Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0
Anda0225

Am fost implicată într-un accident rutier

Question

Anda0225

Bună ziua ! Aseară circulam regulamentar pe un drum județean . Doream să întorc deoarece greșisem drumul . M-am asigurat în oglinzi ( pentru că am obiceiul să mă uit in toate cele 3 oglinzi ale mașinii ) , la o distanță de mai bine de 100 de metri văd o mașină în spatele meu . Având timp pentru executarea manevrei am semnalizat , m-am uitat încă o dată în oglinda din stânga mea și m-am angajat în executare . Intrasem deja cu rotile din fața pe podișcă , când , mă uit în stânga mașina pe care o văzusem in spatele meu , fără semnal de depășire,  pe contrasens,  m-a lovit din plin cu o viteză ilegală . Șoferul care m-a lovit susține că eu sunt vinovată , în timp ce eu încă tremur din cauza socului pe care l-am avut . Am nevoie de părerile dumneavoastră . Vă mulțumesc ! 

D0AB89FC-763A-4AA1-8CA3-C2E36231020B.jpeg

8BBE4FA3-0E86-4383-BAF4-45546F7914C2.jpeg

ABD5B05E-787E-4DB3-BFBD-54549AD17999.jpeg

89403284-1E3F-45E4-9147-BD711EB8EAC6.jpeg

Edited by Anda0225
Greșeli

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
Cristi

Din pacate, din ceea ce ne spui aici, esti vinovata de producerea accidentului. Conducatorul auto este obligat sa se asigure inainte de efectuarea oricarei manevre, inclusiv intoarcerea, ca o poate realiza fara a pune in pericol ceilalti participanti la trafic. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
liviugsx

Imi pare rau sa iti spun, dar esti 100% vinovata. Trebuia sa te asiguri si sa nu iti lasi increderea in participantii la trafic ca iti vor da prioritate. :(

Edited by liviugsx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • vpa
   By vpa
   Buna ziua,
    
   In 14.06.2014 am fost implicat intr-un accident, lovind din spate un autovehicul care voia sa o ia la stg. In urma lui, 2 persoane din masina lovita au fost duse la spital. Una a iesit imediat, neavand nimic, cealalta a primit 22 zile de ingrijiri medicale, avand coastele fracturate pentru ca nu purta centura de siguranta.
    
   Mi s-a retinut permisul si mi s-a deschis dosar penal. In fiecare luna, am mers la Parchet pentru prelungirea dovezii de circulatie. 
    
   Am doua intrebari pt dumneavoastra:
    
   1. Dosarul este inca la Politie. Pot face ceva pt a urgenta trimiterea lui si solutionarea lui ?
    
   2. Daca se va solutiona cu NUP, ce pedepse pot primi ? Mi se va suspenda permisul ?
    
    
   Multumesc anticipat pt raspunsuri !
  • Galben
   By Galben
   Buna ziua,
    
   La inceputul lunii februarie am fost lovit in trafic de un alt autovehicul ce efectua o intoarcere pe linia continua dubla. Impactul a fost relativ usor, fara victime. In urma impactului, oglinda, bara din fata si aripa mi-au fost afectate.
   Dupa impact, doamna care conducea masina care a provocat accidentul si-a parcat autovehiculul la 5 metri distanta apoi a parasit masina si locul accidentului in fuga. M-am prezentat la politie si am reclamat accidentul, cei de acolo spuandu-mi ca doamna are timp 30 de zile sa se prezinte, abia apoi putand sa trimita dosarul la Udriste. Acum o luna m-am prezentat la Udriste,
   iar domnul politist desemnat pentru caz a zis ca au indentificat proprietarul masinii si ca incearca sa dea de ea si ca ma vor contacta cand o vor gasi. Insa, nici pana azi nu am mai primit nicio informatie.
   Intrebarile mele sunt: Cum ar trebui sa procedez pentru a putea sa imi repar masina? Va trebui sa intentez un proces impotriva ei pentru a imi recupera pagubele?
  • daly88
   By daly88
   in decembrie 2013 am avut un accident rutier..am intrat in depasirea unui tir si la reincadrarea pe banda mea de mers am fost lovita in aripa stanga spate de un autovehicul ce venea din sensul celalalt.persoana care m-a lovit nu a avut nici o rana,doar eu. dosarul a mers la parchet,permisu imi este suspendat,pana la solutionarea cazului.au trecut mai bine de doua luni,persoana care m-a lovit nu a depus plangere impotriva mea,asigurarile au inceput demersurile.intrebarea mea e aceasta: cat mai dureaza pana aflu care e sentinta? si daca e cu suspendare a permisului..si pe ce perioada. va multumesc anticipat
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.