Jump to content
POLITISTI.ro

Mutarea poliţiştilor - procedura mutării poliţistului

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Banuiesc ca tu de fapt doresti un transfer intre arme, de la Politia de Frontiera la Politie, ceea ce teoretic ar trebui sa fie imposibil daca se mai respecta reglementarile interne. Asa ca nu trebui sa fii pretentios pt ca nu ti se aproba raportul.

Publicat (modificat)

Ben, vad ca esti un membru vechi, deci te consider baiat inteligent, dar banuiesti gresit...imi gasisem loc sa ma mut tot la Frontiera, nu la Politie, ca stiu ca e greu , desi nu imposibil...inaintea mea, a  intrat un subinspector promotia 2014 care a fost mutat de la Frontiera la Politie, deci cine poate se muta, in cazul astora cu telefoane roz nu mai conteaza nici deficit de personal, nici schimbarea armei, nimic nimic! 

Deci, ce ai presupus tu, pica instant!

Va doresc tuturor numai bine!

Modificat de Marius
Te rog, nu mai cita postarea anterioară. Mulţumesc.
  • Moderator
Publicat

Colegule nu cred că e cazul să te aprinzi aşa. Omul nu ţi-a spus-o cu răutate, ci doar încearca să presupună sau măcar să ghicească o explicaţie logică pentru tratamentul de care au parte toţi cei ce se află într-o situaţie similară.

• Membru
Publicat

Ben, vad ca esti un membru vechi, deci te consider baiat inteligent, 

Chiar nu vad o legatura de cauzalitate :)

Publicat

Pai nu e nicio legatura de cauzalitate si nu vad cum ziceti voi ca m-am aprins...eu am vorbit serios si mi-am dat seama ca nu ai zis cu rautate!Nu va mai ganditi ca cei fara multe mesaje vin aici cu muschi si altele...Nicidecum nu vreau sa ma intelegeti gresit, urmaresc forumul de 5 ani dar nu am avut cont, si de atunci lucrez on sistem,promotia 2009...Va doresc tot binele din lume!

Oricum, multumesc pentru suportul tuturor, va sunt dator cu o bere!

Publicat

Schimba-ti numele A....

În M A I este posibil orice depinde de tine cât îți dorești să te mulți.

Dacă deja ai renunțat după prima bătălie, războiul este lung.

Inspectorul ala nu este buricul pământului, mergi mai departe până ajungi la ministrul Oprea.

Trebuie sa îți rezolve cineva problema.

Publicat

Stiu ca nu e si pana la urma cineva trebuie sa inteleaga...Elvis nu am renuntat dupa prima batalie ...e deja a treia :))

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Daca am intocmit un raport de mutare cu data de 06.01.2015 care nu a fost inregistrat la unitatea la care doresc a ma muta,iar in data de 25.02.2015 comandatul  sectiei imi scrie pe raportul de mutare ca nu este de acord cu mutarea,ma mai pot prezenta cu raportul pentru a fi semnat de catre seful sectorului unde imi desfasor activitatea?

Publicat

Elvis, cam ce se poate face in acest caz? Ma intereseaza si pe mine in mod direct, pt ca sunt intr-o situatie similara.Adica desi raman 2 lucratori la post, seful sectiei refuza sa ma lase sa plec,pe motiv ca doar ii aduc om in loc imi da drumul.Ah, si inca ceva, este reglementat undeva ca locurile vacante se ocupa doar prin selectie/concurs sau pot face raport de mutare pe locul respectiv?

Publicat

O.M.A.I. nr. 665.....poti face raport, seful inspectoratului poate sa hotarasca daca te muta direct sau daca face o comisie de selectie, in cazul in care sunteti mai multi care doresc aceiasi functie.

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns...
Sunt agent de politie, am participat la o selectie pentru un post si am fost admis, iar din data de 01.03.2015 mi-am inceput activitatea la noul loc.
Intrebarea mea este pot beneficia de indemnizatie de mutare??
Mentionez ca in dispozitie scrie ca am fost mutat in interes de serviciu.

• Moderator
Publicat

Indemnizatie de mutare poti primi daca iti stabilesti domiciliul in comuna respectiva... este undeva pe la 900 lei
De asemenea si indemnizatie de chirie poti primi

• Membru
Publicat

Eu stiam ca indemnizatia de mutare se da o singura data in cariera, la prima numire in functie.

• Moderator
Publicat

eu am luat in mai 2012 cand am fost incadrat si in noiembrie 2013 cand am fost mutat in interes de serviciu

Publicat

in noiembrie 2013 ai luat pentru ca ti-ai schimbat domiciliul nu?
deci asta ar fi singura solutie pentru a putea primi ceva ?

Publicat

Este logic ca se da doar daca te muti in alta localitate decat cea de domiciliu

• 5 săptămâni mai târziu...
Publicat

Vă salut! 

Am fost declarat admis la o selecție organizată de un alt IPJ. Mi se refuza mutarea de unde mă aflu.

Aveți cunoștință de situații în care a fost intentată acțiune în contencios ca urmare a refuzului de a se emite actul administrativ?

Publicat

Raport catre IGPR.

Raport la MAI si audienta.

Pe urma contencios. Succes!

• 1 lună mai târziu...
Publicat

salut toata lumea! am nevoie de un sfat va rog! lucrez ca agent in politia de frontiera ITPF Iasi, locuiesc cu chirie in Iasi, iar activitatea o desfasor la un sector aflat la 40 km de Iasi, adica platesc si chirie si naveta deoarece nu am masina si nu mi se deconteaza nimic, adaugat si cheltuielile de intretinere nu reusesc sa mai fac fata. lucrez de ceva timp asa dar in momentul de fata am ajuns la concluzia ca nu se mai merita ceea ce fac! vreau sa incerc un transfer in conditiile in care familia si domiciliul sunt in jud Suceava.

cel mai aproape sector de politie de frontiera in Suceava este Siret care se afla la 60 km distanta de domiciliu, deci sare din schema, o varianta foarte buna si cea mai dorita ar fi sa ma mut in Cadrul IPJ Suceava, fiind posturi libere, dar discutand cu seful itpf am inteles ca e imposibil. singura varianta sa raman in politia de frontiera si se renteze si pt mine cat de cat ar fi sa ma mut in Bucuresti ( avand in vedere ca as elimina naveta plus ca as avea prieteni/rude si alte posibilitati de locuita). urmeaza sa merg in audenta la inspectorul general PF, acum dupa parerile si experienta voastra ce imi recomandati.. sa insist pe ideea cu IPJ Suceava chiar daca mi s-a spus ca e exclus sau sa fac tot posibilul sa ma mut in Bucuresti unde tind sa cred ca sunt la fel de mici sansele de reusita :)))

multumesc!

Publicat

La 40 de km de Iasi , locul de munca, ai fost mutat in interesul serviciului sau la cerere?

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Revin si eu cu o intrebare! Raportul catre MAI mai exact unde se trimite si cum? Unde pot solicita audienta? E ultima solutie inainte de demisie, raport catre IGPR si restul am facut deja.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.