Jump to content

Vreau sa ma angajez la politia comunitara sau detectiv particular

angajare incadrare politia politie locala comunitara

• You cannot reply to this topic
6 replies to this topic

#1 Bobby1981

Incepator

• Juniors
  • 2 posts

Posted 27 December 2011 - 05:18 AM

Salut . As vrea sa ma angajez la Politia comunitara , sau Detectiv particular . Bineinteles , inainte , sa fac chiar un curs de pregatire daca este necesar . La Politia Romaniei nu ma gandesc , pentru ca nu am diploma de bacalaureat si nici nu mai am varsta corespunzatoare . Am cautat pe internet informatii , ce conditii si ce trebuie sa faci , si nu m`am lamurit cu nimic , si atunci m`am gandit ca poate aici imi gasesc raspunsurile . As vrea sa stiu ce conditii sint , si unde sa ma interesez . Am 30 de ani si sint din Constanta .

Va multumesc .

#2 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 27 December 2011 - 06:56 AM

View PostBobby1981, on 27 December 2011 - 05:18 AM, said:

Politia comunitara , sau Detectiv particular

Sau...

... inainte , sa fac chiar un curs de pregatire daca este necesar ...

Nu este necesar, ce, altii au facut?

La Politia Romaniei nu ma gandesc , pentru ca nu am diploma de bacalaureat si nici nu mai am varsta corespunzatoare .

Incearca un mail la dl. ministru Igas, nu cred ca isi va lasa la greu un coleg de suferinta, dumnealui te poate intelege cel mai bine.
Doar incearca, ce te costa?

...si atunci m`am gandit ca poate aici imi gasesc raspunsurile ...

De ce te-ai gandit tu asa?

As vrea sa stiu ce conditii sint , si unde sa ma interesez . Am 30 de ani si sint din Constanta .

Mergi in audienta la dl. primar Mazare.

Succesuri!

#3 Tiesto

clona frank

• Banned
  • 184 posts

Posted 27 December 2011 - 08:27 AM

Politistii locali apartin primariilor.Asteapta sa vina mazare din vacanta,daca esti din mun constanta.

#4 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 27 December 2011 - 10:49 AM

Politia Comunitara nu are nicio legatura cu noi si nu te putem ajuta cu informatii concrete.
Pentru a obtine ceea ce te intereseaza te sfatuiesc sa cauti pe site-ul Primaria Constanta (trimite o cerere la Centrul de Informare Cetateni)

#5 dcrist

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • LocationBucuresti

Posted 27 December 2011 - 01:19 PM

Pentru ambele locuri de munca iti trebuie in mod normal diploma de bacalaureat, dar cum noi nu traim intr-o tara normala :naughty:

#6 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 27 December 2011 - 02:39 PM

Nu e nicio problemă acest lucru. Sunt mulţi chiar cei ce ocupă funcţii cu putere de decizie ce trăiesc cu o astfel de impresie, conform căreia nu-ţi trebuiesc studii sau vreo pregătire pentru a practica o astfel de meserie. Şi asta s-a întâmplat tocmai datorită mentalităţii colective conform căreia românul este deştept/inteligent din născare şi se adapetează sau improvizează oricune, de aceea nu mai este necesară o pregătire, pentru că este evident, se decurcă şi improvizează. Şi uite aşa am ajuns în situaţia în care orice paznic se crede un alt fel de poliţist, deşi poliţia nu a avut nicodată atribuţii de pază. Avem pseudo-instituţii cu aşa zişi "poliţişti" ce păzesc panseluţe sau peştii din fântânile arteziene, umflaţi toţi în pene sau jandari ce provin din militari în termen cu salariu şi care după ce au priceput şi învaţat serviciul de santinelă, s-au deşteptat subit şi se cred nişte trupe superspeciale, datorită faptului că poatră o vestă multifuncţională.
Dar în schimb, românul ăla deştept "din fătare" se miră şi se uită precum broasca la sudură, când vede că instituţiile statului sunt neputincioase şi nu-i pot rezolva problemele.

#7 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 27 December 2011 - 03:13 PM

View Postdcrist, on 27 December 2011 - 01:19 PM, said:

Pentru ambele locuri de munca iti trebuie in mod normal diploma de bacalaureat, dar cum noi nu traim intr-o tara normala :naughty:

Pentru angajarea la comunitari, nu e nicio problema ca nu are diploma de bacalaureat, o poate poate obtine pe parcurs (la seral eventual), asa cum fac si cei ce sunt deja in structurile politiei locale.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users