Jump to content
POLITISTI.ro
  • Bun venit!

    Politisti.ro este primul şi cel mai important website independent destinat poliţiştilor din cadrul Poliţiei Române, cât şi celor care apreciază această profesie. Site-ul nu este afiliat la nicio structură a Statului român şi nu reprezintă punctul de vedere oficial al Poliţiei Române, dar este utilizat şi administrat de poliţişti, fiind unul dintre cele mai vizitate site-uri din domeniul aplicării legii din România.
    Mai multe detalii găsiţi în pagina Despre politisti.ro

    Pentru a putea utiliza toate funcţiile site-ului şi pentru a beneficia de toate facilităţile oferite, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Completaţi cu atenţie adresa dvs. de e-mail, pentru că ulterior e necesară în procesul de validare a contului de membru. Dacă aveţi deja un cont de membru, nu ezitaţi să vă autentificaţi.
     

Politisti.ro
Politisti.ro

Ştiaţi că există poliţişti doar cu numele?

În ţara noastră foarte mulţi dintre poliţişti nu fac ceea ce ar crede orice om că trebuie să facă un poliţist, adică să prindă infactori. Aceştia sunt acei poliţişti care doar lucrează la poliţie, dar deşi sunt poliţişti, ei nu prestează o muncă de poliţie.  Deşi meseria de poliţist ar trebui în mod normal să fie una de sine stătătoare, acest lucru nu mai este de mult timp valabil în România, ci este doar o titulatură ce se atribuie tuturor celor ce lucrează pentru această instituţie.

Orice om normal ce face referire la profesia de poliţist, presupune că aceasta este îndeletnicirea de a prinde „hoţul”, la fel cum, când cineva discută despre profesia de medic sau asistent medical, ştie că asta presupune îngrijirea celor bolnavi. Şi exemplele de acest gen pot continua. Cu toate acestea, o întrebare firească ar putea fi: unde şi care este problema sau anomalia, dacă există în poliţie tot felul de poliţişti încadraţi în unităţile de cultură, artă, sport, secretariat, administrativ, gospodărire, întreţinere-reparaţii şi deservire?

Păi este foarte simplu. Se spune că dacă parchezi pe locul unui handicapat, corect este să-i iei şi handicapul! Adică, dacă tot eşti poliţist şi beneficiezi de acel statut special conferit de lege, trebuie să „beneficiezi” şi de dezavantajele acestei profesii, în caz contrar protecţia oferită de statutul special este inutilă. Concret, atunci când un poliţist din operativ, ce la serviciu prinde hoţi, tâlhari, violatori sau cu alte cuvinte, se ia de guleraşe cu scursurile societăţii, se află în timpul său liber şi iese pe stradă cu soţia şi copilul, se uită din când în când peste umăr, tocmai pentru că este conştient că există posibilitatea să se întâlnească accidental sau nu, cu „clienţii” săi de la serviciu. Acest lucru, nu mai este valabil în cazul acelor poliţişti ce lucrează în unităţile de cultură, artă, sport, secretariat, administrativ, gospodărire, întreţinere-reparaţii şi deservire. Atunci de ce este nevoie ca ei să fie poliţişti şi să beneficieze de protecţia unui statut special?

O altă problemă şi mai importantă, este că atunci când cei ce ne conduc sau cei din presă, fac calcule şi stabilesc numărul de poliţişti raportat la numărul locuitorilor, avem nişte rezultate mincinoase şi ne furăm singuri căciula. Pentru că pe lângă faptul că sunt asimilaţi poliţiştilor toţi maidanezii locali sau soldăţoii din jandarmerie (care deşi ei trăiesc cu această impresie, nu fac muncă de poliţie), sunt luaţi în calcul şi toţi aceşti: doctori, instalatori, asistenţi medicali, lăutari, sportivi, secretare, şoferi, cameramani, ziarişti, purtători de polonice, plimbători de hârtiuţe, agenţi procedurali, purtători de grijă, etc care sunt poliţişti şi mulţi dintre ei au grade de comisari şefi sau chiar şi de chestor. Deşi toţi aceştia nu instrumentează dosare penale, nu prind hoţul, majoritatea nici măcar nu intră în contact cu vreun infractor, chiar şi după ce a fost prins de poliţiştii din operativ. Această categorie de personal din Poliţia Română este formată din poliţişti ce văd infractorii numai prin ziare sau la televizor, ei nu au contact direct cu scursurile societăţii.

politisti-ce-vad-infractorii-numai-in-zi

Mai mult decât atât, când s-au stabilit criteriile după care s-au făcut disponibilizările în rândul poliţiştilor, primul şi cel mai important criteriu a fost cel al eliminării din instituţie a celor cu „probleme”, adică acei poliţişti cercetaţi. Asta în condiţiile în care aceşti „poliţişti doar cu numele” datorită faptului că prin natura atribuţiilor pe care le au, nu intră niciodată în contact cu scursurile societăţii sau cu publicul, e logic că niciodată nu vor fi reclamaţi de infractorii pe care-i cercetează sau de oricine altcineva, cum se întâmplă în cazul celor din operativ, pentru că pur şi simplu, nu supără prin activitatea lor pe nimeni, chiar dacă greşesc. Trebuie reamintit aici şi cum domnul ministrul Igaş, ieşea în mass-media şi povestea întregii ţări că Poliţia Română este o intituţie prea „grasă”, pozând astfel într-un fel de axion al poliţiei, atunci când ne povestea despre eliminiarea paraziţilor şi mărirea numărului de poliţişti din stradă.

În realitate, lucrurile s-au întâmplat tocmai invers. Criteriile de disponibilizare au fost concepute astfel încât să protejeze  tocmai pe aceşti „poliţişti doar cu numele”, iar cele mai şifonate structuri în urma disponibilizărilor au fost tot cele operative, pentru că după cum bine se ştie, numai cine nu munceşte, nu greşeşte.

Cum s-a ajuns în această situaţie? În cea mai mare parte, „mulţumită” încadrărilor din sursă externă, prin care foarte mulţi politicieni, demnitari publici sau şefi din minister ori poliţie şi-au introdus în această instituţie tot felul de nepoţei, cumnaţi, amante, veri, vecini sau cunoştinţe, sub falsul pretext că ar fi „specialişti”. În realitate majoritatea sunt doar nişte rataţi în domeniile în care s-au pregătit iniţial, pentru că dacă ar fi fost într-adevăr competenţi şi profesionişti, se realizau în acele domenii, unde remunerarea nici nu se compară cu ce primesc ca poliţişti.

O altă cauză ar fi şi subfinanţarea sistemului şi remunerarea personalului civil din poliţie la nişte nivele jignitoare pentru orice loc de muncă ce necesită o calificare. Datorită acestei anomalii, s-a împământenit artificiul prin care personalul din structurile de secretariat, administrativ, gospodărire, întreţinere-reparaţii şi deservire, a fost trecut în corpul poliţiştilor, deşi nu prestează o muncă care să necesite protecţia oferită de statutul special.

Atenţie, nu spun că munca celor din aceste structuri nu este importantă sau necesară, ci doar că acel statut special este complet inutil în aceste cazuri şi normal ar fi ca aceşti oameni să rămână „specialişti”, nu poliţişti. Şi să fie plătiţi corespunzător după adevărata importanţă a muncii pe care o prestează. Numai aşa se vor elimina situaţiile penibile şi incredibile într-o societate normală, cum ar fi de exemplu, faptul că există „poliţişti” angajaţi în ultimii ani, fără să fi absolvit o scoală de poliţie şi care nu au tras niciodată cu o armă de foc înainte de a fi angajaţi. Sau existenţa unor compartimente penibile de „orientaţi” formate dintr-un ofiţer şi un agent (evident unul şef şi altul subordonat/executant) care au ca unică atribuţie de serviciu: întocmirea planificărilor (tabele, liste şi situaţii). Tare, nu!

Totuşi, nu ar fi deloc corect faţă de colegii mei, dacă nu aş menţiona că în această adevărată armată a „poliţiştilor doar cu numele”, există şi o categorie separată a unor privilegiaţi, care trebuie delimitaţi foarte clar şi nu trebuie puşi pe acelaşi palier cu ceilalţi, deoarece prin ceea ce fac, nu sunt decât nişte trântori sau căpuşe d.p.d.v. al aportului pe care îl au la prestarea serviciului public pe care Poliţia Română trebuie să-l ofere populaţiei. Este vorba despre toţi trântorii şi căpuşele din Clubul Dinamo, Ansamblul Ciocarlia, Directia Sport si Traditii, Aparatul Central din M.A.I. şi alte asemenea enclave, ce din păcate sunt populate cu aşa zişi poliţişti.

Dacă minţile luminate ale acestei ţări consideră că este nevoie ca Ministerul de Interne să aibă un Centru Cultural, deşi mi se pare o anomalie din moment ce există un minister al culturii, atunci ce legătură şi la ce foloseşte „Biroul Tradiţii şi Educaţie” din M.A.I. d.p.d.v. al muncii de poliţie, din moment ce este necesar să fie populat cu poliţişti?

De ce este necesar ca sportivii ce au obţinut rezultate remarcabile să fie transformaţi în poliţişti, din moment ce nu au nicio legătură sau tangenţă cu această profesie?

Da, sunt de acord că au adus faimă şi prestigiu României, dar corect este ca tot această ţară să le arate recunoştinţa şi aprecierea, răsplătindu-i cum trebuie şi cum merită, fără tot felul de artificii penibile specifice perioadei comuniste, astfel încât să ajungem în situaţia în care să existe chestori de poliţie ce nu au prins în viaţa lor un hoţ, ce nu şi-au pus semnătură în viaţa lor pe un referat de terminare a urmăririi penale.

Concluzia este că în Poliţia Română s-a ajuns în situaţia în care, dacă un poliţist prinde un hoţ, mai există alţi zece poliţişti ce contabilizează acest fapt, îl introduc în statistici, studii sau tot felul de cercetări. Iar poliţişti care să facă muncă adevărată de poliţie sunt din ce în ce mai puţini, tocmai datorită deprofesionalizării acestei instituţii şi a transformării acestei meserii într-o titulatură ce se ataşează altor profesii.

Oare, este nejustificat şi injust ca poliţistul să rămână numai acela care prinde hoţul, doar cel ce s-a pregătit şi s-a specializat să facă acest lucru, iar această meserie să fie una de sine stătătoare?  Nici vorbă, ar fi doar o intrare în normalitate, din moment ce eu dacă îmbrac un halat de doctor într-un spital, nu înseamnă că sunt sau am devenit chirurg, îmi trebuie şi o pregătire pentru asta. Adică cel ce s-a pregătit într-o anumită meserie trebuie să rămână ceea ce este, nu să devină şi poliţist. Dacă lucrezi la poliţie nu înseamnă că trebuie musai să fii şi poliţist. Poliţist trebuie să fie numai cel ce face cu adevărat muncă de poliţie, adică cel ce prinde hoţul, mai exact cei din structurile operative.

În felul acesta, când se va mai calcula numărul de poliţişti raportat la numărul locuitorilor nu ne vom mai fura siguri căciula şi domnul ministru Igaş nu va mai poza în „inamicul grăsimii din poliţie”, declarând în mass-media că a făcut curăţenie şi toţi cei ce nu au legătură cu această profesie au fost disponibilizaţi, pentru că realitatea este, din păcate, cu totul alta.

Feedback utilizatori

Recommended Comments



  • Membru

Mare adevar! Ar trebui sa fie prezentate contribuabililor si o statistica care sa arate ce numar de politisti fac efectiv munca de politie, si cati plimba hartii! Cati oameni din tot MAI fac muncesc efectiv in strada si cati prin birouri! Din 2004 incoace, au birocratizat ministerul asta de l–au nenorocit! Sunt convins ca populatia doreste ordine si siguranta publica (siguranta fizica, siguranta bunurilor, siguranta de a merge pe strada, de a nu fi agresat pe strada de derbedei, de a nu fi talharit, siguranta institutiilor publice, siguranta economiei nationale, etc etc ) si nu tot felul de impinge vantul, scriptologi, plimbareti de hartii, muieri rujate, nepoti, sotii si mai stii ce vecini care lucreaza LA politie! Aparatul politienesc trebuie si este necesar sa fie creat dintr–un personal eficient care sa faca doar munca de politie, sa asigure un climat de ordine si siguranta publica! Cand cineva o sa realizeze chestiunea asta, o sa fie bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Membru

Am observat cu stupoare pe facebook faptul ca si luptatorul de muai-thai Ciprian Sora este "politist".Dumnealui este comisar-sef de "politie":))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Membru

Știu că la un moment dat, a fost SPP-ist.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Membru
BogdanAlx

Publicat (modificat)

Un politist i-a lasat un comentariu in acest sens si sa vedeti raspuns de la o terta persoana care pe facebook se recomanda ca "agent de politie" la CS Dinamo(Baschet):)):

"  In caz ca nu stiti sportivii de la Dinamo sunt angajati in M.A.I pe merite sportive.. Daca nu ar fi angajati , cu ce traiesc dupa ce se lasa de sport , de unde au venit ? Cei de la Steaua sunt angajati in armata !!!! Eu ca sportiv ar trebui sa refuz angajarea ca nu va convine voua ??? Prost sa fii sa refuzi !!! Si multi sportivi angajati , raman ca si antrenori sau la birou !!! Din sport trebuie sa te alegi cu ceva !!! Muncesti ani de zile de la 15,ani sau sub chiar . Un an nou bun !! Invidia este mare , dar ce sa- i faci , intelegem !!! "  - e incredibil.

Modificat de BogdanAlx
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

19 minute în urmă, BogdanAlx a scris:

Invidia este mare , dar ce sa- i faci , intelegem !!! "

Dar, nesimtirea cum este, sportivule? Lasa, ca noi intelegem si mai bine decat voi! Atat ati putut! Sa primiti de pomana functii pe care nu le meritati.
Tot respectul pentru cei care au performante sportive deosebite, dar acest lucru nu are nicio legatura cu profesia de politist astfel incat sa fie incadrati in politie.

 

20 minute în urmă, BogdanAlx a scris:

"  In caz ca nu stiti sportivii de la Dinamo sunt angajati in M.A.I pe merite sportive.. Daca nu ar fi angajati , cu ce traiesc dupa ce se lasa de sport , de unde au venit ?

Nu zau? Pe merite?! Toti?! Cunosc vreo doi "sportivi" de la Dinamo care nu au avut vreo performanta remarcabila in afara de disciplina "sticlism viteza" si au fost incadrati in politie. Pe merite...:))
Mai ai si tupeu! Ar trebui sa ne fie mila de voi, nu? Daca te crezi politist te invit la noi, sa vezi cum este in operativ! Cumva politia a devenit o societate de binefacere pentru acesti sportivi care au renuntat la sport. Nu este normal asa ceva, in nicio tara civilizata nu se intampla acest lucru.
Acum cativa ani cand s-au facut restructurari de personal in Politia Romana au plecat politisti din operativ, nu purtatori de uniforma de politie! Asa ca, hai sictir, sportivule!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Moderator

Domnu' sportiv nu a auzit până acum de Legea Sportului. Există prevederi în legislaţie care acordă sportivilor ce au cucerit medalii la Campionatele Mondiale, Europene ori la Jocurile Olimpice dreptul de a solicita şi a primi rentă viageră de la stat după retragerea din activitate.
Asta e singura recompensa firească şi normală pentru sportivi, nu această impostură şi susţinerea tuturor aşa-zis sportivi, cei mai mulţi nişte rataţi care îşi scriu cu greutate numele pe hârtie, prin tot felul de încadrări în structuri ale statului. Aceste încadrări sunt nişte anomalii ce trebuie să dispară.
Dacă un anumit sportiv a obţinut rezultate remarcabile, trebuie recompensat cu o rentă viageră, nu să-l transforme într-o căpuşe a sistemului. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai grav este cand unii ajung in operativ si incearca sa iti coordoneze munca. Sau dupa ceva vreme sunt numiti in functii de conducere operative ..sa vezi atunci management.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Membru

Pai, deja sunt o gramada cu functii de conducere. Managementul... sa nu-i uitam pe ingineri, sa vedeti gandire ... sa-i spunem tehnica. 

Cum o fi sa absolvi inginerie textila, sa ai la licenta puloverul (si ala desirat) si apoi sa manageriezi organe care asigura odinea si linistea cetateanului? 

Cum ar fi ca un dentist sa fi absolvit, sa spunem, inginerie mecanica, un avocat sa fi absolvit limbi straine...

Toate sunt intrebari retorice, fiindca doar in politie e loc pt toata lumea, indiferent de unde provine, studii, aptitudini...

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Moderator

Să notăm aici, ca să ne amintim peste ani şi ani sau ori de câte ori e nevoie.

Probabil că România e unica ţară-n lume ce are un chestor de poliţie
care nu poate înţelege şi interpreta un text de lege.

Probabil că aţi văzut scandalul iscat de către stimabila doamnă chestor de poliţie Elisabeta Lipă, referitor la intonarea imnului naţional. Pentru cei ce nu ştiu despre ce este vorba, pe scurt aşa ... problema a apărut de la un meci de baschet din campionatul intern, ce a avut loc la 7 ianuarie 2016, la Sfântu Gheorghe, unde s-a disputat partida dintre Universitatea Cluj şi echipa locală. Înainte de startul partidei, după intonarea imnului de stat al României, organizatorii, alături de suporteri au trecut la ascultarea imnului ţinutului Secuiesc. Pentru că sportivele clujence şi-au continuat încălzirea la îndemnul antrenorului pe întreaga desfăşurare a partidei, au fost înjurate şi huiduite de cei prezenţi în sală.

După acel incident de la Sfântu Gheorghe, ce credeţi voi că a făcut doamna chestor de poliţie, ce în prezent a ajuns ministrul tineretului şi sportului?

Elisabeta Lipă a trimis o adresă către federaţiile de sport în care NU se precizează expres că ar fi interzisă intonarea imnului în competiţiile interne, dar din formularea ei se subînţelege că ar fi bine ca acesta practică să se evite pentru evitarea incidentelor. Personal nu o bănuiesc de atâta inteligenţă şi cred că binecunoscuta formulare-n dungă este "opera" funcţionarilor din minister. Aceasta e adresa:

5699214297234_adresaemisadeMTScunr37713- Numai că doamna chestor de poliţie, dovedeşte că nu are nici cea mai mică idee despre domeniul juridic, nu poate nici măcar să înţeleagă şi să interpreteze un text de lege. De ce spun acest lucru? Pentru că modul cum a fost formulată adresa de acei funcţionari îi lăsa posibilitatea să o "întoarcă ca la Ploieşti" în caz că lucrurile degenerau (ceea ce s-a şi întâmplat). Astfel că adresa a apărut în presă şi unii dintre ziarişti au văzut subînţelesul din formularea adresei, ce transmite mesajul de tip "să fie bine, ca să nu fie rău" patentat de un alt sportiv de marcă. Şi evident că au apărut critici şi discuţii, din moment ce legea NU interzice intonarea imnului la competiţiile interne, ci doar menţionează situaţiile unde este obligatorie. 
 Credeţi că doamna chestor de poliţie are idee despre principiul Ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus (Unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem)? Nici vorbă!

Să vedem ce spune legea: HG 1157/21.11.2001 e destul de clară: 
Art. 13. - (1) Imnul naţional al României se intonează în mod obligatoriu: 
e) pe stadioane şi alte baze sportive, cu ocazia desfăşurării competiţiilor sportive oficiale internaţionale în care este reprezentată România; 

Deci nicăieri legea nu interzice intonarea imnului la o competiţie sportivă internă, ci doar menţionează unde este obligatorie intonarea imnului.

În loc să detensioneze scandalul iscat, doamna chestor de poliţie a pus şi mai mult paie pe foc, demonstrând deşi nu era nevoie, că nu are nici cea mai mică idee despre interpretarea unui text de lege şi este un chestor de poliţie doar cu numele. Cum a reuşit? Simplu, Domnia sa a postat pe facebook câteva lămuriri. Priviţi şi vă minunaţi:

lipa.png.dbd54117df5f01dd7a8db8a9d3d6d68

Nu-i aşa că suntem unici în lume, avem un chestor de poliţie, ce nu poate să înţeleagă un text de lege?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Proasta cu patalama.....si ,,este" chestor de politie. Iar ala ,,boxierul" imi aduc aminte ca era putin pe langa lege impreuna cu taticul lui intr-o faptaciune. Dar nu conteaza ce ai fost, acum suntem comisari si chestori de politie, niste atarnatori, niste capuse !

  • Apreciez 1
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum prea bine stiti, in cadrul armei Politie, se gasesc doua categorii de angajati: politisti, lucratori care isi desfasoara activitatea cu scopul de a estompa fenomenul infractional, si lucratori la politie, lucratori care fac vechime in institutie. Este parerea mea referitor la cele mai sus relatate ce colegi.

Faptul ca li s-a dat grad in Politie nu este un lucru rau, atat timp cat nu este remunerat de institutie. Asa a fost legislatia, sportivii de performanta membrii ai cluburilor sportive care au apartinut MAI sau MAPN sa primeasca grade. Este de apreciat totusi faptul ca atat doamna Lipa cat si domnul Sora au facut sport de performanta si au fost remunerati pentru efortul depus de-a lungul carierei. 

  • Displace 1
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dell

Publicat (modificat)

Apropo de lucratorii in politie, in scoala de la Campina, era si cred ca mai este un agent, Draganescu, un nene peltic, care de cand se stie el, s-a ocupat de cantina scolii si de sanctionarea elevilor care mancau mai multa paine decat cota. Singurii hoti pe care i-a prins erau cei care furau pateuri si conserve sa manance. Sunt foarte multe locuri caldute platite bine in sistemul nostru corupt. Si te mai intrebi de ce nu avem oameni in strada.

Modificat de dell
greseli de tipar
  • Apreciez 1
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Faptul ca li s-au dat grade este cea mai mare aberatie ! As putea spune o mare prostie!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este o aberatie, dar atat timp cat acele grade nu au tangenta cu remuneratia si functia detinuta in MAI sau MAPN, si doar este un titlu onorific pentru rezultatele obtinute ca si sportiv al clubului, nu e bai.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Elvis

Publicat (modificat)

Oare dell....oare? Si cand suntem numarati ......la numaratoare nu intra si astia ,,onorifici" si remunerati dupa,,buget"? 

Pentru rezultatele obtinute in sport exista burse acordate pe viata de stat. Exista Academia de educatie fizica si sport. Pot sa fie profesori universitari acolo sau unde vor ei. Nu va mai lasati adormiti de tot felul de petarde. Politistii sunt aia care prind hoti, dau amenzi, intocmesc dosare etc, cei care lucreaza in operativ. Restul lucreaza la politie sau sunt purtatoti de uniforma, cazul doamnei chestor care a interzis Imnul National al Romaniei la competitiile sportive. Dupa parerea mea de o prostie rar intalnita. Si exemplele sunt multe! Iar impostorii astia nu vor decat grade de chestor sau general! Hai ca deja imi este greata.....

Modificat de Elvis
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Elvisfaptul ca a interis Imnul National la competitiile sportive interne este o lipsa de respect fata de tara. Ca asa zisii purtatori de uniforma cu grade multe nu au dat o contraventie sau nu au constatat o infractiune de-a lungul carierei, iar este o problema jenanta. La numar se aduna ce e drept si este rusinos faptul ca au gradele pe care le au dobandite din alte activitati, altele decat cele politienesti. Faceam strict referire la faptul ca au dobandit aceste grade pe vremea cand legislatia permitea sportivilor cu rezultate deosebite ai cluburilor MAI si MAPN. Faptul ca este anormal si detanjant, nu il contest. Atat timp cat cei din "brigada veche" au obtinut astfel de grade pt alte activitati decat cele politienesti, dar nu detin functii in MAI si nu sunt remunerati, nu ma deranjeaza. Este doar o parere personala care nu cred ca merita un calificativ negativ din partea ta. Scarba si grata de astfel de remuneratii este la fel ca si foamea. Vine mancand... Un inceput de saptamana placut va doresc si fara evenimente neplacute. 

Si eu, ca si multi alti useri de aici, imi desfasor activitatea in operativ si mi se pare anormal si total de acord cu cele spuse de @ElvisEste stanjenitor sa ai manager un sportiv care nu a avut tangente cu munca de politie

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dell iar gresesti, eu nu dau minus...dau decat plus!

Este parerea ta si o respect dar asta nu inseamna ca este corect ce spui tu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Domnule sportiv...daca aveti merite deosebite in activitatea sportiva  de ce nu ai solicitat sa fii incadrat ca personal Civil Cu activitati auxiliare . Dar stiu ca e frumos sa ai o legitimatie de politist in buzunar. Pe care sa o arati cand te opreste un coleg de la rutiera . Dar ce spui ....ca la probele sportive anuale care s-au dat pe stadionul Dinamo noi POLITISTII Nu am avut acces cu auto personale  decat contra cost. Un gest de colegialitate din partea CS DINAMO.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

în urmă cu 21 ore, valicori a scris:

noi POLITISTII Nu am avut acces cu auto personale  decat contra cost.

Contra cost?! :doh: Chiar atat de mult au decazut unii?!
D-le Toba, iesea in pierdere MAI daca parcarea la CS Dinamo era gratuita pentru politisti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Membru

Sportivii și cântăreții pe când ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Membru

Sportivii mai greu. Sunt multi cu functii de conducere...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

corect ar fi sa initiem o listă cu persoanele în cauză. Măcar să-i știm pe fiecare în parte cu grad / CV / activitate....

  • Apreciez 1
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Liderul organizaţiei judeţene PSD Constanţa, Felix Stroe, a declarat pentru EVZ că multipla medaliată olimpică va fi inclusă pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

''Listele cu candidaţi le definitivăm, joi, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean Constanţa. Un singur nume vi-l pot spune, pe lista noastră va fi Cătălina Ponor. Candidează la Camera Deputaţilor pentru că e tânără, are doar 29 de ani. Bineînţeles că va fi pe loc ultraeligibil

..) Prezenţa Cătălinei Ponor pe listele noastre este o onoare pentru noi (...) Până acum a acceptat, sper să nu se răzgândească până joi dimineaţă'''', a declarat Felix Stroe.

Cătălina Ponor, născută în 1987 în Constanţa, a câştigat, printre altele, trei medalii de aur la JO 2004 de la Atena, o medalie de argint şi una de bronz la JO 2012 de la Londra.

...  fara cuvinte  de la politist loial,  la ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Moderator
CITADELA

Publicat (modificat)

Despre cantaretul Turda:

"Cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, care are un verdict definitiv de colaborator al Securităţii, a intrat în PRU, a anunţat liderul formaţiunii, Bogdan Diaconu, care precizează că el va candida şi pentru un post de parlamentar pentru românii din afara graniţelor."

http://m.adevarul.ro/news/politica/cantaretul-muzica-populara-gheorghe-turda-fost-colaborator-securitatii-intrat-pru-candideaza-parlamentare-1_57f8d99e5ab6550cb85e8a50/index.html

Modificat de CITADELA
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri




Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.