Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

La sfârșitul acestei săptămâni sunt constănțeni sau de prin împrejurimi, amatori să ne vedem la un cico?

Publicat

Am postat si in topicul Chat Off-Topic.

Eu sunt dispus sa vin sambata.

Daca tot a luat initiativa,VladM poate stabileste si o locatie.

Publicat

Doresc sa cunosc un politist de proximitate din Timisoara, sa-l rog ceva. Eu sunt din Botosani. Multumesc

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

in perioada 22-29.07 sunt prin Constanta, daca sunt colegi care nu au ce face, poate ne vedem la o apa plata.

Dan cu tine sigur ma intalnesc! :beer:

In Constanta gasesc magazin de arme si munitii, locatia...multumesc

Modificat de eti
  • Apreciez 1
Publicat

In ziua de 22 ma deplasez spre Brasov unde am sa-mi pierd timpul pana pe 28-29. Mi-ar face placere sa ma intretin cu colegi din zona la o apa plata, minerala sau o bere fara alcool.

• Apreciez 1
Publicat

Cine are drum prin TM este asteptat.Trebuie doar sa ma anunte... :beer:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

@eti

Daca vii in Constanta maine poate organizam o intalnire,probabil mai sunt si alti forumisti in zona.

Cand ai folosit termenul coleg probabil te-ai gandit la politisti.

Eu sunt agent de penitenciare si sincer,avand in vedere sensibilitatea politistilor,in cele mai multe cazuri intemeiata,avand in vedere impostura unora ce vor sa para ceea ce nu sunt, nu stiu daca ne putem apela cu termenul coleg...

In fine,colegi de forum suntem oricum... :)

Cu toate ca apreciez Politia Romana vreau sa spun ca eu nu am vreun complex de inferioritate.

Am observat totusi ca si pe la noi la penitenciare sunt unii ce au epoleti de politie (barete si stelute albe) noi avand galbene.

Ma rog,fiecare gandeste cum vrea si raspunde pentru ceea ce face dar personal sunt onorat ca sunt functionar public cu statut special in Ministerul Justitiei.

Modificat de reddog
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Weekend-ul viitor (preferabil Sâmbată 18 august) se bagă cineva la o plimbare pe Transalpina? :naughty:

Publicat

hmm... más baga.. sa vad ce bani mai am... daca e vin cu motorul... desi e amortizorul spate dus... tu cu ce mergi Marius...? :clip:

• Membru
Publicat

Marius, plecarea sambata dimineata si ne intoarcem seara?

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Astăzi am spart gheața la Craiova, deși afară este o căldură greu de suportat și ne-am întâlnit la o cafea, trei membri activi de pe politisti.ro.

Am fost eu, Ben și Marius la taifas. Și sunt semne că vom permanetiza această întâlneală a forumiștilor de pe politisti.ro.

Dacă mai sunt și alți amatori din Craiova sau împrejurimi ori cei care ajungeți pe aici la sfârșit de săptămână, nu ezitați să dați un semn aici și să vă alăturați nouă la o porție de taifas și o cafea.

• Apreciez 2
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Maine dimineata pe la ora 09.00 plec spre Tecuci unde am niste treaburi si trec prin Vaslui si Barlad. Ma pot opri pentru a servi o cafea si un pahar cu apa la un mic taifas.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna dimineata!

Maine plec spre Oltenia, mai exact Caracal-Dobrosloveni-Comanca.

Aici sunt toate neamurile mele.

Merg sa omagiez memoria tatalui meu Oprea Andrei, fost cadru M.A.i ,decedat acum sapte ani.

Pentru mine tatal meu este cel mai mare om din lume.

Mi-ar face placere sa-i reantalnesc pe politistii din zona.

PS: Astazi, fiind ziua Armatei Romane, ii salut pe toti cei ce sunt in slujba natiunii.Traiasca Romania!

Publicat

Nu. Avand ca reper orasul Caracal, Comanca este in sud,langa faimoasa baza militara de la Deveselu iar Dobrosloveni in nord,pe drumul spre Slatina.

• 5 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Craioveni, maine dupa pranz sunt in "misiune" pe la voi, care sunteti liberi, poate ne vedem la un ceai.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.