Jump to content
POLITISTI.ro

lucrări diverse cu termen

Postare recomandată

• Membru
Publicat

vă salut,

știe cineva baza legală a impunerii soluționării unor lucrări cu caracter divers intr un termen impus de șeful nemijlocit?

este vorba de apeluri sau diverse procese-verbale înaintate de organe de control prin care mi se impune să fac verificări intr un termen foarte scurt, uneori și 10 zile doar în scop de șicană și hărțuire

există baza legală pentru așa ceva? sau știți să fii fost cineva cercetat prealabil pentru încălcarea acestui termen? am căutat prin jurisprudență și nu am văzut o astfel de speță însă sunt amenințat constant cu respectivul termen

va multumesc 

• Membru
Publicat

în cadrul structurii în care lucrez există următoarele tipuri:

1.lucrări penale(dosare penale)

2.petitii, cu rezoluție de omai 33, in general sesizări de la cetateni

3. lucrări diverse, cu rezoluție “Div/xx.xx.2024”, fel și fel, unele sesizări primite de la cetățeni, unele procese-verbale întocmite de ordinea publică care nu se dă penal, dar și foarte multe pv uri întocmite ca urmare a unui apel în care un cetățean zice ca e deranjat de X lucruri

la cele din urmă mă refer. Este evident ca petițiile au termen și care este, este evident ca, în esență, dosarele nu au termen.

multumesc frumos 😁

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.