Moderator Marius Posted November 27, 2011 Moderator Share Posted November 27, 2011 Îl am din martie 2011 şi l-am cumpărat de la reprezentanţa Glock România. Deja am fost de câteva ori cu el în poligon, iar până acum nu am ce să-i reproşez. Voi revenii cu mai multe detalii. 4 Link to comment
Kayne Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Marius, cu scuzele de rigoare, caci stiu ca ai mai spus.. cat a fost? Link to comment
Moderator Marius Posted November 27, 2011 Author Moderator Share Posted November 27, 2011 Exact 3150 lei 1 Link to comment
steff33 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 La fel e si al meu,tot de la Glock Romania luat. Azi am fost cu el in poligon sa-l testez si este ok. T rebuie sa ma obisnuiesc cu tragaciul, care este mai tare ca la gen. celelalte Link to comment
Dan Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 (edited) Foarte frumos. Sincer aş vrea să trăiesc zilele când Poliţia Română va fi dotată cu aşa ceva. Câtă diferenţă între acest pistol şi "pliciul" Carpaţi. Să îl stăpâneşti sănătos Marius. Aş fi bucuros să ne mai ţii la curent şi cu alte poze, eventual desfăcut şi păreri. Edited November 29, 2011 by Dan Link to comment
Moderator Marius Posted December 4, 2011 Author Moderator Share Posted December 4, 2011 Revin, aşa cum am promis şi expun succint motivele pentru care am ales Glock 17. La serviciu folosesc de mai bine de 5 ani un Glock 17 generaţia a II a, o armă ce se afla în dotarea Poliţiei Române de aprox. 10 ani, a tras mii de cartuşe, a fost utilizat fără niciun fel de menajamente, a suferit antrenamente zilnice la rece, trageri cu muniţie de toate felurile (de Sadu, braziliană, inclusiv testarea muniţiei cu miez de plumb etc.) iar arma funcţionează exact ca în prima zi, până acum fără niciun rateu. Având în vedere şi faptul că o cunosc foarte bine şi sunt obişnuit cu această armă, alegerea mea în privinţa armei personale nu a fost foarte grea. Cum am spus şi în prima postare, pistolul l-am achiziţionat în luna martie 2011 de la reprezentanţă, iar o data cu ea mi-am luat în plus o pârghie de eliberare a manşonului rapidă (slide stop lever extended), dar pe care nu am montat-o pe armă până acum. Tot la achiziţie am solicitat şi am primit în locul unuia dintre cele două încărcătoare standard de 17, un încărcător extins de 19, pentru că la serviciu toate încărcătoarele sunt de acest fel şi îmi doream să am ambele opţiuni. Pentru portul armei am optat la o borseta, foarte utilă, pe care o puteţi vedea aici: 1 Link to comment
steff33 Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Din curiozitate, cate cartuse a-ti tras cel mai mult la o tragere cu glock17 g4? Link to comment
Moderator Marius Posted December 11, 2011 Author Moderator Share Posted December 11, 2011 Mai puţin de 50, niciodată. Link to comment
steff33 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Am o intrebare Marius, la glock-ul tau ce scrie pe arcul recuperator/ 02,03 sau 04? Pe al meu scrie 02. Link to comment
Moderator Marius Posted December 13, 2011 Author Moderator Share Posted December 13, 2011 De la Glock România mi-au spus că arcul recuperator pentru Glock-ul 17 gen 4 poate să aibă inscripţionat 01 sau 02, iar inscripţiile 03 şi 04 sunt doar la Glock 19. Nu ştiu cât de adevărată este afirmaţia, dar ce ştiu sigur, este că eu am inscripţionat arcul cu 02. Am tras cu muniţie de Sadu cât şi Sellier & Bellot (cehă) şi nu am avut absolut nicio problemă. Link to comment
steff33 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Mersi frumos pt. informatie . Eu tot de la dl. Pavelescu l-am luat luna trecuta. Link to comment
Moderator Marius Posted January 21, 2012 Author Moderator Share Posted January 21, 2012 Având în vedere că începând cu septembrie 2011 Glock a anunțat o campanie de ”recall” la pistoalele gen 4, pentru schimbarea arcului recuperator și chiar dacă nu am avut nicio problemă, cu toate că am tras destul de mult cu arma în poligon, am zis că nu strică să solicit producătorului înlocuirea arcului recuperator. Ca să vedeți clar despre ce e vorba, am făcut câteva fotografii: Singura diferență ce am observat-o este adăugarea unui ghidaj în capătul exteror. Voi revenii cu detalii privind comportamentul armei după prima vizită în poligon. 2 Link to comment
vid313 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Marius unde ai solicitat producatorului inlocuirea arcului recuperator? Poti pune aici un mail, numar de telefon sau adresa? Multumesc! Link to comment
steff33 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Marius, ai fost la glock Romania si ai schimbat arcul? Cat a costat? Link to comment
Moderator Marius Posted January 22, 2012 Author Moderator Share Posted January 22, 2012 Da, la Glock România. E gratis, costurile sunt suportate de producător. Link to comment
steff33 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Mersi, maine ma duc si eu la ei. Am fost si sapt. trecuta sa schimb conectorul la tragaci, am pus de 2 kf si m-a costat 40 lei. Apoi la poligon sa vad cum e si dupa ce schimb arcul. Link to comment
Moderator Marius Posted January 22, 2012 Author Moderator Share Posted January 22, 2012 Eu sunt de părere că schimbarea arcului recuperator e doar un moft, pentru că am folosit intens pistolul în poligon cu primul model de arc și nu am avut absolut nici măcar un rateu, nimic. Link to comment
Moderator Marius Posted February 12, 2012 Author Moderator Share Posted February 12, 2012 Săptămâna asta făcut o vizita la poligon. Am folosit o cutie Sellier & Bellot și una Geco. 3 Link to comment
Member Motoboom Posted February 12, 2012 Member Share Posted February 12, 2012 Geco sunt facute de nemti, de RWS din cate stiu. Marius, astea de ai tras tu cu ele, de la geco, sunt FMJ-uri? ce pret? mai mic sau mai mare decat S&B? Link to comment
Active member bozo Posted February 12, 2012 Active member Share Posted February 12, 2012 da, fmj, am avut si eu 2 cutii. Nu am avut probleme cu ele. am dat 1.2 lei pe cartus Link to comment
steff33 Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 (edited) Si tinta cum arata acum ? Geco sunt foarte bune, mie asa mi s-au parut. Edited February 12, 2012 by steff33 Link to comment
Moderator Marius Posted February 12, 2012 Author Moderator Share Posted February 12, 2012 Sellier & Bellot - 57 lei/cutia (50buc) Geco - 56 lei/cutia (50buc) Cum a spus și Bozo, sunt FMJ. Link to comment
Moderator Marius Posted February 21, 2012 Author Moderator Share Posted February 21, 2012 Azi am mai făcut o "vizită" în poligon. 3 Link to comment
steff33 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 (edited) Unde e, la joita? Cat e ora acolo? Frumos tras, bravo... Cum e cu patul atasat? Edited February 22, 2012 by steff33 Link to comment
Moderator Marius Posted February 22, 2012 Author Moderator Share Posted February 22, 2012 Da, la Joiţa este. Am vrut să văd şi poligonul de acolo. Preţul e tot ca la UTI, 100 lei/oră. Pistol Carabine Conversion (parcă asta e denumirea, nu ştiu exact) e foarte mişto, oferă o precizie foarte bună, chiar sunt impresionat de cum poate transforma un Glock 17 aceasta unealtă. Cea folosita în poligon era dotată cu sistem de ochire red dot. Superb! 4 Link to comment
Recommended Posts