Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Va propun ca in acest topic sa discutam despre drumurile pe care le facem prin tara, cu diverse ocazii, pentru a cere lamuriri despre traseu, detalii de prin zona respectiva si eventual sa ne si vedem pe la vreun cico cu colegii din zona respectiva sau pe traseu.

Asa ca o sa incep eu.

Saptamana viitoare, e posibil sa ajung pe la Slanic Moldova pt cateva zile. Care esti de prin zona, sa bem un cico?

Ce traseu imi recomandati din Craiova catre Slanic-Moldova?

Pitesti-Bran-Slanic Moldova sau sa cobor pe Bucuresti-Buzau-Focasani ori sa urc pe sus pe Sibiu-Fagaras ?

Apropo, stiti cumva daca exista semnal la RDS acolo in Slanic Moldova?

Publicat

Am sa te tin la curent despre existenta semnalului RDS in Slanic...din cate stiu, ar trebui sa fie...mai vb...

• Moderator
Publicat

Daca te referi la politisti, raspunsul este nu. E valabil pentru toti membrii acestui forum.

Publicat

Ok..pai daca treci prin Bacau ma ofer sa fiu ghid sau daca ai nevoie de ceva cu cea mai mare placere te ajut....:)

• Moderator
Publicat

Merci. pt info.

Adevarul ca nici pe harta de pe site-ul lor nu pare a fi, dar voiam si o confirmare mai de incredere.

• Moderator
Publicat

Dragi colegi, am ajuns si inca sunt in Slanic Moldova. Am avut ocazia sa ma intalnesc cu vox si cu cerasela.

Le multumesc si aici pentru bunavointa lor si ajutorul acordat.

E foarte placut si mult mai linistitor ca atunci cand calatoresti prin tara sa stii ca ai niste colegi/prieteni dispusi sa te ajute cu un sfat, o indrumare sau orice alta problema si cu care sa te poti vedea la o cafea. Va multumesc.

Maine plec acasa, iar cei care ajungeti prin Craiova, nu ezitati sa ma contactati.

Cea mai tare fotografie pe care am facut-o pe aici: :naughty:

15103030c6rfgo1i.png

• Apreciez 2
Publicat

Cu multa placere Catalin, imi pare rau ca nu ai mai stat, sper sa ne revedem cat mai curand..:)

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Sunt prin Bucuresti. Daca aveti timp disponibil pt. un ceai/cafea etc. nu ezitati sa-mi dati un mesaj personal.

Numai bine.

• 2 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Bine ai venit! Puteam eu daca spuneai din timp.

Modificat de coosstti
Publicat

Daca ajunge cineva prin Maramuresul istoric sa nu ezite si sa ma contacteze.

• 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

In Bucuresti, daca aveti timp disponibil pt. un ceai/cafea etc. postati aici si stabilim impreuna unde si cand.

Publicat (modificat)

Marius, mi-ar placea sa ne intalnim ca sa stam la o poveste. Pana cand stai? Maine as fi mai liber, de luni incep lucrul.

Modificat de benkb
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Marius si Arcan, din ce am vorbit la telefon in ultimele zile, astept un semn de la voi daca ajungeti in centru capitalei, sunt toate sansele sa fiu la munca, dar daca se poate apreciez maxim sa stabilim macar sa schimbam o vorba fata in fata.

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Maine ajung prin Iasi, cine e dispus sa bea o limonada si sa ma ghideze/informeze spre Gradina Botanica, sa dea un semn :)

• Membru
Publicat

Maine ajung prin Iasi, cine e dispus sa bea o limonada si sa ma ghideze/informeze spre Gradina Botanica, sa dea un semn :)

Ai numărul meu de telefon, dai un semn când eşti prin Iaşi.

Cam la ce oră vii ca să nu cumva să fiu plecat la pescuit? :hmmmt:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.