Jump to content
POLITISTI.ro

Vecini care se plâng de gălăgie

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, am niste vecini, is asistati sociali de 6 ani si tot ce fac este sa inregistreze ce vorbesc/fac prin casa si sa arate la altii si sa vorbeasca exclusiv despre mine tot timpul. Eu deja nu mai suport, avem pereti foarte slabi si se aud chiar si soaptele, am incercat sa-mi izolez un perete dar tot nu a functionat. Ce as putea face? E legal ce fac ei ? Multumesc

• Moderator
Publicat

Daca inregistrarea se petrece la ei in casa, nu e nicio faptă. Nu e vina nimanui ca sunt peretii subțiri. 

Publicat

pai si atunci am voie sa-mi pun si eu microfon sa inregistrez tot ce zic ei ? nu e lege ca n-ai voie sa intregisrrezi discuti private ale altora daca nu esti parte la discutie? Ca mi se pare culmea asa nici sex cu femeia nu mai pot face ca ma inregistreaza si cine stie cui ii arata. Adica asa eu nu mai am niciun pic de intimitate la mn in casa.

• Moderator
Publicat

E greu de demonstrat intentia lui directa de a te înregistra pe tine...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.