Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Dan, saptamana asta sunt la dispozitia ta. In functie de timpul tau liber...ne vedem.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Luni sunt la Capitala, dupa ce termin cu radaru poate are timp cineva de un suc o cafea.

• Membru
Publicat (modificat)

Cineva prin Ploiesti astazi, 10 aug?  :hmmmt:

Sunt plecat din oras weekend-ul asta :) Iti aratam vestita "Patria Hotilor"

Saptamana viitoare, incepand de pe 16 sau 17 sunt la mare. Dau o apa/cola/bere daca e cineva pe acolo.

Modificat de zzabest
Publicat

@zzabest : nu e bai, e posibil sa ajung mai des in zona, tinem legatura

@Rusy: mii de scuze, am avut o zi ca la nebuni... dar promit ca ma revansez.... 

in alta ordine de idei, maine plec intró mica excursie prin tara... traseul il dau mai jos.... ce colegi sunt in zona, sa dea un semn.... stima!

joi: ruta Bucuresti-Pitesti-Targu Jiu- Petrosani-Hateg.

vineri: Hd- Sarmisegetuza - Anina

sambata: Drobeta Tg Severin - Portile de Fier - Cazanele Dunarii

duminica: Drobeta- Craiova-Pitesti-Bucuresti.

astea sunt niste repere pe unde ma opresc.... daca sunteti disponiibil si in zona, dati un semn...  :emo-yessir:

Publicat

dupa 1400 km si o gramada de aventuri, am ajuns inapoi acasa... superbe peisaje, 4 zile de vis, dar obositor ca naiba...  :beer:

Publicat (modificat)

Bine ai ajuns acasa sanatos!  :good:

Modificat de Eduard
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Maine trebuie sa ajung cu duba la Bascov in jud, Arges la un service pentru un schimb de placute frana, daca e vreun coleg de pe forum liber, maine putem pierde ceva timp la o cafea...

PS: nu conteaza la ce serviciu lucreaza, eu sunt coleg cu toti politistii! si coleg de forum cu toti userii!  :clip:

Modificat de eti
  • Apreciez 4
  • 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Pe la 11, maine sunt prin poligon pe la nea Gigi Sima, care sunteti liberi sa probati niste arme...

• Membru
Publicat

Astazi merg la Miercurea Ciuc, daca e cineva pe traseu sa dea un semn la 0741 711 592.

• Membru
Publicat

De azi pana saptamana viitoare sunt prin bucuresti. Daca sunteti liberi si nu aveti ce face, poate ne vedem la un ceai.

Vreau sa merg in poligon la UTI, care va bagati?

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Saptamana asta am reusit de mi-am luat concediu si am decis sa fac Craciunul departe de casa.. adica in Cluj. Mi s-a spus ca sarbatorile se simt altfel in Ardeal si nu am putut rezista tentatiei...  :naughty: Daca e cineva in zona cu chef de o cafa, mi-ar face placere... foarte posibil sambata/ duminica sa ajung si prin Timisoara...  :emo-yessir:

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Care nu aveti ce face vineri, sunt in trecere prin Bucuresti, poate ne vedem la un ceai. 

• 4 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Mâine ajung prin Bucuresti. E disponibil cineva pentru o cafea? Dacă este cineva dispus, dati-mi un semn printr-un mesaj privat.

• Membru
Publicat

Dragii mei, cu excepția weekendului cand plec la Valcea, pana pe 18 sunt pe la Cluj, la Septimiu Muresan, la cursuri pe Projekt BIA. Daca e vreun coleg doritor sa ne vedem la un Chico, hola at me.:)

Publicat

Maine de dimineata sunt in Targu Mures. Cine doreste sa savuram o cafea, cu cea mai mare placere.

• 5 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Joi ajung în Cluj Napoca. Dacă e vreun coleg (de forum) liber între 09-15, îl invit la o cafea.

• 7 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Vreun coleg din București care vrea să iasă la o cafea săptămâna aceasta ?

• 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
Publicat

Colegii din Constanta... Poate ieșim la un ceai... Era odată CopsClub. Mai știți? Intrai în bar doar dacă erai polițist. Sunt curios dacă în țară sunt baruri asemănătoare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.