Jump to content
POLITISTI.ro

Constantin
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Avand in vedere ca examenul auto se da pe calculator, presupun ca testele si chestionarele de la politie se pot gasi pe internet.

Pe net se gasesc o gramada de site-uri care sustin ca testele / chestionarele publicate sunt identice cu cele de la politie si as vrea sa-mi spuneti daca este adevarat, ori daca chestionarele respective sunt similare cu cele de la politie, pe care se sustine examenul pentru permis.

Dumneavoastra ce chestionare auto recomandati?

 

Multumesc pentru raspunsuri.

Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Examenul pentru obţinerea permisului de conducere nu se mai susţine la poliţie încă din anul 2002. Acest examen se dă în cadrul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, instituţie aflată în subordinea autorităţilor locale de mai bine de 10 ani.

Referitor la întrebarea ta, singurele chestionare auto online pe care ţi le recomandăm sunt cele aflate pe site-ul oficial DRPCIV: http://www.drpciv.ro

Doar acele teste / chestionare online sunt similare cu cele de la examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Găseşti şi aici un tutorial despre cum poţi accesa

 

  • Upvote 2
Link to comment
  • Moderator

Ai grijă de pe ce site înveţi, că mai intrase un deştept aici să ne explice cu o poză luată de pe un site din ăsta fantomă o ditai aberaţia. Singurul site oficial este cel furnizat de Marius.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.