Galben Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Buna ziua, La inceputul lunii februarie am fost lovit in trafic de un alt autovehicul ce efectua o intoarcere pe linia continua dubla. Impactul a fost relativ usor, fara victime. In urma impactului, oglinda, bara din fata si aripa mi-au fost afectate. Dupa impact, doamna care conducea masina care a provocat accidentul si-a parcat autovehiculul la 5 metri distanta apoi a parasit masina si locul accidentului in fuga. M-am prezentat la politie si am reclamat accidentul, cei de acolo spuandu-mi ca doamna are timp 30 de zile sa se prezinte, abia apoi putand sa trimita dosarul la Udriste. Acum o luna m-am prezentat la Udriste, iar domnul politist desemnat pentru caz a zis ca au indentificat proprietarul masinii si ca incearca sa dea de ea si ca ma vor contacta cand o vor gasi. Insa, nici pana azi nu am mai primit nicio informatie. Intrebarile mele sunt: Cum ar trebui sa procedez pentru a putea sa imi repar masina? Va trebui sa intentez un proces impotriva ei pentru a imi recupera pagubele? Link to comment
Recommended Posts