Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Sub banii astia mi-am luat Glock GEN 4 . Nu vad pentru ce motiv mi-as cumpara o arma netestata in timp...

Pareri de la cei care au tras cu ea?

Modificat de arcan
  • Membru
Publicat

eu nu cred ca o sa aiba succes la pretul asta. De ce sa cumpar o copie Glock, cand pot sa imi cumpar originalul la acelas pret?

• Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Caracalul nu este o copie dupa glock, se aseamana dar constructiv este o arma de sinestatatoare. Referitor la pret este o diferenta de 500 ron intre cele doua arme .Pentru cei interesati va invitam sa i-l vedeti. Pentru teste dupa sarbatori.

• Membru
Publicat (modificat)

Se gaseste si Glock la banii astia.

La cate asemanari sunt din punct de vedere constructiv, putem sa banuim de unde s-au "copiat" aceste asemanari. O sa fie greu sa se impuna in conditiile astea, mai ales ca Glock a fost testat de foarte multi oameni timp indelungat, iar Caracalul este relativ nou. Asteptam totusi testele, s-ar putea sa faca o surpriza.

Modificat de bozo
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Am fost chiar astazi la magazin sa vad Caracal-ul . Arata bine, se simte bine, are mai putine parti componente decat Glock-ul(28 vs 34), pretul este atractiv, review-urile sunt favorabile, dar...... cum spuneati si voi mai sus, pana nu tragi cu el nu poti sa compari! Chiar sunt tentat sa-l cumpar!

Cu toate acestea, daca as avea de ales intre un Glock si un Caracal la acelasi pret, as alege Glock-ul ptr. ca il stim cu totii, a fost testat in timp, etc.

Dar cei care au cumparat Glock-ul imediat dupa aparitie? Si ei s-au confruntat cu aceeasi dilema in fata noului....

Eu nu am reusit sa gasesc Glock 19 la acelasi pret sau sub cel al Caracal-ului C... ca mi-ar fi usor sa ma decid :)

arcan, bozo,va rog, ma puteti ajuta cu o informatie, ceva? eventual un link sau o adresa de magazin?

Multumiri!

• Membru
Publicat

eu zic sa iti iei glock sau steyr daca vrei pistol de genul asta. Merge chiar si S&W

• Apreciez 2
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

Cei de la Caracal au avut placuta surpriza ca arma dezvoltata de ei sa fie declarata cel mai bun nou pistol al anului 2012 prezentat la cea mai mare expozitie de armament din lume organizata in Las Vegas, SHOT Show 2012.

Iata recenzia celor de la Guns&Ammo.

http://www.gunsandammo.com/2012/01/31/caracal-pistol-best-new-handgun-for-2012/

Oricum a inceput sa dea coltul ierbii asa ca pregatiti berea, eu pregatesc armele si munitia.

• Membru
Publicat

Bine asa. Daca e nevoie putem aduce si noi alte pistoale pentru comparatii.

Publicat (modificat)

O sa fim prezenti la

Concurs AR Precision

Locatie Complexul de tir "Anatolie Salceanu" - Joita

Disciplina - Precizie 25m

Data 21.04.2012

Modificat de Administrator
Eliminare link. Daca ai informatii mai multe le poti posta fara nicio grija aici, nu e nicio problema, e spatiu suficient, dar inceteaza sa mai postezi link-uri catre alte site-uri.
Publicat (modificat)

Cei de la Caracal au avut placuta surpriza ca arma dezvoltata de ei sa fie declarata cel mai bun nou pistol al anului 2012 prezentat la cea mai mare expozitie de armament din lume organizata in Las Vegas, SHOT Show 2012.

Iata recenzia celor de la Guns&Ammo.

Pai.... nu pot decat sa ma bucur ca l-am cumparat, nu? Mai am doar sa-i fac proba!

Apropos! La poligonul din Joita au si munitie de vanzare, sau trebuie sa-ti aduci personal?

Modificat de zothik
  • Moderator
Publicat

Da, au munite de vanzare cei de la Joita, dar pretul e mai mare, aproape dublu fata de pretul din magazine.

Mai gasesti informatii despre poligoanele de tragere in topicul dedicat:

Publicat

Merci, chiar nu observasem topicul acesta... de fapt, ptr. ca aveam deja cunostinta despre existenta acestor doua poligoane din Bucuresti, nici nu l-am cautat!

Oricum, foarte tare modul in care este speculat pretul munitiei la poligoane avand in vedere prevederea legala prin care nu putem detine mai mult de 50 de cartuse; practic daca vrei sa tragi 100-200 de cartuse, intre achizitie si tragere esti in ilegalitate... astfel esti cumva obligat sa le cumperi din poligon la pret dublu... pacat!

Publicat

Cum am promis in 21-04-2012 am organizat o prezentare a pistolului Caracal si iata ce a iesit.

Publicat

Nu inteleg de ce orice element prezentat era in comparatie cu ,,la glock,, ? E concurentul direct al Glock? Sau?

Mi-a placut ca are recul mic. Si am mai inteles ca tragaciul merge usor ,,nu ca la glock,,...

Parca nu are identitate proprie acest pistol.E cam ca si comunitarii cu politia.

Oricum cand vin la Bucuresti,vreau sa trag si eu cu el....

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

GUNSMITH daca tot ai asa de bun pistolul faceti o propunere la MAI poate ne doteaza cu asa ceva si scapam si noi de prastiile astea :clip:

Publicat

Nu inteleg de ce orice element prezentat era in comparatie cu ,,la glock"

pentru ca "americanizarea" trebuie sa lucreze multilateral dezvoltat. cea mai buna mancare este la .... cei mai bunichiloti sunt la ... cel mai bun telefon este la ... cel mai bun pistol este la ...

in consecinta restul este cih, iar cei care nu adopta aceste postulate sunt impotriva curentului si dusman al poporului.

@ arcan - iti dadusem o bila verde, dar vad ca a fost anulata de una rosie :(

va urez ... 1 MAI MUNCITORESC !!!

• Moderator
Publicat

Păi Glock-ul este făcut de austrieci, ce treabă au americanii cu el?

• Apreciez 3
Publicat

Asta era si ideea.Caracal fiind american, orice altceva este de cacat.Si mai ales Glock care este lider mondial.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Din câte știam eu Caracal nu este american, ci este făcut în Emiratele Arabe, după o licență sau sub colaborarea nemților de la HK.

Publicat

American intre ghilimele...(pe care am omis sa le pun).

Adica pe principiul ,,ma compr cu al buna, ca sa creada lumea ca si eu sunt bun,,.

Vezi comunitari vs politie.

• Apreciez 1
Publicat

Comparatia cu Glock-ul este facuta din mai multe motive,unul ar fi ca ambele arme fac parte din aceasi clasa, il compari cu ceva cunoscut, nu poti face comparatie cu ceva pe care nimeni nu-l cunoaste. La prezentarea din poligon a fost solicitata aceasta comparatie. Persoana care a facut prezentarea este posesor de Glock.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.