Jump to content
POLITISTI.ro

Dodge Charger Pursuit 2016


Catalin

La începutul acestei luni, Dodge a prezentat noul său model dedicat muncii de poliţie. Este vorba de binecunoscutul model Charger Pursuit. Principalul upgrade al autospecialei pentru 2016 este display-ul cu touchscreen de 12,1 inch, botezat "Uconnect" de către americanii de la Dodge. Acesta este integrat în planşa de bord a autospecialei şi îndeplineşte în principal rolul de monitor pentru un calculator ce a fost mutat în portbagajul autospecialei. Ecranul tactil poate fi utilizat şi folosind mănuşi, asigurând un acces facil la sistemul radio, hărţi, comenzile pentru sirene, lumini speciale şi camerele video cu care este echipată maşina, precum şi posibilitatea accesării diverselor baze de date. Până acum modul "tradiţional" de echipare a autospecialelor pentru poliţie implica montarea unui laptop, cu ajutorul unui sistem de fixare destul de voluminos şi nesigur în cazul unui accident. Pentru moment doar modelul destinat poliţiei va fi echipat cu acest display, inginerii de la Dodge au evitat să spună dacă şi pentru versiunea "civilă" Dodge Charger va putea fi echipată cu un astfel de ecran tactil.

Dodge deţine în prezent aproximativ 43 la suta din piaţa americană a autospecialelor destinate poliţiei. Vânzarea autospecialelor de poliţie fiind o afacere importantă pentru producătorii auto americani, din acest motiv Dodge şi Ford şi-au dezvoltat modele speciale pentru această nişă, ce sunt echipate cu sisteme de frânare şi suspensii modificate pentru o durabilitate extinsă, sirene, lumini speciale, panouri de protecţie şi alte asemenea  modificări. 

 2016chargerpursuit.thumb.jpg.303191dd45a

2016-charger-pursuit.thumb.jpg.59d4279fb

  • Upvote 4


User Feedback

Recommended Comments

Noi nu putem nici măcar să visăm la aşa ceva. Şi nu pentru că ar fi ceva greu de realizat, ci pentru că societatea românească în mare parte şi în frunte cu demnitarii din funcţiile înalte ale Statului desconsideră această categorie profesională şi nu sunt capabili decât să repete inepţia aia că suntem plătiţi din banii lor.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Eu zic sa nu ii iritam, ca parca vad ca o sa apara minunatiile astea pe la alte institutii, care au atributii sau nu au atributii in aceasta sfera de activitate!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.