Jump to content
POLITISTI.ro

Am fost implicată într-un accident rutier

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Bună ziua ! Aseară circulam regulamentar pe un drum județean . Doream să întorc deoarece greșisem drumul . M-am asigurat în oglinzi ( pentru că am obiceiul să mă uit in toate cele 3 oglinzi ale mașinii ) , la o distanță de mai bine de 100 de metri văd o mașină în spatele meu . Având timp pentru executarea manevrei am semnalizat , m-am uitat încă o dată în oglinda din stânga mea și m-am angajat în executare . Intrasem deja cu rotile din fața pe podișcă , când , mă uit în stânga mașina pe care o văzusem in spatele meu , fără semnal de depășire,  pe contrasens,  m-a lovit din plin cu o viteză ilegală . Șoferul care m-a lovit susține că eu sunt vinovată , în timp ce eu încă tremur din cauza socului pe care l-am avut . Am nevoie de părerile dumneavoastră . Vă mulțumesc ! 

D0AB89FC-763A-4AA1-8CA3-C2E36231020B.jpeg

8BBE4FA3-0E86-4383-BAF4-45546F7914C2.jpeg

ABD5B05E-787E-4DB3-BFBD-54549AD17999.jpeg

89403284-1E3F-45E4-9147-BD711EB8EAC6.jpeg

Modificat de Anda0225
Greșeli
  • Membru
Publicat

Din pacate, din ceea ce ne spui aici, esti vinovata de producerea accidentului. Conducatorul auto este obligat sa se asigure inainte de efectuarea oricarei manevre, inclusiv intoarcerea, ca o poate realiza fara a pune in pericol ceilalti participanti la trafic. 

• 1 an mai târziu...
Publicat (modificat)

Imi pare rau sa iti spun, dar esti 100% vinovata. Trebuia sa te asiguri si sa nu iti lasi increderea in participantii la trafic ca iti vor da prioritate. :(

Modificat de liviugsx

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.