împreună cu câțiva membri ai forumului am făcut o întâlnire politisti.ro a craiovenilor în deplasare. Am dat o fugă la Pitești în poligonul de acolo și am petrecut câteva ore bune topind câteva sute de cartușe.

Drept dovadă și o selecție cu câteva imagini

[youtu.be]

• Apreciez 2
Publicat

Felicitari!

Ai tras cu Glock-ul tau?

Cum se comporta castile luate prin intermediul lui arcan in poligon deschis?

Eu le-am probat doar in poligon acoperit.

• 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

pam pam

Un mic suvenir de la competiţia de tragere organizată cu ocazia zilei naţionale.

post-2-0-32641400-1385727098_thumb.jpg

• Apreciez 4
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

@ Catalin

de unde ai luat Glock-ul fiindca as dori sa iau o jucarie si pentru mine... si as prefera sa fac plata in rate?

• 10 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

De doi ani de când am început să mă duc, nu am plecat cu mâna goală niciodată. Anul ăsta, în martie de ziua poliţiei am luat locul 2, dar după ce că nu există premii adevărate, ci doar o diplomă şi un suvenir, atunci în primăvară, nici măcar cupe nu au mai făcut, ci au inscipţionat nişte medalii mititele. 

• 8 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

New toys for shooting range  :D

Achiziţionate cu ajutorul unui coleg de pe forum, căruia îi mulţumesc. 

post-2-0-05723100-1407840196_thumb.png post-2-0-90434600-1407840209_thumb.png

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Sa stapanesti sanatos noile jucarii si sa ne spui cum se comporta in poligon!

• Apreciez 1
Publicat

Bravo, să le folosești cu plăcere. Chiar dacă nu-s foarte confortabile pe termen lung, ca funcționalitate sînt excelente.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.