Jump to content
POLITISTI.ro
  • Welcome!

    In order to be able to use all the functions and to benefit from all the facilities offered by this site, it is necessary to register a member account. Please fill in your email address carefully, as it is required later in the membership account validation process. If you already have a member account, feel free to sign in.
     

Marius
Marius

Atacator ucis de poliţişti în faţa unei secţii de poliţie din Paris

Un nou incident la Paris. Un bărbat înarmat a fost ucis de poliţişti în faţa unei secţii de poliţie din Paris. Suspectul pătruns în secţia de poliţie şi a atacat cu un cuţit un poliţist strigând "Allah Akbar" - (Allah este mare).
Poliţiştii prezenţi au ripostat cu focuri de armă iar atacatorul a decedat la scurt timp după ce a fost împuşcat.

Într-un comunicat al Ministerului de Interne din Franţa se precizează că suspectul era înarmat cu un cuţit şi purta un dispozitiv ce pare a fi o vesta explozivă. Acesta a strigat "Allah Akbar" în timp ce încerca să agreseze un politist. 

În mai multe fotografii postate pe Twitter se vede trupul atacatorului întins la pământ şi un robot pirotehnic ce inspecteaza cadavrul.

Se pare că bărbatul purta o vestă cu explozibili falsă, mai exact, sub palton avea o geantă mică prinsă fixată pe corp din care ieşea un fir, dar dispozitivul nu conţinea material explozibil - a declarat o sursă din poliţie pentru Reuters.

atacator-politie-franta.jpg.b3ee2e7b501a

Evenimentul a avut loc la exact un an de la atentatul jihadist impotriva revistei Charlie Hebdo.

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.