Jump to content
POLITISTI.ro

Am fost implicată într-un accident rutier

Anda0225

Recommended Posts

Bună ziua ! Aseară circulam regulamentar pe un drum județean . Doream să întorc deoarece greșisem drumul . M-am asigurat în oglinzi ( pentru că am obiceiul să mă uit in toate cele 3 oglinzi ale mașinii ) , la o distanță de mai bine de 100 de metri văd o mașină în spatele meu . Având timp pentru executarea manevrei am semnalizat , m-am uitat încă o dată în oglinda din stânga mea și m-am angajat în executare . Intrasem deja cu rotile din fața pe podișcă , când , mă uit în stânga mașina pe care o văzusem in spatele meu , fără semnal de depășire,  pe contrasens,  m-a lovit din plin cu o viteză ilegală . Șoferul care m-a lovit susține că eu sunt vinovată , în timp ce eu încă tremur din cauza socului pe care l-am avut . Am nevoie de părerile dumneavoastră . Vă mulțumesc ! 

D0AB89FC-763A-4AA1-8CA3-C2E36231020B.jpeg

8BBE4FA3-0E86-4383-BAF4-45546F7914C2.jpeg

ABD5B05E-787E-4DB3-BFBD-54549AD17999.jpeg

89403284-1E3F-45E4-9147-BD711EB8EAC6.jpeg

Edited by Anda0225
Greșeli
  • Moderator

Din pacate, din ceea ce ne spui aici, esti vinovata de producerea accidentului. Conducatorul auto este obligat sa se asigure inainte de efectuarea oricarei manevre, inclusiv intoarcerea, ca o poate realiza fara a pune in pericol ceilalti participanti la trafic. 

• 1 year later...

Imi pare rau sa iti spun, dar esti 100% vinovata. Trebuia sa te asiguri si sa nu iti lasi increderea in participantii la trafic ca iti vor da prioritate. :(

Edited by liviugsx