Jump to content
POLITISTI.ro

Mutarea poliţiştilor - procedura mutării poliţistului

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Si oare, in eventualitatea in care nu as vrea sa raman aici unde m-au delegat, ar fi o idee proasta sa ma impotrivesc mutarii definitive, in cazul in care se vrea asta ... !?

Publicat

Nu, ai demonstra ca stii ce vrei si ca ai coloana vertebrala. Daca ai nevoie de sprijin, sunt de partea ta.

• Apreciez 2
Publicat

Rober nu poate nimeni sa te mute de pe functia ta. Vreau sa vad si eu cine se risca sa te mute definitiv pe o alta functie fara acordul tau.

Banuiesc ca la post esti ajutor, iar postul l-ai ocupat la,,marea" reorganizare.

Daca vrei sa te muti la postul la care ai fost delegat, vorbeste cu seful de sectie sa te ajute sa te muti in interesul serviciului si astfel sa nu pierzi chiria.

El face o nota raport motivata iar tu iti dai acordul in scris printr-un raport.

Te muti definitiv si nu pierzi chiria.

Chiar daca se vrea mutarea ta definitiva nu te pot muta fara acordul tau!

• Moderator
Publicat

Am inteles Elvis. Initial am fost la o Politie Oraseneasca...La 1 septembrie anul trecut m-au mutat la un Post din apropiere, pe care de altfel il si arondeaza acel oras si acum m-au delegat pe 60 de zile la alt post arondat tot de respectivul oras. Acum, sa vedem daca se vrea ca eu sa raman aici, sau sa ma intorc de unde am fost delegat...si daca se vrea asta, sa vedem ce o sa vreau si eu, pt ca nu m-am gandit serios in privinta asta.

Va multumesc pt raspunsuri sunt lamurit !

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

In calitate de novice al acestui forum adresez salutari tuturor. Totodata rog cunoscatorii sa ma ajute cu ceva sfaturi in urmatoarea problema: mi s-a propus cu ceva timp in urma mutarea in cadrul unei alte structuri din aceeasi unitate. Am refuzat dar m-am pomenit cu ,,redistribuirea postului" pe care il ocup in structura actuala la structura al carei sef ma doreste.

Este legala aceasta chestiune?

Publicat

,,Redistribuirile" astia nu le face fiecare cum vrea.

Statul de organizare il modifica inspectorul sef.

Da-mi mai multe detalii.

Publicat

Da, a mai dat Toba una sa creasca pretul la I.G.P.R.!

Ca este ilegala si incalca un ordin MAI nu se mai pune problema, el poate orice, are voie! Toba!

• Membru
Publicat (modificat)

Nu pot sa stau cu ochii pe intrapol, asa ca daca afla cineva de reinceperea transferurilor, rog sa posteaze de aici.

PS Parca am fi in inter mercato.

Modificat de Ben
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

Ben, stii ce este dureros, ca nu se respecta OMAI de catre cei care ne dau lectii de moralitate si legalitate!

Toba asta face ce vrea el in IGPR.

Nu inteleg cat il mai suporta Stroe si cat il mai suportam noi!

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat

Din cate am inteles, singurul "temei legal" este de fapt comoditatea. Modificarile survenite in dosarele de cadre ingreuneaza implementarea/modernizarea sistemului SISDOCA. Nici nu stiu ce-i fac cu exactitate.

• 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

Va rog, imi poate spune cineva daca pot fi mutat de catre sefi de la postul de politie la care ma aflu acum la alt post de politie in cadrul aceleasi sectii fara acordul meu?

Mentionez faptul ca sunt in tutela.

Multumesc.

Modificat de Taio
Publicat

Va multumesc frumos.

Desi unii colegi spuneau ca pot sa ma "oblige" sa semnez. In ideea ca atata se tin de mine pana imi gasesc ceva in neregula. :)) 

P.S Scz ca am fost putin offtopic.

Publicat

Pai iti schimba si tutorele?

Sau il muta si pe el cu tine?

Nici nu veniti bine si donii sefi vor sa va arate cat de mult semana cu cainii.

Am spus seamana , ca de fapt sunt mult mai rai.

• Apreciez 1
Publicat

Am o colega la postul de politie unde lucrez care a fost "desemnata" sa inlocuiasca lucratorul pe linie de secretariat de la Sectie, care la randul lui a fost "desemnat" prin dispozitie de catre Seful Politiei Municipale ca Ofiter de serviciu. Nici ea si nici colegul de la Sectie nu au fost de accord cu mutarea.

Cat de corecte sunt aceste "desemnari"?

Asta inseamna ca de maine pot sa ma desemnez la BIC sau Criminalistica subit? :))

• Moderator
Publicat

Depinde dacă au rămas pe ştatul de organizare în aceleaşi funcţii sau nu. 

Publicat

Am si eu o intrebare:

Cu acordul politistului, de cate ori i se poate prelungi acestuia delegarea, respectiv detasarea?  

Publicat (modificat)

Pai pe statul de organizare au aceleasi functii. Dar nu e cel putin un mod discret de a ocoli acordul politistului? totusi cel putin sectia  rurala si OS nu e ca si cum ai lucra la un alt post de politie. Faci cu totul alta munca, iar colegei mele nu prea ii convine pentru ca pierde orele de noapte fiind secretara.

Sache eu stiu de 60 de zile dar nu stiu daca in cursul a 365 de zile sau in cursul unui an.

Modificat de alin8888
Publicat

Ptr. Sache : maxim un an, pe aceeasi functie. Daca se schimba functia, poti fi detasat ori delegat din nou un an, cu acordul tau.

• Apreciez 2
Publicat

Salut tuturor! O problema asemanatoare cu cea a lui Taio am și eu, însă eu doresc să fiu detașat/mutat de la postul de poliție actual la postul de politie veci, din cadrul aceleiasi sectii...Mentionez faptul că sunt în tutelă.Este posibil dacă vorbesc cu șeful sectiei de poliție rurală? Mulțumesc.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.