Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

in decembrie 2013 am avut un accident rutier..am intrat in depasirea unui tir si la reincadrarea pe banda mea de mers am fost lovita in aripa stanga spate de un autovehicul ce venea din sensul celalalt.persoana care m-a lovit nu a avut nici o rana,doar eu. dosarul a mers la parchet,permisu imi este suspendat,pana la solutionarea cazului.au trecut mai bine de doua luni,persoana care m-a lovit nu a depus plangere impotriva mea,asigurarile au inceput demersurile.intrebarea mea e aceasta: cat mai dureaza pana aflu care e sentinta? si daca e cu suspendare a permisului..si pe ce perioada. va multumesc anticipat

• Membru
Publicat

Poti sa mergi la unitatea de politie unde s-a inregistrat dosarul sau la parchet pentru a primi aceste informatii deoarece noi nu avem de unde sa stim aceste lucruri!

Publicat

eram mai mult curioasa la ce pedeapsa sa ma astept in astfel de caz....daca cineva a avut un caz asemanator

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.