Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Cu aproximatie, pe bucata de drum insemnata, sigur il intalnesti pe @Rusy. Asa ca, aveti grija, circulati cu atentie, sigur nu va fi indulgent  :D !

captureje.PNG

Modificat de Eduard
  • Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Atunci îi bine, să ştiu să-i duc un suc rece. :good:

• Moderator
Publicat

Pe traseul acela, sucul este mai rece decat in restul tarii :)

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

@bogdanel cu aprox cam pe la oa 14 daca nu ne baga sefu iar pe pietoni in municipiu cum a facut azi. Cred ca tu ai inteles Orasul Covasna si intradevar pe acolo nu treci dar ti-a exemplificat exact Eduard unde voi fi.

@vinetu in zilele de week-end sa te inhami cu rabdare, am inteles ca e full si eu vreau sa merg vara asta acolo.

Modificat de Rusy
  • Membru
Publicat

@bogdanel cu aprox cam pe la oa 14 daca nu ne baga sefu iar pe pietoni in municipiu cum a facut azi. Cred ca tu ai inteles Orasul Covasna si intradevar pe acolo nu treci dar ti-a exemplificat exact Eduard unde voi fi.

@vinetu in zilele de week-end sa te inhami cu rabdare, am inteles ca e full si eu vreau sa merg vara asta acolo.

Ne vedem pe traseu, în jur de 10 plec din Iași.
Publicat

Bogdanel din pacate nu ne vedem sunt pe un alt traseu, mai precis aici: Pozitie_zps80081b43.png

Vinetu nu pot imi doresc foarte mult sa merg dar am sa ma duc cand voi fi in concediu iar duminica voi fi la un botez. Oricum cred ca vei venii cu o impresie foarte buna.

• Membru
Publicat

Bogdanel din pacate nu ne vedem sunt pe un alt traseu, mai precis aici: Pozitie_zps80081b43.png

Vinetu nu pot imi doresc foarte mult sa merg dar am sa ma duc cand voi fi in concediu iar duminica voi fi la un botez. Oricum cred ca vei venii cu o impresie foarte buna.

Atunci ne-om vedea data viitoare!
  • Membru
Publicat

Am trecut prin Covasna, acum, erau băieții cu un MCV foliat.

Tu nu?

Publicat

Ala e al meu :) dar eu am fost liber sambata si duminica, erau la Chichis.

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Craioveni, care sunteti liberi? Pierd vreo doua ceasuri prin Craiova si nu am cu cine bea o cafea...

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Cei din București, dacă dacă aveți timp liber săptămâna asta, în orice zi după-amiază, ne putem vedea la un pahar de vorbă.

• Membru
Publicat

Care sunteti prin zona cei din VL. Sunt pe la IPJ VL...

• Membru
Publicat

Cei din București, dacă dacă aveți timp liber săptămâna asta, în orice zi după-amiază, ne putem vedea la un pahar de vorbă.

Eu am ajuns la Severin, dar in perioada 10-11 iulie sunt in Craiova, daca ai timp ne vedem atunci.

Publicat

Marius, mai esti azi? Daca ai si chef... ca joi am ratat ocazia sa ne intalnim... cheers!

• Moderator
Publicat

Marius, mai esti azi? Daca ai si chef... ca joi am ratat ocazia sa ne intalnim... cheers!

Nu mai sunt în Bucureşti.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.