Costin155 Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Pe 12 Septembrie mi-a taiat calea un nene prin Bucuresti, - avand in vedere daunele am zis sa facem amiabila, si imi inmaneaza in original asigurarea dansului imi spune ca atat imi trebuie ca nu are rost sa chemam politia si pleaca .Intre timp sun la nr de pe asigurare si nu raspunde nimeni am incercar de 10 ori. Ajung acasa intu pe net caut agentia si sun a doua zi, ma aburesc ei ca si-au schimbat nr de telefon vrajeala vrajeala si le spun ca mi-a dat doar asigurarea in original e bine nu e bine ce sa fac. O duduie imi spune ca e bine si sa facem programare sa vada masina tocmai pe 22 . Toate bune si frumoase cand ma intanlescu cu agentu imi spune ca imi trebuiesc actele lui si sa il contactez. Il doare in fes de mine cand il sun, intrebarea mea este : daca ma duc la politie ce mi se intampla mie ? avand in vedere ca au trecut peste 20 de zile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted September 27, 2015 Moderator Share Posted September 27, 2015 Dacă mergi la poliţie vei rămâne fără permis. Aveai obligaţia să anunţi evenimentul în termenul legal de 24 ore. Citeşte aici: PS: În limba română orice titlu începe cu literă mare (majusculă). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts