Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Eu daca masi afla in aceasta situatie i as returna domnisoarei solicitarea cu multumirile de riguare increderii acordate politiei si in acelasi timp la fel ia si solicita daca are bunavointa sa ia la cunostinta de OUG 2/2001, si impreuna cu sefii ei ierarhici sal buchiseasca bine si sa bage la capatana cine are dreptul de a da contraventii si cine sa le distribuie la domiciliile celor amendati. Sa vina vreun sef sa mi dea ordin sa fac slugareala in beneficiul acestora...si ar auzi toate cele !

Publicat
buun,si ce scriu in adresa de returnare? :pfft::))

nu poti sa invoci ceva de genul "respectivele date cad sub incidenta operatorior de date personale si nu pot fi facute publice"

Publicat

Deja pe mine mă seacă asemănarea păcălicilor ăştia cu poliţiştii, băgarea în aceaşi oală şi denigrarea imaginii unei instituţii.

De ce Politiei nu i se aplica legea?

Postat pe 19 februarie 2013 de Schimbator | 1 Comentariu

New-Image.jpg

V-am mai povestit despre politisti care dau dovada de uriasa nesimtire. Va readuc aminte de cel de la rutiera care m-a oprit pentru etilotest intr-o seara si facuse un mic munte de ambalaje si mustiucuri de suflat, toate aruncate pe jos, la Unirii. Si de aia care patrulau si au intors pe interzis, folosind girofarurile doar ca sa isi faca loc. Si de mai multe cazuri. Acum, revin cu doua cazuri concrete, pozate de mine acum 2 zile in Bucuresti.

Sincer, ideea de gabori platiti din buzunarul nostru pentru a sta de pomana imi venisem dupa ce am vazut la Universitate, in centrul vechi, 4 masini de militie, autospeciale cum le zic ei, facand… NIMIC. Blocau doar niste locuri de parcare, astfel incat cine vine in week-end pe acolo, sa fie nevoit sa puna masina in parcarea subterana proaspat construita.

Mi se pare normal ca omul, daca are loc de parcare in care s-au investit zeci de milioane de lei, sa-l foloseasca, chiar daca e invatat cu mocangeala si spaga de 2 lei la coloratii parcagii. Adica eu asa fac, ma infig direct in parcarea de la Universitate. Insa nu asta e problema, si anume ca politistii opresc oamenii care vin sa se distreze din a parca masinile neregulamentar.

Problema este ca eu, tu, noi, platim lunar din buzunar, pentru ca politia, fie ea si locala, comunitara sau rutiera, sa-si faca treaba. Platim sa patruleze si noi sa fim in siguranta pe strazi si acasa. Cum [cenzurat] ma-sii e posibil sa blochezi 4 masini (3 Dustere si un MCV) din toata flota de masini pe care o are locala, intr-un singur loc? Nu mai ieftin si mai eficient este sa pui 3 stalpisori din aia mici, ca sa blochezi intrarea in posibilele locuri de parcare? Si sa pui doar un singur agent care sa amendeze lumea care isi lasa masina sub semnul de oprire interzisa? Pesemne ca noi suntem experti la aruncat banii pe fereastra… Ce [cenzurat] ma-sii, tot sunt banii nostri…

Insa partea concreta a fost sambata, cand am vazut exact cum “actioneaza” politia locala de la sectorul 4. Nu stiu cum [cenzurat] ma-sii, dar iar ma lovesc de Piedone. Pesemne ca el a antamat 2 autospeciale sa ramana ca sula in coaste in fata la Dristor Kebap, locatia de la Budapesta. Cum pana mea poti bloca doua masini cu 4 agenti intr-un singur loc, doar ca esti tu sucarit cu patronul arab care e milionar de pe urma shaormei (foarte buna ce-i drept!) si vrei sa-i goneasca politistii clientii care parcheaza in fata localului?

Da, e corect: parcarea in fata la Dristor Kebap de la Budapesta e interzisa, ca este ditamai bulevardul si e si statie RATB. Insa seara, cand e mare aglomeratie, fiind o totala lipsa de parcari construite de ADP, lumea pune masinile in fata. Dar ce sa vezi? Sunt militienii care ii gonesc pe oameni. Si cum nu ai unde sa pui masina, iti mai vine de shaorma? Pe naiba, te tirezi la Dristor sau la culcare.

Dar ce sa vezi? Si in timpul zilei, cand este gol la shaormerie, tot sunt blocate doua masini in acest loc. Si nu pricep de ce. Cum poti aloca 2 masini pentru a goni eventualele masini dintr-un singur loc, pe o lungime de trotuar de vreo 50 de metri? Inca o aruncare pe geam cu cash din bugetul local, ca doar sunt banii celor din sectorul 4…

Lasand la o parte proasta si tampita administrare si distribuire a masinilor si politistilor pe teren, sa revin la ideea din titlu: cine mortii ma-tii de gabor prost ti-a dat tie dreptul sa fii mai presus de noi toti, astia rupti in [cenzurat], care iti platesc salariul?

Ca ce chestie pui tu masina in locul in care este parcarea interzisa? Ca ce chestie opresti tu masina in statia de autobuz? Aaaaaaaaaa, gata, stiu. Ma scuzati, va rog. Am uitat ca insigna, caciula si chipiul, semnele de pe masina si pulanul din dotare va fac niste semi-zei…

Sa nu va mai aud ca ziceti: Domne, de ce te iei de politia locala, la cine apelezi daca iti intra hotii in casa? Da, asa este, apelez la ei, ca e datoria lor, de asta sunt platiti, sa-mi ofere mie siguranta cand am nevoie. Problema este ca daca vin hotii peste mine si sun, politistii mei cei dragi nu au timp, ca tocmai s-au combinat la una cu de toate si Ayran… Ca in poza asta.

TI SE PARE NORMAL CA POLITIA, MARELE EXEMPLU DE LEGALITATE SI CORECTITUDINE, SA INCALCE LEGEA CA SI CUM AR FI CEVA NORMAL?

New-Image2.jpg

Sursa:

www.4tuning.ro

Publicat

Tot scriem si ne batem gura degeaba cu tot felul de situatii si spete facute de metamorfozatii astia de fosti gp-isti. De ce nu initiem insa o petite ceva sau o organizatie la care sunt convins ca vor adera multi colegi, pe care sa o inaintam "mai sus"? In petitia respectiva sa fie trecute situatii pe care le-am intampinat atunci cand faceam serviciul cu maimutoii astia, argumentate obiectiv. Poate in felul asta "se sesizeaza" si organele abilitate si le mai taie macaroana primarilor, ca vad ca le cam dau mana libera.

• Membru
Publicat

Mi s-a confirmat ca individul, acelasi care are si filmuletele pe youtube cu masina lui ridicata, e cam ... dobitoc. Acelasi cel de toate zilele, care crede ca le stie pe toate, dobitoc inclusiv atunci cand critica gardienii, pt ca el oricum nu face diferenta.

• Apreciez 1
Publicat

Poliţiştii locali s-au adunat la clacă, cu tot cu maşină, în Piaţa Unirii

Poliţiştii locali au mai dat, astăzi, un exemplu trecătorilor de cum se sfidează legea – una dintre maşinile Poliţiei Locale a stat în Piaţa Unirii cu uşile larg deschise în timp ce cinci agenţi stăteau la discuţii relaxaţi. S-au distrat fără grijă minute-n şir în timp ce maşina era parcată chiar pe piatra cubică din piaţă, în apropierea Domului romano-catolic, fix în locul unde poliţiştii locali dau amenzi pe rupte şoferilor care parchează ilegal maşinile în Piaţa Unirii. Amenda pentru parcarea în zona respectivă este între 500 şi 1.000 lei. Când au văzut că sunt fotografiaţi, agenţii au devenit brusc preocupaţi, nu înainte ca unul dintre ei să salute cu mână. Imediat, doi dintre agenţi s-au urcat în Peugeot şi au plecat din piaţă, nu înainte de a claxona de mai multe ori. Ceilalţi agenţi din patrula pedestră au plecat, oprindu-se după colţul bisericii şi urmărind vigilent ce se întâmplă în piaţă. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Dana Galbenu, a declarat pentru PRESSALERT.ro că “erau in control, deci îşi justificau prezenţa în zona. Accesul este justificat în cazul autovehiculului aparţinând Poliţiei (cocalare n.m.) în cazul în care situaţia o impune pentru luarea unor măsuri imediate în anumite cazuri”.

http://www.pressalert.ro/2013/02/politistii-locali-s-au-adunat-la-claca-cu-tot-cu-masina-in-piata-unirii-galerie-foto/comment-page-1/#comment-23867

Nota:

Zona este o zona istorica,cu accesul interzis auto.Dar rapandulele au voie.Si-au dat singuri voie...

• Apreciez 1
Publicat

Poluția locală din Timișoara a mai inventat un cazier și anume ”cazierul contravențional”. :doh: Sunt curios în ce bază legală au inventat acest ”cazier”. Oare cei de la Agenția Națională pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal or avea cunoștință despre acești bezmetici care vor stoca date personale în mod ilegal ?!

sursa adevarul.ro

Instituţia a decis crearea cazierului contravenţional ca urmare a sesizărilor venite de la timişoreni, care au solicitat în mai multe rânduri ca sancţiunile să fie aplicate gradual în anumite situaţii. Astfel, odată cu implementarea cazierului contravenţional, persoana care a săvârşit o contravenţie este verificată în acest program şi, în cazul în care este pentru prima dată când încalcă legea, i se aplică doar un avertisment. Avertismentele aplicate sunt menţionate într-o evidenţă tocmai pentru a preveni sancţionarea pentru prima faptă de încălcare a prevederilor legale. Altfel, Poliţia Locală a solicitat Facultăţii de Sociologie realizarea unui sondaj, care a relevat că, din persoanele intervievate, doar 20% au intrat în contact cu Poliţia Locală, iar restul de 80% nu au avut probleme şi nu au încălcat normele de convieţuire socială.

• Membru
Publicat

Si au avut nevoie de un sondaj efectuat de ditamai Facultatea de Sociologie? :)) Pai logic ca majoritatea covarsitoare nu a avut de-a face cu o institutie ai caror functionari au calitate de agenti constatatori, ca doar nu suntem o tara/oras de contravenienti sau (mai rau) infractori.

Azi am auzit un comunitar ca ei fac aceeasi activitate ca Politia, singura diferenta e ca noi facem si dosare penale :doh: L-am rugat sa detalieze, iar el imi raspunde ca aceeasi activitate de OP o fac si ei. Pt ei probabil e de ajuns sa plimbe bastonul pe strada. Cam la asta se rezuma OP-ul in mintea lor.

Publicat

Ieri in timp ce eream in actiune opresc un autoturism al carui conducator auto nu purta centura de siguranta, soferu imi zice "sefu va rog sa nu imi dati amenda ca am si eu un baiat care lucraza tot la circulatie", unde la circulatie ii zic eu, la Politia Locala Slatina, :doh: am simtit ca iau foc si stiti ce s-a intamplat nu, maximmmmmmm amenda.I-am sugerat ca pe viitor sa nu mai spuna asa ceva

• Apreciez 3
Publicat

Erau in mijlocul comunitatii, la o serbare campeneasca : " Impreuna pentru mai multa siguranta" :)):))

Publicat

Uite ca am vorbit si cu cativa colegi de ai mei din televiziune si mi-au dat niste sfaturi care ar trebuii aplicate si astfel cam nici un reporter nu va mai putea face confuzii:

La actiuni comune reprezentantul politiei sau cel care da interviu sa faca diferenta, ceva de genul 15 colegi de ai mei avand si sprijinul a 25 cadre de la politia locala au facut si au dres.

Iar cand apar somnorosi in post sau alte aratari de genul ar trebuii ca reprezentantul politiei din judetul localitatea respectiva sa transmita un drept la replica in care sa specifice ca respectivul somnoros e de la politia locala din subordinea primariei nu este cadru MAI, altfel cum multe filmari vin de la telespectatori nu ai cum sa iti dai seama dupa haine de unde face parte respectivul, mai ales ca pe o filmare mai slaba calitativ se vede scrisul mare Politia nu si cel foarte mic locala. Atentie dreptul la replica transmis pe canale oficiale este obligatoriu de prezentat impreuna cu materialul incriminat.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

.........Impostori in tinuta!

Revenire la postul meu-839(masina de "Politia Rutiera Cocalocala" )...recidivez c-un subiect de tablou intitulat << "Tarani" odihnindu-se >> pictor anonim... daca obositii impingeau masina cum se numea oare tabloul?...<<Car cu boi>>????? :hmmmt:

Fotografiile le-am primit ,pe mail ,de la un coleg care se-ncapataneaza sa nu devina membru al forumului(cu sau far' de "+")si-s facute-ntr-un cartier linistit al Devei...in loc sa mearga in zona garii sau la piata ei trag la aghioase intr-o zona plina de pensionari "batausi" si "scandalagii" :doh: .Pai daca faceau asta colegii de la Politie-O.P. mamă-mamă ce prealabilă luau, başca mustrarea scrisă si ridicatul in picioare cale de 2-3 bilanţuri la sectiunea "Starea si practica disciplinara"....si uite asa banii colectati de la populatie isi gasesc o utilitate placuta:odihna cercopitecilor Primariei Deva!....pai la astia ziua de salariu este zi de infractiune:"primire de foloase necuvenite" :))...am zis asta ca sa nu fiu catalogat off-topic la subiectul topicului"Situatii in care politia LOCALA incalca legea" :))

Deci ,oboseală mare ,mon cher!

post-1650-0-52151200-1361795721_thumb.jp

post-1650-0-58597400-1361795735_thumb.jp

post-1650-0-09509600-1361795750_thumb.jp

post-1650-0-52778500-1361795792_thumb.jp

post-1650-0-36374300-1361795812_thumb.jp

Modificat de axle15
Publicat

Ce, ce politia rutiera locala? O sesizare ceva de la băieții din zona?

Publicat

ce-i aia politie rutiera locala?

simplu, un fel de politie canina locala, sau pe romaneste HINGHERIIIIIIIIIIIII :))

Publicat

N-ai vrea sa-i vezi la munca ,sergent!Cascadorii rasului sunt parfum....o sa iau exemplul colegului si o sa-mi tin camera foto si camera video tot timpul la mine-in masina si poate o punem de topicul"Cascadorii rasului-plans!" ca la cate am vazut ca fac prin Deva....pot avea rubrica zilnica artistii plansului!

• Membru
Publicat

Politia Rutiera cu scris mare si Locala cat de mic posibil!Este inadmisibil ca acesti cocalari si cu primarii lor in frunte sa incalce asa flagrant legea!

Publicat

tot in deva se lauda unu cu faptele lui de vitejie: un individ n-a oprit la semnalul politiei interstelare si agentu superior s-a luat dupa el. normal ca avand pe masina de "rutiera" doar lumini albastre individul n-a oprit dar al nostru viteaz "superior" l-a depasit si i-a facut semn cu mana de pe geam sa opreasca. vazand ca nu reuseste pana la urma s-a lasat pagubas. nici acum nu intelege ca au competente limitate pe OUG 195

• Apreciez 1
Publicat

sursa replicaonline.ro 28.03.2013

Un poliţist local din Ovidiu fura cot la cot cu hoţii

Incredibil! Un poliţist local din Ovidiu fura motorină cot la cot cu hoţii. Este vorba despre Vasile Nicolae, de 29 de ani, care a fost prins la Culmea, în plină acţiune. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, la ora 12.10, când Trenul de Marfă 80260, care transporta motorină, circula dinspre Midia Năvodari, către Dorobanţu. În dreptul localităţii Culmea, poliţiştii de la Transporturi au văzut mai multe persoane care se aflau pe trenul aflat în mişcare, burduşiţi cu bidoane, extrăgând combustibil. În primă fază, oamenii legii au folosit arma din dotare, trăgând un foc în plan vertical. Cum hoţii nici nu s-au clintit, continuându-şi activitatea, poliţiştii au mai tras un foc, spre ei de această dată, nimerindu-l pe Cătălin Marian Patriche, de 21 de ani, din Ovidiu. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu răni minore. De asemenea, au mai fost prinşi şi Ştefan Pazgan, de 33de ani, Eugen Militaru de 21 de ani, dar şi Vasile Nicolae, de 29 de ani, angajat al Poliţiei Locale Ovidiu. Potrivit oamenilor legii, hoţii au fost mai mulţi dar au reuşit să fugă. Aceştia mai spun că astfel de furturi au loc frecvent întrucât limita de viteză a trenurilor este de până la 15 kilometri la oră, hoţii putând urca şi coborî cu bidoanele în voie, dar nici nu este asigurată paza, având în vedere că astfel de trenuri sunt particulare.

P.S. Felicit autorul care făcut diferența dintre gadieni și polițiști.

• Apreciez 2
Publicat

Am vazut stirea asta acum un sfert de ora la neptun tv,scria mare pe burtiera "POLITIST IN RETEA CU HOTII" si ma gandeam care a fost "intelijentul"de a pus mana :doh: in toata stirea,duduia o dadea ca politistul,politistul,politistul,iar la final i-a scapat ca "politistul local" :shock: tz'ai dracu cu stirile voastre,profesionistii lui peste <_<

• Apreciez 3
Publicat

Politia Rutiera cu scris mare si Locala cat de mic posibil!Este inadmisibil ca acesti cocalari si cu primarii lor in frunte sa incalce asa flagrant legea!

Hai să fim noi POLIŢIA ROMÂNĂ (NAŢIONALĂ) mai cu tupeu şi să îi sancţionăm, să le facem dosare penale şi poate se mai liniştesc.

• Displace 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.