Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

@raduta, ca sa nu mai insisti, iti spun cu "subiect si predicat": ceea ce ne ceri tu este ilegal! De ce crezi oare ca nu sunt deja postate pe internet ori facebook?! Pentru ca sunt secrete si ca sa nu ne asculte "civilii"!

Publicat

Poate comunica cu mine :))   

P.S. Abia astept sa ne revedem pe 26 mai la ROCOP, o sa am multe noutati :clip:

18670791_1884840995118113_8936667272445746883_n.jpg

12279049_1636679336600948_2744686771038377109_n.jpg

• Apreciez 2
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Salut! 

NU SUNT POLIȚIST!  Dar pot să îți dau câteva informații secrete...

Canalele și frecvențele folosite diferă în funcție de regiune. În cazul Mureșului, frecvența e 88.4 FM.

Pe frecvența asta vei auzi diverse comunicații codate. Există cuvinte-cheie pentru fiecare departament și tip de infracțiune. Poți descifra comunicațiile astfel:

Motörhead = Divizia rutieră

Metallica = Furturi de fier vechi

Iris = Plante interzise prin lege

Alice in Chains = Trafic uman

Guns&Roses = Divizia de arme și muniții

Megadeth = Arme de distrugere în masă

Black Sabbath = Operațiuni secrete desfășurate doar de vineri seara până sâmbătă seara

Cargo = Furturi din vehicule comerciale (ocazional, contrabandă de țigări)

Ac/Dc = Branșări ilegale și furt de energie electrică

Gaz pe Foc = Incendiere premeditată

Anthrax = Terorism cu agenți biologici

Led Zeppelin = Drone neînregistrate la AACR

The Who = Neprezentarea documentelor pentru stabilirea identității

Bere Gratis = Comercializarea de produse alcoolice fără acest drept

Foo Fighters = Organizarea de acțiuni violente împotriva ”Foo” fără autorizație în acest sens

Baftă!

Putem elabora o listă completă a cuvintelor-cheie dacă lumea de pe forum ar fi interesată. :emo-yessir:

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat

@Zorak, mai exista si varianta "Nu vă mai drogaț' ", dar numai in cercuri restranse.

• Apreciez 1
  • 1 an mai târziu...
Publicat

Salut. Numele meu e Lucian. Am si eu niste curiozitati daca nu va deranjez. Eu locuiesc in Craiova. Am intrat in posesia unei statii emisie receptie, o chinezarie de 5 wati, dar are frecvente reglabila whf si uhf. Ideea ca nu sunt un initiat in domeniu si de curiozitate asi vrea sa aud si eu ceva, vreo companoe de taxi, ceva, dar cu functia de scan nu reusesc sa prin nimic. Intrebarea mea este, sti cumva vreo frecventa?

Multumesc foarte mult.

• 1 an mai târziu...
  • Membru
Publicat

Sa inceapa concursul de intrebari idioate. 
Sa intrebi politistii pe ce canal comunica tot politistii in timpul serviciului e una dintre ele. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.