Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Aprecieri pentru munca de documentare (si de redactare pana la urma :rolleyes: ).

Stima cu plus :emo-yessir:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Imi place aceasta arma si imi doresc sa am una a mea personala, dar inca nu am banii necesari achizitiei!

Publicat

Posesor de Glock 17, nu pot sa zic altceva decat ca este o arma impresionanta si... cel mai de incredere prieten! :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • 9 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Să notăm aici un moment important din istoria acestor pistoale.
Se pare că austriecii de la Glock au început să asambleze pistoalele și în Rusia, mai nou. Pe la începutul anului am citit pe net că o firmă rusească a reușit să cumpere licența de la austrieci, asamblând aceste pistoale în Rusia, numai că acestea erau comercializate sub o altă denumire.
Azi am găsit aceste poze pe un blog de specialitate străin, foarte serios, pe care-l urmăresc. Și se pare că austriecii și-au schimbat puțin optica, iar acum pe pistoale scrie „Assembled in Russia”

post-2-0-56323900-1404342106_thumb.jpg post-2-0-99658100-1404342124_thumb.jpg post-2-0-80164700-1404342144_thumb.jpg

Oare vom avea motive să ne bucurăm cei care avem astfel de pistoale pe care scrie „Made in Austria” ?

• Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Ultimul spot al celor de la Glock:

Glock: Confidence to Live Your Life B-)

http://youtu.be/QDQfm8x05SM

Și câteva detalii despre acest clip, culese din comentariile de pe youtube:

• clipul a fost filmat în Georgia
  • pistolul din clip este un Glock 34 gen.3 de 9 mm, are sisteme de ochire aftermarket, ce provin de la firmele specializate pe astfel de echipamente și care sunt folosite de absolut toți trăgătorii/concurenții din competițiile USPSA indiferent de marca pistolului.
  • ochelarii pe care îi poartă trăgătorul din clip sunt Oakley - m frames
  • trăgătorul poartă la mână o brățară „KIA” (Killed in Action) în memoria unui bun prieten al său, James Patton ce a murit în Afghanistan.
  • Apreciez 4
Publicat

Poate sunt mai de moda veche dar cu batranul model "72" - Carpati sau chiar si cu anticul "TT" care l-am avut la inceputurile carierei mele,pur si simplu,trageam aproape perfect.. De cana am primit un G 17 mai mult de 50-60 % nu mai realizam! Pana la urma am dezlegat si misterul..Cu Glock-ul,nu este bine sa tii bratele cu pistolul intinse la maximum pentru ca din cauza greutatii si a volumului pistolului,acestea au tendinta de a se misca pierzand linia de mira.Daca tii bratele jumatate flexate se imbunatateste stabilitatea..Majoritatea probabil ca stiu asta deja dar poate ca unii nu stiu si le va fi de folos..

Publicat

Lipsa de precizie cu Glock vine doar din pricina lipsei de pregatire.Iar pozitia e tragere este CU bratele intinse,respectiv ele formeaza impreuna cu pieptul un triunghi.

p.s.

Batranul model ``72``? Parca era 75...

Publicat

Ai dreptate cu 74 :good: ..se vede ca am imbatranit.. :hmmmt: Iar cu pozitia de tragere..depinde, -pana la urma pozitia cu care obtii cele mai bune rezultate( :naughty:) ,normal,in urma antrenamentelor intense - este pozitia "recomandata".

• Membru activ
Publicat (modificat)

pozitia de tragere difera de la persoana la persoana.

Prima data distanta dintre pistol si ochi trebuie reglata astfel incat catarea sa se incadreze cat mai bine in inaltator(nu trebuie sa ramana spatiu prea mult, dar nici sa fie fix sau catarea sa se vada mai mare decat spatiul de la inaltator), dar si pozitia sa nu fie nici prea rigida, dar nici prea relaxata.

Pur si simplu testezi pana cand vezi ca ai cele mai bune rezultate, niciodata nu copiezi de la altul.

La tragerile de precizie si eu am rezultate mai bune cu carpatiul decat cu glock, in schimb la tragere rapida se schimba situatia.

Modificat de bozo
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

domnilor de sa comparam mercedesul cu loganu cindspui glock spui the best

Modificat de catalinglock
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salutari din Atlanta,

Nu sint absolut sigur dar cred ca primul Glock contract in USA a fost in 1986. In 2011 Glock a produs o serie de 25 de ani in aniversare. Am avut primul meu Glock 17 in New York in 1988 cind lucram pentru armored transport services. Al meu a fost prima generatie si avea serialul inceping cu AAxxxUS. Avea tragaciul de 3.5 lbs pull si reset foarte scurt. La tragere si calificari multi din colegii mei care inca mai foloseau 38 Spl. revolvere si Browning Hi-Powers or 1911 in .45ACP rideau de mine, cu toate ca am dominat si cistigat aproape 80-90 de procente din match-uri. De fapt cu bani cistigati la un asemenea concurs am cumparat inca un Gen 2 si un Glock 19 anul urmator. De atunci multe sau schimbat dar Glock-ul a ramas si va ramine in continuare baza dupa care toti ceilalti manufactors vor folosi ca standard. Noul Smith and Wesson MP line dupa ce au copiat cu Sigma e aproape, seamana dar nu rasare.

• 8 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Pentru cine mai are îndoieli privind rezistenţa pistoalelor Glock :

• Marius a eliminat recomandarea pentru acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.