Jump to content
POLITISTI.ro

Expulzare din Marea Britanie - interdictie de calatorie

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Nu putem noi sa iti oferim raspunsuri cu privire la ce se va intampla in Marea Britanie. Si in plus, de ce te intereseaza, in ce calitate intrebi ?

• 7 luni mai târziu...
Publicat
On 11/1/2022 at 12:20 AM, Georgiana21 said:
On 11/2/2022 at 1:35 PM, Roby said:

Nu putem noi sa iti oferim raspunsuri cu privire la ce se va intampla in Marea Britanie. Si in plus, de ce te intereseaza, in ce calitate intrebi ?

Buna ziua!Tatal meu a primit o sentinta in Uk de 9 luni deoarece a fost implicat sa ajute o persoana fara acte sa treaca din Franta in Anglia .

Cum se poate lua legatura cu cei de la imigrari/home office ?Stiu ca se poate da o declaratie ca nu mai merge niciodata in Uk.. si ii mai poate reduce din pedeapsa .

Multumesc mult 

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara ! 
Am fost deportat din Anglia , pe motivul ca am vrut sa intru cu buletinul in Anglia , când m au deportat la București am primit doar o foaie consulară fără actele mele ( mi-au oprit permisul și buletinul in Anglia ) . Întrebarea mea este de ce au făcut asta ? 

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat (modificat)
On 15.11.2023 at 21:26, Brs2002 a scris:

Buna seara ! 
Am fost deportat din Anglia , pe motivul ca am vrut sa intru cu buletinul in Anglia , când m au deportat la București am primit doar o foaie consulară fără actele mele ( mi-au oprit permisul și buletinul in Anglia ) . Întrebarea mea este de ce au făcut asta ? 

Chiar nu avem de unde stim de ce au oprit actele! Putem doar sa facem supozitii: poate ca aveau suspiciuni ca sunt falsificate, poate ca asa prevede legislatia etc!

Daca nu ati intrebat atunci cand v-au returnat, noi de unde am putea sa aflam?! La Consulat ati intrebat, daca tot v-au eliberat Titlul de calatorie?

Si oare doar pentru ca nu aveti pasaport v-au returnat? Nu ati mai fost prin Anglia…?!

Modificat de CITADELA
Publicat

Sunt dubiosi englezi astia, stiu un caz in care o pustoica se ducea la sora sa, toate in regula, viza, plati hotel, rezervari, biletele dus-intors, etc, etc. Ea este mai emotiva de fire si poarta pierce-uri, tatuaje si banuiesc ca aia au sesizato si au incadrat-o direct ca suspecta de trafic substante, ceva.... Au retinut-o 12 ore la interogatorii, fara rezultate, dupa care au expulzat-o sa nu pice ei de prosti..... Sa ai bani si sa te judeci un pic cu ei .................

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.