Jump to content
POLITISTI.ro

Sign in to follow this  
Bobby1981

Vreau sa ma angajez la politia comunitara sau detectiv particular

Recommended Posts

Bobby1981

Salut . As vrea sa ma angajez la Politia comunitara , sau Detectiv particular . Bineinteles , inainte , sa fac chiar un curs de pregatire daca este necesar . La Politia Romaniei nu ma gandesc , pentru ca nu am diploma de bacalaureat si nici nu mai am varsta corespunzatoare . Am cautat pe internet informatii , ce conditii si ce trebuie sa faci , si nu m`am lamurit cu nimic , si atunci m`am gandit ca poate aici imi gasesc raspunsurile . As vrea sa stiu ce conditii sint , si unde sa ma interesez . Am 30 de ani si sint din Constanta .

Va multumesc .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

danpin

Politia comunitara , sau Detectiv particular

Sau...

... inainte , sa fac chiar un curs de pregatire daca este necesar ...

Nu este necesar, ce, altii au facut?

La Politia Romaniei nu ma gandesc , pentru ca nu am diploma de bacalaureat si nici nu mai am varsta corespunzatoare .

Incearca un mail la dl. ministru Igas, nu cred ca isi va lasa la greu un coleg de suferinta, dumnealui te poate intelege cel mai bine.

Doar incearca, ce te costa?

...si atunci m`am gandit ca poate aici imi gasesc raspunsurile ...

De ce te-ai gandit tu asa?

As vrea sa stiu ce conditii sint , si unde sa ma interesez . Am 30 de ani si sint din Constanta .

Mergi in audienta la dl. primar Mazare.

Succesuri!

 • Upvote 4
 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tiesto

Politistii locali apartin primariilor. Asteapta sa vina mazare din vacanta, daca esti din Constanta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Poliţia Comunitara nu are nicio legatură cu noi şi nu te putem ajuta cu informaţii concrete.
Pentru a obţine ce te interesează te sfătuiesc să cauţi pe site-ul Primăriei Constanţa (eventual trimite o cerere la Centrul de Informare Cetăţeni)

Share this post


Link to post
Share on other sites
dcrist

Pentru ambele locuri de munca iti trebuie in mod normal diploma de bacalaureat, dar cum noi nu traim intr-o tara normala :naughty:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Catalin

Nu e nicio problemă acest lucru. Sunt mulţi chiar cei ce ocupă funcţii cu putere de decizie ce trăiesc cu o astfel de impresie, conform căreia nu-ţi trebuiesc studii sau vreo pregătire pentru a practica o astfel de meserie. Şi asta s-a întâmplat tocmai datorită mentalităţii colective conform căreia românul este deştept/inteligent din născare şi se adapetează sau improvizează oricune, de aceea nu mai este necesară o pregătire, pentru că este evident, se decurcă şi improvizează. Şi uite aşa am ajuns în situaţia în care orice paznic se crede un alt fel de poliţist, deşi poliţia nu a avut nicodată atribuţii de pază. Avem pseudo-instituţii cu aşa zişi "poliţişti" ce păzesc panseluţe sau peştii din fântânile arteziene, umflaţi toţi în pene sau jandari ce provin din militari în termen cu salariu şi care după ce au priceput şi învaţat serviciul de santinelă, s-au deşteptat subit şi se cred nişte trupe superspeciale, datorită faptului că poatră o vestă multifuncţională.

Dar în schimb, românul ăla deştept "din fătare" se miră şi se uită precum broasca la sudură, când vede că instituţiile statului sunt neputincioase şi nu-i pot rezolva problemele.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius
Pentru ambele locuri de munca iti trebuie in mod normal diploma de bacalaureat, dar cum noi nu traim intr-o tara normala :naughty:

 

Pentru angajarea la comunitari, nu e nicio problemă ca nu are diploma de bacalaureat, o poate poate obţine pe parcurs (la seral eventual), aşa cum fac şi cei ce sunt deja în structurile poliţiei locale.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cipri83

Marius daca sefii lor primarii,nu au nevoie de bac,atunci aghiotantii de ce ar avea nevoie?Sigur nu te angajeaza daca ai bacul,ca doar nu doresc primarii sa fie altii mai destepti ca ei in Primarie!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • mmarinescu
   By mmarinescu
   Buna ziua,
   Am urmatoarea nelamurire: Eu din legislatie inteleg ca pentru a ma incadra pe una din cele 3 benzi din stanga, trebuie sa fiu pe banda 3(drum vertical - sageata verde) iar nu pe banda 2, sageata rosie. Avand in vedere ca de pe fiecare banda se poate merge inainte de pe fiecare banda sau stanga banda stanga, dreapta, banda din dreapta. Este corect, sau de pe banda 3 (sageata verde - drum vertical) ma pot incadra doar pe banda 3 (drum orizontal), iar pentru celelalte doua benzi, trebuie sa fiu pe banda 2(sageata rosie), drum vertical?
   Nu stiu cum este corect sa procedez, iar daca spre exemplu incerc sa ma incadrez pe banda 1 de pe banda 3 si intra cel de pe banda 2 in mine, cine este de vina?
   Va multumesc!


  • fakeyoyo
   By fakeyoyo
   Buna seara/ziua tuturor! Am o scurta intrebare, asa de curiozitate. Cum e vizita medicala? Am auzit ca baietii trebuie sa fie goi pusca. E adevarat, si de ce se procedeaza astfel?
   Sunt doar curios, dar va multumesc la toti cei care vor raspunde! 
  • CetateanulCurios
   By CetateanulCurios
   Salutare,
   am o intrebare in legatura cu incadrarea auto. Vin de pe un drum cu o banda pe sens care se intersecteaza cu alt drum cu cate 2 benzi pe sens. De pe banda mea am cedeaza si pot face doar stanga sau dreapta. Daca voi efectua virajul la stanga, pe care banda sunt obligat sa ma incadrez? Pe prima banda, cea mai apropiata de bordura sau pe banda 2, cea de langa axul drumului sau pe oricare din ele, in functie de trafic? Am pus si o mica schita mai jos. Traseul liniei rosii sau albastre?
   Am cautat prin legislatie, dar nu pot zice ca am gasit ceva care sa ma lamureasca 100%. Pana acum Art. 42 OUG 195/2002 mi se pare cel mai bun raspuns, dar asta imi sugereaza ca pot sa ma incadrez pe orice banda apoi sa incerc sa revin pe prima banda cand am ocazia.

   Va multumesc. • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.