Jump to content
POLITISTI.ro

Catalin's Glock 17 gen4 - my personal firearm


Catalin

Recommended Posts

 • Moderator

Gata! Azi l-am luat!

Sunt foarte bucuros, pentru că începând de azi sunt deţinătorul legal al unui pistol Glock 17 generaţia 4.

Încă nu am tras cu el, dar urmează. Abia aştept!

Am să revin cu mai multe detalii, impresii şi un review complet privind comportarea în sa pe măsura trecerii timpului.

Promit să-i fac şi nişte poze mai bune, ăstea sunt făcute rapid cu telefonul:

1201240y6pxwh3s.jpg1201334yhuam2jw.jpg120148zfbiiicf.jpg

 • Upvote 3
Link to comment

Cataline bine ai venit in grupul detinatorilor de Glock,eu si cu Arkan ne-am luat de vreo 2 saptamani,el 17 eu 19 gen 4 am tras circa 150 focuri cu el si sunt foarte multumit

ps Arkan mi la si reglat,are aparat de la Glock :emo-yessir: Sa ai parte de el si sa-l folosesti numa in poligon.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 1 month later...
 • Moderator

Să mai consemnăm aici la "catastif" încă o cheltuială efectuată azi, pentru acest hobby al meu.

Azi, aşa întâmplător mi-am achiziţionat o pereche de căşti de protecţie pentru poligon, în valoare de 60 lei. Nu aveam astfel de intenţii deocamdată, dar s-a nimerit.

Sunt simple fără alte dotări, nu sunt de la vreo marcă cunoscută (de fapt nici nu ştiu ce marcă sunt, pentru că nu scrie nimic pe ele), dar mi-au plăcut şi m-am hotărât să le iau din trei motive:

 • căştile propriu-zise acoperă foarte bine urechile şi se mulează perfect, sunt comode şi uşoare, iar protecţia este foarte bună deşi ca mărime, ele sunt destul de subţiri
 • banda aia de deasupra este foarte subţire, se mulează perfect, lăsând astfel posibilitatea de a putea fi purtate chiar si pe sub o cască balistică sau alte articole de acest gen
 • se strâng şi se chitesc foarte frumos şi simplu, luând forma unui ghem, devenind astfel uşor de transportat chiar şi într-o borsetă

Sunt foarte încântat de ele şi abia aştept să dau o tură printr-un poligon, mai ales că acum nu va mai fi nevoie să folosesc căştile pe care le-au mai pus pe cap alte câteva sute sau mii de persoane.

Am şi câteva poze făcute cu telefonul, pentru a vă face o idee despre ce vă povesteam mai sus:

1217659na021752.jpg1217749otu8ojkp.jpg12178235l8y2ra4.jpg

Aici sunt împachetate:

12171325m3anueln.jpg1217140cfbppl0l.jpg12171444wr6ratvl.jpg

Să vedem şi cum se comportă în timp, sper să nu regeret cei 60 de lei. :lol:

Link to comment
 • Moderator

Cam scumpe... :naughty: . Acum, lasand gluma la o parte, sa revii cu impresii si sa ne spui cat de bun este nivelul de antifonare, ergonomie etc. Legat de banda subtire, poate fi atat un avantaj, cat si un dezavantaj, pentru ca se poate rupe mai repede. Oricum, e foarte interesant conceptul si pretul e super ok, dupa parerea mea.

Link to comment
 • Moderator

Nu ştiu să vă spun exact câţi db atenuează. Întâmplarea a făcut ca patronul unui magazin din Craiova să vină la serviciu pentru a ne prezenta nişte noi articole de protecţie balistică, ce urmează să le importe, iar printre acestea a venit şi cu două modele de căşti. Celălalt model era foarte deştept, avea microfoane în ambele căşti cu potenţiometru (putându-se regla volumul) şi astfel auzi tot ce se vb în jurul tău, dar dacă băteai din palme, automat tăia volumul protejând astfel numai la zgomotele mari (deci în cazul focului de armă). Întradevăr erau foarte mişto, arătau exact ca acestea dar numai că aveau acelea microfoane şi butoane de volum, dar şi preţul, mie mi s-a părut pe măsură (aprox 70 euro). de aceea am preferat să le i le opresc pe cele simple. Magazinul este destul de cunoscut şi prin ţară, deşi eu personal nu am o părere prea bună în privinţa calităţii produselor pe care le aduce (puteţi căuta pe net după "neramo") dar e posibil să nu apară încă în oferta lor.

Dacă vreţi pot lua legătura cu patronul respectiv şi să vă trimită prin curier. Dar sfatul meu este să faceţi înainte o comparaţie pe net la produse similare. În cazul meu, a fost un impuls de moment şi nu ştiu dacă există alte oferte comparabile ca preţ.

Link to comment
 • 2 weeks later...
 • Moderator

Eu l-am luat în trei rate egale.

este g 17 cu noul model de arc?

sau nu ai tras cu el inca?

Da, am la el ultimul model de arc. Şi da, am tras cu el. :)

Data viitoare, promit să şi filmez sau măcar să fac câteva poze.

Link to comment
 • Moderator

Nu. Omul pur şi simplu pune banii de la el şi merge pe încredere, semnezi un angajament că îi vei da banii, iar noi i-am dat banii fără nici un fel de dobândă, comision, carduri sau alte treburi de acest gen. Acum nu ştiu dacă procedează aşa în cazul tuturor sau numai în cazul nostru. Sper să nu aibă parte de vreun "şmeker" care să-l determine să nu mai ofere această variantă ajutătoare poliţiştilor.

Link to comment
 • 1 month later...

www.tacticalchallenge.ro

Salut! Stiai de aceste competitii? Am aflat si eu vineri cand am fost la poligon la UTI. Pe 25.02 a avut loc la UTI o competitie tactica.

Link to comment
 • Moderator

Stiam de această competiție. Inițial eu și Marius am dorit să mergem la UTI, pentru că la poligonul din Joița nu se acceptă plata pentru o jumătate de oră și noi aveam inițial doar patru cutii de cartușe pe care le poți topi și într-o jumătate de oră. Atunci am aflat de competiția de care zici și ne-am dus la Joița, chiar dacă e mai departe și am plătit 200 de lei. Bine, nu se compară cele două poligoane, în cel exterior este mult mai fain.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.