Jump to content
POLITISTI.ro

Holster pt Glock 17/19 de vanzare


Recommended Posts

 • Membru
Ben

Vand holster nou (a fost folosit o singura data in poligon) de la Bravo Concealment pt Glock 17/19. 
Caracteristici: fabricat din polimer, retentie a pistolului ajustabila; tocul este pt dreptaci, pozitia acestuia pe curea se poate modifica0BD11BBD-98C7-4D98-A53C-0E1E425E8B6B.jpeg.56748fa3b7604fc04428ee82e7df3335.jpeg

Tocul este destinat portului armei la haine civile.

Alte detalii, in mesageria privata.

Pret: 300 lei (transport inclus). 

Edited by Ben
 • Upvote 2
Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...
 • 4 weeks later...
 • Membru
Ben

A fost vandut. Se poate inchide topicul. Multumesc.

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
 • Marius locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • Marius
   By Marius
   În 1963, Gaston Glock a înfiinţat o companie ce avea ca obiect de activitate fabricarea de componente din plastic lângă Viena, în Austria, ce avea 3 angajaţi. Glock şi-a dat seama că prin combinarea plasticului şi a oţelului poate realiza anumite produse militare foarte rezistente şi durabile, iar în perioada 1970 - 1979 a produs şi furnizat diferite componente din plastic pentru fragmentarea grenadelor militare austriace cât şi cunoscutul cuţit Glock.
   În 1981, în timpul unei inspecţii efectuate de ofiţeri ai armatei austriece pentru supravegherea procesul de fabricaţie, Glock a remarcat nemulţumirile militarilor referitor la faptul că nimeni nu poate fabrica pistoale care să respecte specificaţiile lor şi astfel a început proiectarea unui pistol, care să respecte cele 17 criterii impuse de armată.
   În ciuda lipsei de experienţă în industria armelor în 1982 a apărut prima generaţie de pistoale, iar Glock a fost invitat să participe la o licitaţie în urma căreia în 1983 armata austriacă a comandat 25 000 pistoale Glock 17. În 1984 Glock a intrat şi pe piaţa americană.
   În 1985, Glock a construit o fabrică în localitatea Smyrna din Georgia, pentru a putea face faţă comenzilor de pe piaţa din Statele Unite, unde Glock 17 devenise extrem de popular şi intrase deja în dotarea instituţiilor pentru aplicare a legii. În aceeaşi perioadă, Glock dezvoltat un al doilea model de pistol, respectiv Glock-ul 18, ce se baza şi era aproape identic cu Glock-ul 17, dar care avea un selector în partea din spate a manşonului ce permitea schimbarea modului de tragere între semiautomat (foc cu foc) sau full-auto.
   Datorită popularităţii Glock-ului, au crescut solicitările din partea clienţilor pentru un model compact, care să poată fi uşor ascuns, iar în 1988 a fost lansată a doua generaţie de pistoale, împreună cu un nou model compact - Glock 19 de 9mm. În ciuda dimensiunilor mici ale Glock-ului 19, acesta avea o capacitate de 15 cartuşe, aspect foarte apreciat de piaţa americană.
   În această perioadă Glock a mai construit o fabrică în Hong Kong pentru a satisface cererea din Asia, precum şi o a doua fabrică în Austria. Curând, Glock a lansat modele mai mari, Glock 20 şi Glock 21 de 10mm şi respectiv .45 ACP. Aceste pistoale au câştigat o imensă apreciere din partea consumatorilor americani datorită calibrului şi a puterii de oprire foarte mare.
   În 1990, când FBI-ul a dezvoltat calibrul .40 rotund prin Smith & Wesson, Glock a răspuns cu Glock 22 şi Glock 23. Glock-ul 22 avea dimensiuni modelului 17 şi folosea calibrul .40, iar Glock 23 a fost modelul compact (G19) pentru acelaşi calibru.
   În acelaşi an Glock a mai deschis o fabrică în America de Sud pentru a acoperi mai bine pe pieţele din Brazilia şi America Latină, iar în 2014 a fost deschisă o nouă filială în Slovacia.
   În ciuda reticienţei iniţiale de pe piaţă de a accepta un pistol aşa-zis "de plastic" datorate îngrijorărilor legate de durabilitatea şi fiabilitatea acestora, pistoale Glock ocupă aprox. 70% din cota de piaţă a pistoalelor în Statele Unite şi se află la nivel mondial în dotarea celor mai multe instituţii oficiale de aplicare a legii, precum şi a numeroase forţe armate naţionale. 
   De-a lungul celor peste cei 30 de ani, Glock a efectuat câteva modificări mai însemnate ce sunt cunoscute ca "Generaţiile Glock".
   Prima generaţie Glock - în 1982 a apărut prima generaţie de pistoale Glock, ce au intrat pe piaţa americană în 1984.

   A doua generaţie Glock - a apărut în 1988 cu foarte puţine schimbari, având doar mici modificări de design ale cadrului.

   A treia generaţie Glock - În 1998 a primit câteva modificări mai însemnate - crosa pistolului a primit caneluri pentru degetul mare, gheara extractoare a fost modificată astfel încât să funcţioneze ca şi un indicator de cameră încărcată şi a fost introdusă şina universală pentru accesorii (lanternă tactică, aparate de ochire cu laser, etc.)

   2002 începerea producţia noilor lanternele tactice Glock - GTL (Glock Tactical Light). În 2009 Glock a introdus modelul 22 RTF2 pentru pistoalele Glock 17, 19, 22, 23 şi 23C. Acest model este un pistol din generaţia a treia şi a fost disponibil doar pentru dotarea instituţiilor de aplicare a legii. Modificările aduse au fost la nivelul unei noi texturi a crosei şi al striaţiilor de pe manşon în formă de semilună. La mijlocul anului 2010 s-a renunţat la această ultimă modificare revenindu-se la utilizarea striaţiilor de pe manşonul standard. 
   A patra generaţie Glock - în 2010 Glock a scos pe piaţă a patra generaţie de pistoale cu următoarele modificări mai importante: crosa pistolului confecţionată din alt polimer şi cu o nouă textură pentru o mai bună stabilitate în mână, totodată crosa pistolului fiind ajustabilă în privinţa grosimii în partea din spate, butonul pentru eliberarea încărcătorului mult mai mare şi ambidextru (se poate monta şi invers pentru stângaci), încărcătorul apare cu fante de fixare pe ambele părţi şi se adaugă un sistem mecanic de reducere a reculului.

   A cincea generaţie Glock - în 2017 a apărut cea mai recentă generaţie de pistoale Glock având un nou tratament exterior - finisaj nDLC ce creşte protecţia împotriva coroziunii şi zgârieturilor, clapeta de eliberare a manşonului ambidextră, de pe crosa pistolului au dispărut canelurile pentru degete, o deschidere mai mare a crosei în zona unde se introduce încărcătorul, îmbunătăţiri la nivelul ghindurilor din interiorul ţevii care oferă o precizie/acurateţe superioară, etc.

   În 2018, Glock a mai lansat pe piaţă două modele noi: Glock 19X şi Glock 45 ce au fost denumite CROSSOVER. Aceste modele combină două dintre cele mai populare caracteristici şi platforme testate în teren, mai exact cele două modele 19X şi 45 au cadrul/crosa de dimensiune mare, similară cu GLOCK 17, iar manşonul cu ţeava este de dimensiune redusă similară cu GLOCK 19.
   Mai trebuie precizat că ultima generaţie de Glock a apărut în urma câştigării licitaţiei pentru dotarea agenţilor FBI din anul 2016, când principla forţă federală de aplicare a legii din SUA a impus specificaţii de proiectare ce au descalificat majoritatea pistoalelor de pe piaţă. Singurele modele râmase în competiţie au fost Sig Sauer P320 şi Glock 17M (modificat). Glock-ul a câştigat licitaţia primind un contract de 85 milioane $. Dintre specificaţiile de proiectare solicitate de FBI au fost ca arma să nu aibă caneluri pentru degete pe crosă/rama pistolului şi să existe o deschidere mai mare a crosei în zona unde se introduce încărcătorul. 
   Este de notorietate că FBI are unele dintre cele mai riguroase teste şi studii ştiinţifice asupra armelor de foc şi muniţiei, iar dacă FBI este mulţumit de Glock de mai bine de 30 ani, înseamnă că pistoalele Glock merită toată atenţia noastră.
  • Marius
   By Marius
   Alegerea tocului (holster-ului) potrivit pentru arma de serviciu este o decizie la fel de importantă precum alegerea armei de foc. Acest proces de selecţie a tocului (holster-ului) adecvat este unul minuţios ce implică multă documentare în funcţie de priorităţile stabilite. Dacă vă întrebaţi de ce este aşa importantă alegerea tocului (holster-ului), mai ales pentru arma de serviciu, răspunsul este foarte simplu: degeaba ai cea mai bună, cea mai performantă ori cea mai minunată armă, dacă nu vei putea să o foloseşti rapid atunci când ai nevoie de ea.
   Pe piaţă există numeroase modele de tocuri pentru arma de serviciu. Calitatea tocului poate varia foarte mult, iar caracteristicile şi motivele ce pot influenţa alegerea modelului de holster sunt foarte numeroase. Din ce material ar trebui să fie şi ce nivel de retenţie este optim? Ce calităţi trebui să aibă tocul? Care sunt necesităţile principale / esenţiale? Renumele producătorului şi aşa mai departe. Pentru achiziţia unui toc (holster) trebuie să treceţi dincolo de prezentările publicitare ale producătorilor şi să înţelegeţi pe deplin modul în care funcţionează diferitele produse în amănunt, cât şi opţiunile lor cu privire la securitatea armei. De asemenea, trebuie să vă puteţi răspunde la eventualele întrebări referitoare la criteriile specifice pe care producătorii le folosesc pentru a-şi lăuda produsele, întrucât în această industrie a producătorilor de echipamente pentru armele de foc nu există încă un standard unitar şi nu este suficient să presupunem că prezentarea unei anumite mărcii denotă un nivel comparabil de securitate, durabilitate şi calitate cu o eventuală prezentare asemănătoare ca denumire al unui alt producător. Mai mult, alegerea echipamentului pentru serviciu este foarte importantă, pentru că are o legătură directă cu siguranţa personală, drept urmare nu merită să fie influenţată de nişte prezentări de marketing. Înainte de a vă decide ce echipament să achiziţionaţi căutaţi şi puneţi întrebări, obţineţi detalii şi asiguraţi-vă permanent că comparaţi mere cu mere.
   Identificarea destinaţiei ori scopul tocului (holster-ului).
   În decizia de a cumpăra un anumit toc (holster) trebuie în primul rând luată în considerare destinaţia / scopul acestuia. Pentru poliţişti acest aspect este şi cel mai important, atunci când discutăm despre arma de serviciu, pentru că principala destinaţie a ei este APĂRAREA. Ori, această caracteristică ce se referă la utilizarea rapidă (capacitatea poliţistului să scoată cât mai rapid arma din toc şi să execute primul foc) este prioritară şi deasupra tuturor altor funcţii ori capacităţi (confort, aspect, siguranţă etc.). În toate situaţiile în care este atacat, poliţistul are nevoie să scoată cât mai rapid arma din holster pentru a se putea apăra. În plus, este de notorietate că în orice confruntare armată, cel care trage primul foc de armă are şanse considerabile să o şi câştige.
   Elementele de bază ale unui toc (holster) de sserviciu bun îndeplinesc două sarcini:
   1. Principala caracteristică şi cea mai importantă este să permită poliţistului care îl poartă, să scoată arma de foc într-un mod rapid şi util, atunci când este necesar.
   2. În plan secundar, permite poliţistului să poarte arma de serviciu în mediul său de lucru într-o poziţie accesibilă şi sigură, care să nu ofere accesul altor persoane la armă – retenţia.
   Această caracteristică denumită retenţie este importantă în cazul poliţiştilor pentru că de foarte multe ori aceştia poară arma la vedere într-un mediu ostil, iar aici mă refer la faptul că ei se află de foarte multe ori în apropierea unor eventuali atacatori care pot încerca prin surprindere să-i smulgă arma din toc (holster). Şi în această situaţie ca în multe altele, echilibrul este cheia. Individual, fiecare trebuie să găsească compromisul între capacitatea de a scoate cât mai rapid arma din toc şi siguranţa armei în holster – sistemul de retenţie, care împiedică accesul altor persoane la armă. E logic pentru oricine faptul că cu cât tocul (holster-ul) posedă mai multe sisteme de retenţie, se îngreunează şi se măreşte timpul de reacţie (timpul necesar să scoată arma din toc şi să execute primul foc). În concluzie, acest aspect trebuie stabilit de fiecare utilizator în parte, pentru că e o chestiune ce ţine de preferinţe şi nivelul de pregătire în manipularea armelor de foc. 
   Pentru a găsi mai uşor acest echilibru şi a putea opta pentru cel mai bun produs, trebuie cunoscute principalele caracteristici generale ale holsterelor şi diferitele tipuri / modele în funcţie de scopul pentru care sunt concepute.
   După modul de folosire tocurile sunt împărţite în următoarele categorii:
   De serviciu – Duty
   În general, tocurile pentru patrulare sau de serviciu sunt montate pe centură, la şold. Este cea mai eficientă poziţie, pentru că oferă cel mai bun compromis între securitatea armei şi posibilitatea utilizatorului să scoată arma rapid, având o priză fermă şi corectă pe armă. 
   Ascunse – Concealment 
   Tocurile (holstere) ascunse sunt destinate utilizării atunci când poliţistul poartă haine civile. Se poate opta pentru tocuri complet ascunse sau parţial ascunse. Sunt foarte multe modele şi caracteristici ce trebuie analizate înainte de a lua decizia cu privire la care model este mai potrivit. 
   În funcţie de metoda de purtare, veţi întâlni următoarele modele de holstere ascunse:
   OWB  - (Outside the waistband – Exterior) - Această metodă de purtare ascunsă se referă la faptul că tocul (holster-ul) se află pe exteriorul centurii / curelei. 

   IWB – (Inside the waistband – Interior) - Această metodă de purtare ascunsă se referă la faptul că tocul (holster-ul) se află în interiorul centurii / curelei, (mai pe româneşte este băgat în pantaloni). 

   Alternate carry – Alternative - Alte opţiuni pentru purtare ascunsă includ metode precum tocurile pentru gleznă, umăr, coapsă şi buzunar, etc.
   Tactice – Tactical
   Denumirea de tocuri tactice se referă de obicei la un holster montat pe o platformă care se poartă fixată pe coapsă (pe picior), dar nu se limitează doar la asta, pentru că exista şi alte modele de tocuri tactice fără platformă pentru coapsă. Această platformă se fixează pe coapsă în partea superioară cu una sau două curele. Tocurile tactice au apărut ca un compromis pentru utilizatorul care poartă o vestă balistică de protecţie over (exterioară) şi drept urmare acesta nu mai poate utiliza un holster fixat pe centură. Există foarte multe aspecte, informaţii şi caracteristici referitoare la acest capitol al tocurilor tactice, iar expunerea acestora ar necesita o postare separată. În principiu, adevăratele holstere tactice sunt foarte scumpe şi greu de găsit / achiziţionat. În cea mai mare parte pe internet şi pe piaţa autohtonă se comercializează produse care doar imită tocul tactic. Spre exemplu, un holster tactic autentic are platforma de fixare pe coapsă concepută să se desprindă de picior în cazul unei presiuni externe de aprox. 9 bar. Această măsură de protecţie a fost instituită pentru ca în situaţia în care tocul este prins/agăţat în timpul unui salt ori unei sărituri etc., holster-ul să se desfacă şi să elibereze utilizatorul, eliminând riscul ca acesta să rămână blocat/agăţat etc. Astfel de caracteristici şi funcţii se întâlnesc numai la tocurile tactice comercializate de producători cu renume, în special doar producătorii americani.
   Competiţie – Competition
   Tocurile pentru concursuri sunt confecţionate special pentru a respecta regulile competiţiilor şi se axează în mod special pe caracteristici ce îmbunătăţesc viteza şi flexibilitatea. Majoritatea sunt holstere deschise, fără dispozitive pentru retenţie etc. şi nu se recomandă utilizarea lor în alte situaţii din afara poligonului.
   După poziţia în care se poartă:
   Low-Ride (poziţie joasă) - Poziţia tocului este mai joasă, sub centură/cureaua pantalonului (potrivită pentru utilizarea tactică). Mid-Ride (poziţie standard) - Poziţia tocului este aprox. la acelaşi nivel cu centura/cureaua pantalonului, e un nivel standard, (utilizare generală). Hi-Ride (poziţie înaltă) - Poziţia tocului este mai înaltă, deasupra centurii/curelei, o poziţie mai ridicată decât cea standard şi mai confortabilă pentru tocurile ascunse (concealment).
   Retenţia - Nivelurile de retenţie
   Tehnologia de producţie a holsterelor a progresat foarte mult, iar faptul că nu există un standard unitar impus/stabilit cu privire la testarea acestor produse au dus la naşterea unor denumiri / terminologii ce crează confuzie în privinţa descrieri nivelelor de retenţie. În majoritatea cazurilor, nivelul de retenţie declarat de foarte mulţi producători de tocuri nu se potrivesc între ele şi nici nu au aceeaşi însemnătate. Există însă un producător renumit ce are dezvoltat un set de teste pentru stabilirea nivelului de retenţie şi care, pentru a face mai uşoară înţelegerea lor, a definit clar terminologia nivelului de retenţie. Acest sistem de testare al nivelului de retenţie pentru holster se bazează pe o serie de teste simple care pot fi efectuate şi în teren de către utilizatorul final.
   Sunt folosite de foarte mulţi producători următoarele denumiri / terminologie în legătură cu această caracteristică a holsterelor: Nivel I Retenţie (Level I Retention), Nivel II Retenţie (Level II Retention) şi Nivel III Retenţie (Level III Retention), iar recent am remarcat că a apărut şi Nivel IV Retenţie (Level IV Retention). Spre exemplu, în cazul unui holster produs şi testat de producătorul respectiv, pentru a se califica la primul nivel (Level I Retention), acesta trebuie să suporte următorul test:
   Se simulează o smulgere cu toată forţa a armei din hoster de un adversar timp de 5 secunde. Direcţia în care se trage de armă nu este impusă, dar perioada de timp în care se aplică acestă încercare de smulgere este limitată la 5 secunde. Arma trebuie să rămână fixată în holster, iar tocul trebuie să rămână fixat / ataşat în continuare la utilizator. După această simulare utilizatorul trebuie să poată scoată şi băga normal arma în toc, fără să existe deformări care să împiedice ori să îngreuneze aceste operaţiuni. 
   Nu are rost să insistăm prea mult pe aceste teste, întucât ele sunt valabile doar pentru produsele unui singur producător, iar aşa cum am precizat anterior, aceste denumiri deşi sunt utilizate şi de alte firme din domeniu, ele nu descriu aceleaşi capacităţi. 
   Ce este important de reţinut la acest capitol al retenţiei hosterului, este că pentru majoritatea poliţiştilor, un toc - holster cu reţinere optimă este cel care oferă cel mai bun echilibru între rapiditatea scoaterii armei din toc şi securitatea armei atunci când se află introdusă în holster.
   Materiale din care sunt confecţionate tocurile (holster-ele) pentru arma de foc.
   Pielea - În trecut tocurile pentru arme de bună calitate erau fabricate din piele. Aceasta poate fi modelată, cusută în diferite forme, în funcţie de orice dorinţă. Bine întreţnute, tocurile din piele rezistă o perioadă mulţumitoare în timp şi vor avea un miros şi o senzaţie plăcută la atingere.
   Dezavantajul major este că necesită o întreţinere mai atentă, iar în general tocurile destinate serviciului sunt supuse unei uzuri mai accentuate faţă de altele, iar pielea devine moale în timp, îşi pierde forma şi este afectată de umezeală, spre exemplu de ploaie. Mai mult, multe dintre tocurile confecţionate din piele, după ceva timp şi uzură acumulată sunt predispuse să producă zgomot enervant - renumitul scârţâit, ce poate fi deranjant.
   Cordura - este un material foarte bun pentru confecţionarea echipamentelor de transport şi a diferitelor accesorii sportive. Este uşoară, se întreţine relativ uşor (necesită spălare din timp în timp cu peria) şi este ieftină de achiziţionat. A existat în trecut o problemă specifică de siguranţă în privinţa tocurilor confecţionate din cordură, mai exact se susţinea faptul că pistolul putea să tragă în timp ce se afla introdus în toc. Acest lucru se putea întâmpla deoarece cordura, prin natura sa, este mult mai moale faţă de piele sau materialele laminate şi multe modele nu aveau un contur ferm / rigid în zona gărzii trăgaciului. În prezent majoritatea tocurilor confecţionate din cordura au un fel de schelet interior din plastic dur care consolidează rigiditatea holster-ului şi elimină vechea problemă.
   Polimerul termolaminat - În anii '80 un fost agent FBI - Bill Rodgers a dezvoltat o metodă de combinare a plasticului (înlocuit ulterior cu diferiţi polimeri) cu pielea naturală printr-un proces de laminare (turnare) a acestor materiale, în acest fel transformând radical piaţa holsterelor. În timp şi alţi producători mai mult sau mai puţin renumiţi folosesc procese similare în liniile lor de producţie pentru holstere. 
   Polimerul termolaminat este în prezent considerat cel mai de bun şi eficient material pentru confecţionarea tocurilor datorită aspectului, longevităţii şi opţiunilor pe care le oferă. Acest material e rezistent la umezeală, nu îşi pierde forma în timp şi sunt foarte rezistente la şocuri şi zgârieturi.
   Mare atenţie, că nu toate tocurile de pe piaţă sunt confecţionate din polimer termolaminat. Multe holstere, în special cele provenite de la firme fără renume sunt de fapt confecţionate din plastic ordinar. În special porcăriile care se vând pe piaţa noastă de către magazinele de arme şi de airsoft, nu au absolut nicio legătură cu adevăratele holstere comercializate de firmele renumite şi specializate din piaţa accesoriilor pentru armele de foc. 
   În situaţia în care veţi achiziţiona o mizerie vândută de magazinele de airsoft ori chinezisme fabricate din plastic ce imită tocurile pentru arme, veţi constata că atunci când expuse la temperaturi ridicate (ex. dacă aveţi obiceiul de a vă păstra echipamentul în portbagajul maşinii în zilele din mijlocul verii), există riscul să le găsiţi deformate, ori să fie "sudate" în anumite zone de contact mai stâns, să se rupă etc.
   Revenind, ca şi concluzie polimer-ul laminat este un material foarte apreciat, mai ales în ceea ce priveşte capacitatea lui de a face faţă condiţiilor inerente muncii poliţie.
   Sunt foarte multe caracteristici, funcţii şi aspecte ale tocurilor moderne ce pot influenţa decisiv cumpărătorul unui asemenea produs, dar care nu pot fi toate prezentate într-o singură postare, pentru că ar devenii mult prea mare şi plictisitoare pentru cititor. Ce trebuie subliniat este faptul că majoritatea tocurilor pentru armă (holstere) vândute pe piaţa autohtonă sunt nişte porcării, nişte mizerii care nu au nicio legătură cu echipamentul de calitate, iar sfatul meu este să nu vă irosiţi banii pe ele. Dacă tot vreţi să vă achiziţionaţi un holster, mai bine economisiţi o perioadă mai mare de timp şi achiziţionaţi un produs de calitate provenit de la o firmă cu renume, pe care să-l purtaţi cu plăcere. Nu mai aruncaţi banii pe produse cumpărate de la tot felul de producători autohtoni ori de la magazine româneşti. Mai indicat este să vă documetaţi temeinic, căutaţi şi întrebaţi, inclusiv pe forum, iar după ce vă decideţi, achiziţionaţi holster-ul prin intermediul ebay ori Amazon, de la un producător/vânzător de peste Ocean. 
   Dacă aveţi întrebări vă rugăm să le postaţi în comentarii şi ne vom strădui să oferim un răspuns pertinent şi documentat.
  • Marius
   By Marius
   Solicitarea noastră privind înlocuirea armelor de serviciu aflate în dotarea poliţiştilor care îşi desfăşoară activitatea în structurile operative ale Poliţiei române şi semnalele de alarmă lansate nu au fost în zadar, au avut ecou, iar în prezent a început înlocuirea a armelor de serviciu cu pistoale Glock. Primii poliţişti care beneficiază de înnoirea armamentului din dotare, sunt cei din structurile de poliţie rutieră ale Capitalei. În această primă etapă, peste 100 de poliţişti care îşi desfăşoară activitea exclusiv în stradă, au fost dotaţi cu noile pistoale Glock 17 şi 19 Gen 4.
   Fostul ministru de Interne a declarat înainte de a părăsi funcţia, că Inspectoratul General al Poliţiei Române a întocmit un necesar de fonduri financiare pentru următorii şapte ani (2016 - 2022) în vederea înlocuirii progresive a vechilor arme de serviciu - pistoalele calibrul 7,65 mm Md. 1974 (Carpaţi) - cu pistoale moderne utilizate de structurile de poliţie din alte state europene.
   Sperăm ca în perioada următoare această acţiune să nu se oprească, astfel încât vechile armele de serviciu aflate în dotarea poliţiştilor din cadrul formaţiunilor operative să fie înlocuite în totalitate. Reamintim că solicitarea privind înlocuirea armelor de serviciu a luat naştere la începutul anului 2015 pe forumul de discuţii, ulterior în urma preluării de către mass-media a acestui demers al nostru, au fost publicate mai multe articole şi reportaje la TV, care au mediatizat solicitarea noastră. În septembrie 2015, deputatul sătmărean Gabor Kereskenyi s-a alăturat apelului nostru şi printr-o interpelare depusă la Camera Deputaților, a solicitat Ministerului de Interne să înlocuiească pistoalele aflate în dotarea poliţiştilor cu altele mai performante. Mulţumim pe această cale celor care ne-au sprijinit.
   De acum avem confirmarea că speranţa moare într-adevăr ultima.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.