Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, imi cer scuze pentru orice retinere dar efectiv sunt curios (si extrem de deranjat) de prezenta galagiei de la un stadion aflat in vecinitatea locuintei proprii. Stadionul se afla undeva la aproximativ 2km de locuinta (in linie dreapta pe cale aereana)

Acum vreo 8 ani mam mutat intrun cartier nou, si nu era nici o galagie, stadionul, fiind de marime mica, era in faliment (inchis), toate bune si frumoase, pana cand au inceput acum sa faca galagie, si nu ma refer doar la sunetele galagioase pe care participantii le scot,dar si la obiecte specifice de producere a zgomotului, tobe,vuvuzele, claxoane,etc

De dimineata din jurul orei 9 pana seara la aproximativ ora 17-18 se aude fregvent galagie (inclusiv in perioade orei de liniste, 13-16)

Exista cartier rezidential in zona,nou format,dar si blocuri, nimeni nu se sesizeaza,cu toate ca sigur multi sunt deranjati de astfel de sunete galagioase.

Pe plan legal, ce pot eu sa fac ca aceasta situatie sa se indrepte ?

Evident,vreau sa subliniez faptul ca nu ma deranjeaza ca se joaca fotbal,ci faptul ca neintrerupt se aud sunete de vuvuzele,tobe si tipete ca si la inmormantarile persoanelor de etnie rrroma. Un comportament necivilizat ce polueaza fonic intreaga regiune.

Multumesc anticipat pentru timpul acordatm

Cu respect,

Zaig88

• Moderator
Publicat

Nu văd ce legătură are problema asta cu poliţia ori cu poliţiştii. Mergi la Primărie, la Protecţia Mediului etc. şi expune problema, pentru că aceste instituţii sunt competente să soluţioneze astfel de probleme. Pentru construcţii şi amenajarea teritorială nu poliţia eliberează autorizaţii, ci alte instituţii.

Publicat

Am inteles, multumesc pentru raspuns. Ma gandeam ca politia se ocupa cu "disturbarea linistii publice", intrucat acestia se prezinta la locul intamplarii.

Probabil ca am sa fac o reclamatie impotriva stadionului, eu cat si vecinii din zona.

Multumesc, o zi buna incontinuare !

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Exista vreo cale de a opri folosirea vuvuzelei pe stadionul din apropiere?

Prefer megafoane, tobe, trompete, bombe artizanale, orice in locul ei.

Se poate chema politia pentru asa ceva, pot fi facute ilegale?

• Marius a modificat titlul în Galagie în zona stadionului

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.